Billiga skjutdörrar Budget

Billiga isolerade skjutdörrar till lågt pris, Budget skjutdörr. Billiga men bra skjutdörrar för en ljusare vardag, kronfönster budget.

Kronfönster Budget har utgått från sortimentet. Se Kronfönster Princess 2-glas istället.

Billiga skjutdörrar Budget är våra 2:a sorterings skjutdörrar. Skjutdörrarna kan ha små skav, repor och glasen kan ha mindre märken, bubblor, men dörrarna är riktigt bra isolerade med lågt u-värde. Budget är så bra isolerad att den kan sättas direkt i husfasaden och är lika bra isolerad som en altandörr. Kronfönster budget passar alldeles utmärkt till sommarstugor, friggebodar eller gårdshus. Ställen där du vill ha full isolering, kanske inte bryr dig om högsta finish men kräver ett lågt pris.

skjutdörr pvc

Sveriges billigaste fullisolerade skjutdörr? Budget baserar sig på vårt Avanssystem, men håller inte lika hög kvalitet. Små skav, repor och blessyrer kan förekomma på karmar, bågar och glas. Men isolering och funktion är okay. Budget är ett mycket uppskattat alternativ till tex sommarstugor. På hus där du inte är hela året, men där du ändå vill hålla kyla, buller och vind ute. Budget är våra skjutdörrar till absolut lägsta priser. Du kan måttbeställa en skjutdörr som passar ditt hus exakt för ungefär samma pengar som motsvarande helt oisolerad skjutdörr kostar. Priserna på Budget är låga, men isoleringen är god.

Vad är Budget för någon skjutdörr? Billiga Skjutdörrar Budget är tillverkad av pvc, med stålkärna. Du behöver alltså inte måla, skrapa eller kitta din skjutdörr. Den har superenergiglas, 2 glas u-värde 1,0, 5 kammars system med brutna köldbryggor . Den består av en fast del och en skjutbar del. Vi kan måttillverka den ner på millimetern, för exakt passform till ditt hus. Budget finns bara i vitt.

Vilka kunder väljer billiga skjutdörrar Budget? Kunden som vill ha en fullt isolerad skjutdörr, men som inte har krav på samma kvalitet som i övriga sortiment från Kronfönster. Budget passar i hus där du kanske inte är så ofta, eller där du inte behöver 100% finish på allt. Priset på Budget gör den till ett mycket populärt alternativ på sommarstugor och isolerade friggebodar till exempel.

Material: pvc.
Karmdjup: 70 mm.
Öppningsmekanik: skjuts i sidled, löper i skena i botten och uppe.
Beslag: Invändigt handtag.
Färg: Vit
Glas Modell: Superenergi.
Kassettdjup: 24 mm 2 glas
Konstruktion: 4-16-4 mm
Kassettfyllnad: gas, Argon
U-värde: 1,0
U-värde hela konstruktionen: 1,3 för 2 glas.

Garantier: Ingen utökad produktgaranti.

Kontakta oss

T Fönster AB

Huvudkontor: Fullständigt showroom,
utställning & fabriksförsäljning.

Sandvägen 2, 352 45 Växjö

Telefon: 0470-79 50 50

Epost: info@kronfonster.se

Öppettider

Mån-Fre

Butik: 08.00-17.00

Telefon: 07:00 - 17:00

Växel 07.00-17.00

Lunchstängt 11.30-12.30

Lördagsöppet Växjö

Gillar du denna sidan om billiga skjutdörrar?

[purple_heart_rating]