Köpa fönster

Köpa fönster

Vilket fönster ska man välja när man ska köpa fönster? Träfönster, pvc-fönster eller aluminiumfönster? Välj kvalitet och jämför pris.

Det bästa hos Kronfönster är att du kan få alla typer. Kronfönster tillverkar alla typer av fönster, i alla material, inåt och utåtgående, alla färger, former och storlekar. Det är också en trygghet för dig att vi aldrig kommer ”Trycka på dig” det vi kan tillverka, för vi kan tillverka allt. När du ska köpa fönster är det viktigaste att fönstren passar ditt hus och att priset passar din budget.

köpa fönster

köpa fönster

Att fönstren isolerar bra och håller hög kvalitet är en självklarhet anser vi. Kronfönster tillverkar bara energifönster med den nya generations isolerglas och alla våra fönster håller hög kvalitet.

Att fönstren passar ditt hus stil kan vi garantera. Kronfönster har tack vare bredden i sortimentet fönster för alla hustyper, gammalt som nytt, slott som koja. VI har riktigt billiga standardfönster och fönster som är exklusiva och verkligen kan ge ditt hus en egen karraktär. Att vi sedan tillverkar och säljer allt själva, utan mellanhänder gör att vi kan hålla låga priser oavsett vad vilken modell du väljer.

Kronfönster – Made by Småland.

Om du vill jämföra alla fönster pvc-fönster, träfönster, aluminiumfönster, kan du göra här.

Kontakta oss

T Fönster AB

Huvudkontor: Fullständigt showroom,
utställning & fabriksförsäljning.

Sandvägen 2, 352 45 Växjö

Telefon: 0470-79 50 50

Epost: info@kronfonster.se

Öppettider

Mån-Fre

Butik: 08.00-17.00

Telefon: 07:00 - 17:00

Växel 07.00-17.00

Lunchstängt 11.30-12.30

Lördagsöppet Växjö

[purple_heart_rating]