Vad är bäst pvcfönster

Hos Kronfönster är det du som är designer, och vi tillverkar helt enligt dina önskemål. Vi tillverkar och säljer allt själva utan mellanhänder, fabriksförsäljning av träfönster, aluminiumfönster och pvc-fönster. Kolla in själv i vår webshop, där ser du priser, kan få offert eller göra en beställning, dygnet runt.

Kronfönster – Bygger livskvalitet!

Fabriksförsäljning från Småland, köp direkt av tillverkaren-  Kronfönster AB

Vårt mål är att ge dig värden, så som, bra kundservice, mycket att välja på genom bredd och djup sortimentet, kvalitet till rätt pris och snabba leveranser.  När du vänder dig till Kronfönster så får du personlig kontakt, alltid samma kontaktperson och rådgivare som kan fönster. Du köper direkt av oss och får leverans från någon av våra 4 fönsterfabriker, vilket ger dig lågt pris med bibehållen kvalitet.

Vår vision är Snabbare, Bättre, Billigare och som du vet så ger vi Smålänningar oss inte förrän vi nått målet. Det är du som avgör hur långt vi kommit, kontakta oss idag och se om vi är värda det. 

När du köper fönster av Kronfönster, köper du direkt av fönstertillverkaren. Du slipper alla mellanhänder (som tex bygghandeln) som skär emellan och därför kan vi ge dig hög kvalitet till bra pris.

Prova vår Fönster-guide. Välj rätt fönster för dig och ditt hus

Vi tillverkar i alla material och det viktigaste för oss är inte vilket fönster i vilket material du köper, vi kommer inte påverka dig att välja det ena systemet eller det andra Det viktigaste för oss är att du blir nöjd och får rätt fönster för dig och ditt hus. Kronfönster tillverkar fönster och dörrar i pvc, trä och aluminium. Hos Kronfönster kan du välja det mesta och vi tillverkar ALLT och säljer ALLT själva. Hos Kronfönster slipper du mellanhänder, på riktigt. Det är nog en av de viktigaste faktorerna till varför Kronfönster år efter år varit ett snabbväxande företag, kundnöjdhet, kvalitet och pris. Vårt motto: Tänk stort, Betala smått!

På Kronfönster är kvalité något vi tar på allvar. Både när det gäller våra produkter och i vår service mot våra kunder.

Service och garanti som vi står för.

I våra produkter väljer vi därför endast material som är väl beprövade och testade både i våra fabriker men även i externa kontrollinstanser. När du handlar från Kronfönster gäller också att våra högt ställda kvalitetskrav hålls från beställning till leverans. Skulle något gå fel så har vi teckning för våra garantier. Vi har rikstäckande service och garanti och faktum är att vi rätt ofta får serva och byta ut även produkter även på andras produkter, i de fall kunden importerat själva eller i andra fall blir stående utan hjälp från sin leverantör. Trygghet, service och garanti för dig som kund är ett av Kronfönsters absolut starkaste kort.

Underhållsfria energifönster och dörrar

Kronfönster är attraktiva hos både arkitekter och byggare, såväl som privatkunder på grund av att vi har en stor bredd i sortimentet och kan tillverka nästan allt. Kronfönsterkoncernen har idag fyra egna fönsterfabriker. Två fabriker för träfönster och aluminiumfönster, samt två fabriker för PVC-fönster.

När du köper fönster hos Kronfönster får du dessutom inga gamla dammiga lagerfönster som stått och skräpat på något lager i kanske flera år, utan du får helt nya måttbeställda fönster för just DITT hus som DU har designat, PRECIS så som DU vill ha det.

Kronfönster är en fönstertillverkare som har egna beslag och därmed en komplett teknologi för fönstertillverkning. VI tillverkar från grunden och  vi hoppar över underleverantörer och mellanhänder så långt som möjligt när vi tillverkar, vilket gör att vi kan tillverka till lägre pris med bibehållen kvalitet. Vi jobbar hela tiden med produktutveckling och försöker leda utvecklingen mot energifönster som har så liten inverkan på miljön som möjligt, både vad gäller material och resursåtgång, uppvärmningskostnader som underhåll. Kronfönster har till och med eget patent. Vi bygger dina fönster och dörrar själva från grunden och säljer dem direkt till dig, därför kan vi hålla låga priser. Kronfönster, när det gäller underhållsfria fönster och dörrar.

