Kvalitativa aluminiumdörrar

Kronfönsters aluminiumdörrar är tillverkade med detaljkvalitet och perfektion.

Fönsterdörr Air är Kronfönsters designdörr framtaget för att ge ett elegant intryck och matcha fönstermodellen Air. Det strömlinjeformade formspråket är utvecklat i samråd med arkitekter just för passa i vårt Nordiska klimat. Fönsterdörr Air är en trygg lösning med dubbelsidigt personsäkerhetsglas som standard i helglasat utförande.

Royal är Kronfönsters dörrsystem som är tillverkat helt i aluminium som ger en mycket speciell känsla. För dig som vill ha något extra. Det ger ett elegant uttryck åt fasaden, rena raka linjer och en mycket hög finish. Vi rekommenderar Royal till arkitektritade hus med högt inslag av design där det unika är viktigt, offentlig miljö eller miljöer med högt slitage.

Fönster aluminium trä aluminiumfönster

Räkna pris på altandörr aluminium Air

Altandörr helt i aluminium Royal.

Vad är en aluminiumdörr?

En aluminiumdörr är en dörr, där dörrkarmen och dörrbågen är tillverkat helt i aluminium. Kronfönster tillverkar också trädörrar med aluminiumutsida, med det är i grund och botten en trädörr. Fördelen med trä/aluminiumdörrar är att de har bättre isolerförmåga. Royal helaluminiumdörr är dock fullt vinterisolerad och passar också vårt nordiska klimat.

Helaluminiumdörr Royal tillverkas med luftkammare och med brutna köldbryggor för att isoleringen ska bli god. Aluminium är ett kallt material, därför så isolerar det sämre än en trädörr med aluminiumbeklädnad.

Varför ska du välja en aluminiumdörr från just Kronfönster?

Kronfönster har nu gjort en uppdatering av hela aluminiumsortimentet med en rad förbättringar. För Royal aluminiumdörr betyder det att vi har tagit fram en tunnare karm och båge, så att du ska få maximal glasyta och ljusinsläpp i ditt hem. Du kan nu även få din dörr tillverkad i vilken färg du vill. Du kan få det anodiserat, naturanodiserat eller polerat för maximal finish. Både karm, och dörrbåge samt även glaset går att få som självrengörande. Hos Kronfönster är du designer, det är du som vet bäst vad som passar din smak och ditt hus utseende och därför har vi gjort alla val är möjliga hos Kronfönster.

Vad är en aluminiumdörr?

En aluminiumdörr är en dörr, där dörrkarmen och dörrbågen är tillverkat helt i aluminium. Slarvigt används termen aluminiumdörr idag ofta av tillverkare som gör trädörrar med aluminiumbeklädnad. Kronfönster tillverkar också trädörrar med aluminiumutsida, med det är i grund och botten en trädörr. Därför så benämner vi inte den dörren som aluminiumdörr

Varför ska du välja en aluminiumdörr från just Kronfönster?

Hos Kronfönster är du designer av dina nya aluminium dörrar. Du har unika möjligheter att designa dina dörrar precis så som du vill ha dem. Valmöjlighet nyckelordet när du väljer dörr hos Kronfönster. Detta i kombination med ett bra pris och snabba leveranser har gjort oss till en populär leverantör av aluminiumdörrar i Sverige. Gör ett tryggt och personligt val, välj Kronfönster Royal du också.

Möjligheterna med aluminiumdörrar från Kronfönster

dörrar i aluminium

Hos Kronfönster är du designer av dina nya aluminium dörrar. Du har unika möjligheter att designa dina dörrar precis så som du vill ha dem. Valmöjlighet nyckelordet när du väljer dörr hos Kronfönster. Detta i kombination med ett bra pris och snabba leveranser har gjort oss till en populär leverantör av aluminiumdörrar i Sverige. Gör ett tryggt och personligt val, välj Kronfönster Royal du också.

Material, u-värde och tekniska fakta för aluminiumdörr Royal.
Material: Lackerad aluminium.
Profil: 3 kammare dörrbåge och karm.
Karmdjup: 74 mm.
Hängning: Sidohängt inåtgående eller utåtgående
Färg: Vit är standard (RAL 9016), finns i alla RAL-färger.
U-värde hela konstruktionen: Med 2 glas 1,0 = 1,45 för hela konstruktionen (Uppmätt DIN
EN 10077 för dörr öppningsbart 1500*1500 mm)

U-värde hela konstruktionen: Med 3 glas 0,6 = 1,2 för hela konstruktionen (Uppmätt DIN EN 10077 för dörr öppningsbart 1500*1500 mm)
Glaset i aluminiumdörr Royal.
Modell: Superenergi dubbla isolerglas. 2 glas (Eller som tillval med 3 isolerglas 36 mm)
Kassettdjup: 24 mm (4/16/4) 2 glas. Eller tillval: 3 glas 36 mm (4/12/4/12/4)
Fyllning: Argon.
U-värde: 1,0. Eller tillval 0,6
U-värde hela konstruktionen: 1,45 W/m2. Eller tillval (1,2)

Garantier för aluminiumdörrar

10 års färggaranti på vit dörr
5 års garanti mot blekning för lackade dörrar.
10 års garanti mot kondens mellan glasen i isolerrutan.
10 års garanti på dörr gällande beslag, karm och båge.

Kontakta oss

T Fönster AB

Huvudkontor: Fullständigt showroom,
utställning & fabriksförsäljning.

Sandvägen 2, 352 45 Växjö

Telefon: 0470-79 50 50

Epost: info@kronfonster.se

Öppettider

Mån-Fre

Butik: 08.00-17.00

Telefon: 07:00 - 17:00

Växel 07.00-17.00

Lunchstängt 11.30-12.30

Lördagsöppet Växjö

Gillar du denna sidan om fönster och dörrar?

[purple_heart_rating]