Kronfönsters grundare och ägare årets företagare 2015 i Växjö Kommun

Kronfönsters ägare och grundare blev årets företagare i Växjö kommun 2015

Carl-Gustaf Svensson som startade och äger Kronfönster blev årets företagare i Växjö kommun 2015.

årets företagare
Årets företagare 2015 Växjö kommun

Priset Årets Företagare delas ut av Företagarna och Växjö kommun, och Kronfönster fick följande motivering:  

Carl-Gustaf Svensson symboliserar i högsta grad det framgångsrika småländska entreprenörskapet. Han såg tidigt att marknaden saknade en produktnisch och har lyckats förädla den i en hårt konkurrensutsatt bransch. Kronfönster är idag ett snabbväxande gasellföretag som lyckats förena effektiv produktion, utveckling och e-handel med en aktiv säljfunktion och nytänkande marknadsföring. 

Carl-Gustaf Svensson visste inte att han vunnit och därför blev överraskningen stor när han kom till Kronfönster och hela parkeringen var full med personer från Växjö Kommun, Företagarna Kronoberg, Växjö Universitet, Almi och media.

årets företagare 2015
Årets företagare 2015 i växjö kommun carl-gustaf svensson kronfönster ägare och grundare
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this