Kronfönster AB är fönstertillverkaren som de senaste 7 åren vuxit med i genomsnitt 43% per år, vilket gör oss till ett av Sveriges snabbast växande företag i Dagens Industris mätning, vi har vunnit 5 priser för detta de senaste 7 åren. Över 50 000 nöjda kunder ger dig den trygghet du vill ha när du köper fönster och dörrar från oss. Vi är fönstertillverkaren som utmanar de stora och vi ger allt för dig!

Kronfönster tillverkar PVC-fönster, träfönster, aluminiumfönster, altandörrar, skjutdörrar och vikdörrar. Vi har egen tillverkning av fönster, dörrar, vikdörrar och skjutdörrar. Du köper direkt av fönstertillverkaren och vi levererar hem till dig.

Kronfönsters historia, se de Första 10 åren.

Se vår nya reklamfilm på TV4

Kronfönster kund berättar om sina fönster
vridfönster aluminium
kampanj vridfönster aluminium 3 glas

Kampanj: 3 glas vridfönster, vi bjuder på aluminiumbeklädnad

Använd vår fönsterhjälp

Detta gör att du kan kapa mycket på priset. Alla våra fönster, dörrar och skjutdörrar är moderna energifönster med 2-glas, 3-glas eller 4-glas. Alla fönster och dörrar är fullt vinterisolerade, sänker bullernivån och väljer du underhållsfria fönster så slipper du måla också. Fabriksförsäljning av fönster, välkommen till Kronfönster!

Priser på fönster, dörrar och skjutpartier. I Kronfönsters webbshop kan du se priser, få offert eller göra beställning på fönster och dörrar, dygnet runt.

Aluminiumfönster

Kronfönsters nya vridfönster Kronan är utvecklat för Nordiskt klimat och har både hög isolering och är otroligt slitstarkt med Kronfönsters egna beslag. Välj Vridfönster i aluminum, Kronan från Kronfönster. Vill du ha ett fönster helt i Aluminium ska du välja Royal.  Här kan du läsa om aluminiumfönster från Kronfönster.

[ico type=”icon-arrow-right”] Läs mer om Aluminiumfönster

[TS-VCSC-Spacer height=”2″]
Aluminiumfönster från Kronfönster

PVC-fönster

Varning för billiga kopior, Köp originalet.  Våra kundspecifika lösningar och generösa garantier har uppskattats av 50 000 nöjda kunder. välj Kronfönster för kvalitet, trygghet och garantier och för att det är skillnad på pvc-fönster och Kronfönster. Läs mer om varför du ska välja Kronfönster.

[ico type=”icon-arrow-right”] Läs mer om PVC-fönster

[TS-VCSC-Spacer height=”2″]

Träfönster

Kronfönster är också kända för vår hantverkstradition av träfönster. Tack vare vår stora variation är Kronfönster ett uppskattat val för arkitekter och projektledare för nybyggnationer – vi kan i princip tillverka nästan alla typer av fönster. Dessutom gör våra låga priser Kronfönster till ett minst lika uppskattat val bland villaägare.

[ico type=”icon-arrow-right”] Läs mer om Träfönster

[TS-VCSC-Spacer height=”2″]
Träfönster-från-Kronfönster

Skjutdörrar

Skjutdörrar som är fullt vinterisolerade. Våra skjutpartier har 2-glas eller 3-glas och är så bra isolerade att du kan sätta dem direkt i ytterväggen. Vi tillverkar skjutdörrar, vikpartier och uterumspartier. Hos Kronfönster är det du som är designer och du bestämmer själv, mått, färg, glas, hängning med mera. Köp en skjutdörr med god isolering hos Kronfönster.

