Kulturfönster 3 glasfönster TITAN träfönster UG-värde 0,7

Kulturfönster 3 glasfönster Titan. Med Sekelprofilen från Kronfönster, framtagen ihop med Byggnadsantikvarier just för att passa tidstypiska äldre hus. Kulturfönster i gammal stil med modern isolering. Titan är även godkända för K-märkta hus. Ett kulturfönster med det gamla traditionella utseendet men med modern isolering. Kärnvirke och bästa impregnering gör att vi kan ge dig marknadens bästa rötskyddsgaranti, 30 år. Räkna pris på dina nya Kulturfönster Titan här.

Filtrera {{productListCountLabel}} (visa/stäng filter) {{category.label}}
Typ
Material
Glas
Öppningsfunktion
Öppning
Form
Kulturfönster 3 glasfönster TITAN träfönster UG-värde 0,7

Kulturfönster 3 glasfönster. 

Titan ett  kulturfönster, med högsta kvalitet. Träfönster i fria mått.

Vårt Sekelfönster, Titan, är byggt i Kronfönsters fabrik som är designad bara för att tillverka tidstypiska fönster. Titan tillverkas av Kronfönsters profil, Sekel som vi tog fram i hop med byggnadsantikvarier just för att passa äldre Svenska hus. Titan är som fönster såg ut förr, men mycket mycket varmare. Kulturfönster i gammal stil med modern isolering. Titan trä har marknadens bästa rötskyddsgaranti, 30 år samt marknadens bästa energiglas med 15 års garanti. Titan är även godkända för K-märkta hus. Sov gott med tysta, varma och inbrottssäkrade fönster. Välj Titan.

3 glas fönster, Treglas kulturfönster eller moderna fönster med vridbeslag, vridfönster. Äkta träfönster, 3 glasfönster, impregnerade, gedigna och gjorda för att hålla i generationer. Producerade av furu, 100 % kvist och knaggfritt virke.
Kronfönsters 3 glas argon superenergiglas U-0,7 är standard. Isolerpaketet med 10 % extra isolering i glaset. Du har alla valmöjligheter med Kronfönster, det finns väldigt få begränsningar för dina önskemål. Karmdjup 114 mm, (går att få med andra karmdjup som tillval). Alla Kronfönsters träfönster är gjorda av fingerskarvad furu, vilket gör att vridstyvhet och formstabilitet är 50% bättre än om du köper fönster av massivträ. Just nu får du nya lågemissionsglaset Superenergi Plus med 10% bättre isolering och hela 15 års garanti utan extra kostnad. Inbrottssäkrade glas, svåra att krossa. Sov gott med tysta, varma och inbrottssäkrade fönster.


Om du har lång framförhållning på ditt fönsterbyte, kan du göra en extra bra affär. Du får nu köpa våra vackra kvalitetsfönster Titan till vår absolut bästa rabatt, om du kan tänka dig att vänta upp till 6 månader på leverans. Priser på dessa kraftigt rabatterade träfönster kan du räkna på här

Se referensbilder för Titan i vårt fotogalleri Titan på kronfonster.se
Referensbilder för samtliga produkter finns tillgängliga i Kronfönsters fotogalleri på kronfonster.se