BILLIGA FÖNSTER, PVC-fönster Budget, Ug-värde 1,0

Kronfönster Budget har utgått från sortimentet. Vi rekommenderar Kronfönster Avans 2-glas istället. https://www.kronfonster.se/butiken/model/1-fonster_lag_pris_plastfonster_avans_2-glas_ug-varde_10.html

Filtrera {{productListCountLabel}} (visa/stäng filter) {{category.label}}
Typ
Material
Glas
Öppningsfunktion
Öppning
Form
BILLIGA FÖNSTER, PVC-fönster Budget, Ug-värde 1,0


Kronfönster Budget har utgått från sortimentet. Vi rekommenderar istället Kronfönster Avans 2-glas.

https://www.kronfonster.se/butiken/model/1-fonster_lag_pris_plastfonster_avans_2-glas_ug-varde_10.html


Billiga fönster Budget, är ett PVC-fönster till riktigt lågt pris. Upp till 60% rabatt!

Kronfönsters billigaste underhållsfria energifönster! Dessutom, just nu, Uppgradera till 3 glas 0,7 för halva priset.


För den riktigt prismedvetne kunden som vill ha riktigt lågt pris, eller för dig som behöver ett bra isolerande fönster, som du slipper måla, men det kvittar om finishen inte är som på en möbel. Budget håller inte samma höga finish som Kronfönsters övriga sortiment, därav priset. Mindre Skönhetsfel, mindre skavanker/repor kan förekomma.
Repor och blessyrer kan förekomma. Någon miss i spröjsning, samt märken och ränder i glas. Vi använder 3 meters-regeln. Felet ska alltså inte vara märkbart synligt på närmare än 3 meter, vid diffust dagsljus.
Budget öppningsbara fönster är inåtöppnade, sidohängda och bottenhängda (dreh-kipp).Budget saknar infräst fönsterblecksspår (vilket vi har på vårt övriga sortiement). Budget har 2 års garanti, att jämföra med vårt näst billigaste fönster, Avans som har 5 års garanti och vår storsäljare Polaris som har 10 + 30 års garanti. Detta tillsammans gör att vi kan erbjuda dig Budget för cirka 25 % lägre pris än för Avans och 35 % lägre pris än för Polaris. Och då håller ändå Avans och Polaris en prisledande ställning på marknaden. Budget är till för dig som vill köpa av en trygg leverantör och ett känt varumärke, men som vill hålla absolut lägsta pris. 
Med 6-kammarsprofil och 74 mm karmdjup, håller den ett U-värde på under 1,3 för hela fönsterkonstruktionen. 1,1 på glaset. Ett välisolerat energifönster som du slipper måla, till ett fantastiskt pris. 

Se referensbilder för Budget i vårt fotogalleri Budget på kronfonster.se
Referensbilder för samtliga produkter finns tillgängliga i Kronfönsters fotogalleri på kronfonster.se