Facebook
Frågor? Ring oss nu! 0470-79 50 50

Skjutdörr billig, BUDGET skjutdörr Ug-värde 1,0

Billig skjutdörr Budget. En skjutdörr i pvc. Fullt vinterisoleriad. Pris på billiga skjutdörrar Budget.

{{productListCountLabel}}
{{category.label}}

Skjutdörr billig, BUDGET skjutdörr Ug-värde 1,0

NU, upp till 50 % Rabatt på skjutdörrar Budget!

Kronfönsters billigaste skjutdörr! För den RIKTIGT prismedvetne kunden, eller för dig som behöver ett bra isolerande skjutdörr, som du slipper måla, men det kvittar om finishen inte är som på en möbel. Budget håller inte samma höga finish som Kronfönsters övriga sortiment, därav priset. Riktigt billiga skjutdörrar till ett fantastiskt pris.

Mindre Skönhetsfel, mindre skavanker/repor kan förekomma. Inga stora fel eller repor, men mindre blessyrer förekommer då och då. Kronfönster använder 3-metersregeln. Felet ska alltså inte vara synbart på närmare än 3 meter, vid diffust dagsljus.
Budget är vårt, 2:a sorteringsfönster. Det kan förekomma mindre fel även i funktion, gång på dörren med mera. Därav priset.

Budget saknar infräst fönsterblecksspår (vilket vi har på vårt övriga sortiment). Budget är till för dig som vill köpa av en trygg leverantör och ett känt varumärke, men som vill hålla absolut lägsta pris.

Med 6 kammars profil och 70 mm karmdjup, håller den ett U-värde på under 1,3 för hela fönsterkonstruktionen. 1,0 på glaset. Ett välisolerat energifönster som du slipper måla, till ett fantastiskt pris.

Vill du ha större skjutdörr än 230 cm ? Välj Skjutdörr pvc Princess, Skjutdörrar Aluminum 3 glas Queen, Skjutdörr trä eller trä med aluminium Monark, eller Skjutparti 3 glas King.