PVC fönster Polaris- bra pris

PVC fönster Polaris- bra pris och bra garantier, vårt mest sålda fönster

 

Om du lägger ihop vad du får i jämförelse med vad du betalar, så är det förmodligen ett av de bättre pvc-produkterna på Svenska marknaden. Vad sägs om 30 års färggaranti tex ? Vidare har Polaris pvcfönster infrästa spår för fönsterbleck in nederkant som standard, vilket kommer spara dig både tid och pengar när fönsterblecken ska monteras. Supervarmpaketet är standard, det ger 10 % bättre isolering och mindre kondens. Dörrarna har inbyggd fönsterbroms. Om du köper Kronfönster Polaris pvc fönster, så vet du att du får ett modernt fönster, med bra isolering och alla de där extra finesserna.

Polaris har ett POSITIVT ENERGIVÄRDE ! Det innebär att om du väljer till 3 glas, i Polaris så släpper fönstret in mer energi under ett år, än vad det läcker energi genom värmeförlust. U-värdet på Polaris med 3 glas, är 0,85 för hela fönsterkonstruktionen.

Pvc fönster för generationer

Kronfönster pvc fönster Polaris har 2-dubbla tätningslister, 2 glas argon U-1,0. För övrigt har det samma fina underhållsfria egenskaper som Kronfönsters övriga sortiment. Eftersom Polaris har en 85 mm profil så ger detta en stabilitet och vridstyvhet som inte lämnar något övrigt att önska. Samma goda inbrottsskydd som Kronfönsters övriga PVC-fönster. Polaris är bla. Installerat i ”Arga Snickaren” på kanal 5 och Bygglov på tv4. GÅ DIREKT TILL PVC FÖNSTER POLARIS HÄR

Nu med Gasellkampanj ! Uppgradera till 3 glas U-0,6 för under halva priset !

Kontakta oss

T Fönster AB

Huvudkontor: Fullständigt showroom,
utställning & fabriksförsäljning.

Sandvägen 2, 352 45 Växjö

Telefon: 0470-79 50 50

Epost: info@kronfonster.se

Öppettider

Mån-Fre

Butik: 08.00-17.00

Telefon: 07:00 - 17:00

Växel 07.00-17.00

Lunchstängt 11.30-12.30

Lördagsöppet Växjö

[purple_heart_rating]