FÖNSTER STANDARD, plastfönster AVANS 3-glas Ug-värde 0,6

Energieffektiv, tyst och säkert till ett riktigt bra pris, det är Avans. För dig som inte vill måla, som vill sänka värmekostnaden och som vill få massor av pengar över till annat som är roligare i livet än fönster, köp Avans. Just nu får du nya lågemissionsglaset Superenergi Plus med 10% bättre isolering.

Filtrera {{productListCountLabel}} (visa/stäng filter) {{category.label}}
Typ
Material
Glas
Öppningsfunktion
Öppning
Form
FÖNSTER STANDARD, plastfönster AVANS 3-glas Ug-värde 0,6

PVC-fönster Avans.
Ett riktigt underhållsfritt energifönster, till lägsta pris.  Isolerpaketet, förstärkt inbrottsskydd, felbetjäningsspärr och infällt fönsterblecksspår som standard. Finns nu även med montering med karmskruv. Mycket av det som andra fönsterleverantörer inte kan erbjuda eller som de tar extrabetalt för är standard på Avans. Som infrästa fönsterblecksspår (sparar dig tusentals kronor i plåtslagerikostnader när du ska montera fönstret), vårt säkerhetshandtag, isolerpaketet som ger glaset upp till 10 års extra livslängd bjuder vi också på. Dessutom kan du välja till karmhylsa vid montering av Avans vilket förenklar monteringen och minskar risken för misstag. Avans är ett riktigt smart fönster som gör sitt jobb till lägsta kostnad. 

U-värde hela konstruktionen: Med 3 glas 0,6 = 0,87 för hela konstruktionen. (150*150 cm)  Läs varför våra pvc fönster slår konkurrentens.

Se referensbilder för Avans i vårt fotogalleri Avans på kronfonster.se
Referensbilder för samtliga produkter finns tillgängliga i Kronfönsters fotogalleri på kronfonster.se