Facebook

Glasskolan - vi utbildar byggföretag i fönster

Kronfönster category header

Glasskolan- en heldagsutbildning På Kronfönster i fönstertillverkning och montage.

Vi bjuder in byggföretag till vår fönsterfabrik i Småland, där vi tillverkar PVC-fönster och dörrar. Vi vill ge ER tillfälle att besöka oss och lära er vad ett PVC-fönster är, vad som är bra med det, hur det tillverkas och hur man monterar ett Kronfönster PVC-fönster.

Kronfönsterskolan startade 2012, och är vår poplära utbildning i allt om hur man tillverkar och monterar ett Kronfönster pvc fönster. Vi bjuder in byggföretag och hantverkare i en heldag där vi visar upp vår fabrik, informerar er om pvc som material och dess egenskaper, samt om Kronfönsters sortiment.

Dagen består av att vi är med i produktionen inne i fabriken och går runt alla stationer i tillverkningen av fönster.

På eftermiddagen så håller våra skickliga hantverkare utbildning i montage av våra pvc fönster. VI monterar såklart med Kronfönsters egna patenterade lösning för karmskruvsmontage. Vill någon montera med fogskum så visar vi självklart också hur det går till.

Montera pvc fönster med karmskruv, bara hos Kronfönster.

Kronfönsters PVC-fönster är helt anpassade efter den svenska marknaden och med vår patenterade karmskruvsmontering erbjuder vi PVC-fönster med karmskruvsmontage och infrästa spår för fönsterbleck. Detta gör montaget enkelt och det sker på samma sätt som vi monterar våra träfönster.

PVC-fönster tar snabbt marknadsandelar och utgör idag 20% av fönstermarknaden. Vi ger er med glasskolan chansen att få lära er ALLT om PVC-fönster.

Program:

08.00-10.00  Information kring PVC-fönster, Kronfönster.10.00-10.30 Fika.10.30-12.30 Visning av Kronfönsters PVC-fönstertillverkning.12.30-13.30 Kronfönster bjuder på lunch.

13.30-15.30 Vi monterar PVC-fönster med karmskruv.

15.30-  Fria frågor och eftersnack.

Utbildningen är helt kostnadsfri, vi har 6 platser varje gång och vi kör Kronfönsterskolan året runt.

Anmälan ert företags intresse till ”Kronfönsterskolan” Med Namn, Organisationsnummer och kontaktuppgifter till info@kronfonster.se eller ring oss på 0470-79 50 50.

Vad tycker du om

vår nya site?

twitter-kronfönster

Villainbrotten ökar, skydda dig från inbrott med fönster och dörrar från Kronfönster :Läs mer

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

📞Ring oss dygnet runt