[ico type=”icon-arrow-right”] Läs mer om fönster, dörrar och skjutdörrar.

[TS-VCSC-Spacer height=”2″]
Skjutdorrar-från-Kronfönster

Kronfönster di gasell gasellföretag

[TS-VCSC-Spacer]

Kronfönster är en fullsortimentstillverkare. Vi tillverkar PVC-fönster, träfönster och aluminiumfönster, altandörrar, skjutdörrar, skjutpartier och vikpartier. Kulturfönster, kopplade fönster 2+1, 3-glas-fönster, 2-glas-fönster, utåtgående, inåtgående, fasta, vridfönster, pardörrar, fönsterdörrar. Vår stora variation och breda sortiment är lika uppskattat av arkitekterna som hos villaägarna som vill ha något extra. Självklart har Kronfönster helt vanliga vita standardfönster.

Vi lagerför även fönster och dörrar för omgående leverans. Det viktiga tycker vi är att inte vi ska begränsa vad du kan få genom vår tillverkning, utan att det är du som kund som ska bestämma vad du vill ha.

[TS-VCSC-Spacer height=”60″]

Vad tycker du om

vår nya site?

[TS-VCSC-Spacer]

[purple_heart_rating]

twitter-kronfönster

Villainbrotten ökar, skydda dig från inbrott med fönster och dörrar från Kronfönster :Läs mer
[TS-VCSC-Icon-List icon=”ts-awesome-camera-retro” color=”#81d742″ font_size=”18″ link=”http://bild.kronfonster.se/” tooltip_content=”Fönstermätaren, mäter dina fönster och dörrar”]Fönstermätaren
[/TS-VCSC-Icon-List]
[TS-VCSC-Icon-List icon=”ts-awesome-home” color=”#81d742″ font_size=”18″ link=”https://kronfonster.se/fonsterflash/index.html” tooltip_content=”Kolla vilken typ av fönster som passar till ditt hus.”]Lek med fönster
[/TS-VCSC-Icon-List]
[TS-VCSC-Icon-List icon=”ts-awesome-hand-o-right” color=”#81d742″ font_size=”18″ link=”https://kronfonster-wpengine.netdna-ssl.com/byta-fonster.swf” tooltip_content=”Välj fönster, rätt modell för dina krav”]Välj fönster
[/TS-VCSC-Icon-List]
[TS-VCSC-Icon-List icon=”ts-awesome-smile-o” color=”#81d742″ font_size=”18″ link=”https://kronfonster-wpengine.netdna-ssl.com/Gissa_fonstret.swf” tooltip_content=”GIssa fönstret, pvc fönster, träfönster eller aluminiumfönster”]Gissa fönstret
[/TS-VCSC-Icon-List]
[TS-VCSC-Icon-List icon=”ts-awesome-bullhorn” color=”#81d742″ font_size=”16″ link=”https://kronfonster.se/information/vara-fonstermodeller/” tooltip_content=”varma fakta, fönstermodeller garantier och isolering”]Jämför våra fönster
[/TS-VCSC-Icon-List]
[TS-VCSC-Icon-List icon=”ts-awesome-shopping-cart” color=”#81d742″ font_size=”18″ link=”https://kronfonster.se/butiken/” tooltip_content=”pris och priser på fönster och dörrar, offert, order och beställning”]Webbutiken
[/TS-VCSC-Icon-List]

Kategorier

Nyheter Fönster Dörrar Skjutdörrar Vikdörrar Inspiration

7 tankar om “Kronfönster – Fönster, dörrar och skjutdörrar i superenergi

  1. christer karlsson says:

    Var väljer jag typ av glas som ska sitta på vald vara. Tex. säkerhetsglas eller laminatglas. och pris för detta. MVH… Christer…

  2. Mikael isaksson says:

    Värdelöst att få fram ett ca pris på vårt fönsterpari.nQueen 480 cm X 200 cm delat på tre skjutbara partier.nSka kunna skjutas åt höger. Gärna åt båda hållen men inget krav.

Comments are closed.