Nöjda kunder hos Kronfönster

Kronfönster har över 55 000 nöjda kunder. Vi har tex levererat fönster till Skanska, NCC, Peab, Veidekke. Vi har levererat till många kommunala bostadsbolag som tex Vidingehem och Finnvedensbostäder. Vår största målgrupp är dock små byggföretag runt om i landet, privata fastighetsägare, villaägare och fritidshusägare. VI hoppas att du vill bli en av dem också. Välkommen med din beställning!

Kronfönster har nöjda fönsterkunder!
Hur vet vi det? Hur vågar vi säga det? Jo, vi genomför löpande kundnöjdhetsundersökningar. Vi kontaktar ALLA kunder som har köpt över en viss ordersumma. Vi ställer ett antal frågor om nöjdhet, vi vet självklart inget om andra fönstertillverkares kundnöjdhet, men med de resultat vi har så vågar vi påstå att vi har nöjda kunder !

Kronfönster låter löpande genomföra denna undersökning av ett oberoende företag, för att resultatet inte ska kunna förvrängas. Företaget heter Avancemang, och är ett konsultföretag, helt skiljt från Kronfönster.

Att ta reda på våra kunders attityd och omdöme av Kronfönster, är för oss naturligt. Vi tror att våra kunder är nöjda, men vi vill hela tiden förbättra oss och även följa upp så att vi gör rätt.

Så här går undersökningen till.
Konsultföretaget ringer upp alla kunder som handlat över en viss ordersumma en viss tid efter leverans och ställer ett antal frågor. Kundens svar noteras, sammanställs och redovisas sedan för Kronfönster.

Här kommer resultatet av vår senaste kundundersökning.
Vi har frågade 133 kunder som fått fönsterleverans.

Fråga 1-5 är av karraktären, rangordna ditt svar, där 1 är lägsta betyg och 10 är högsta betyg, det finns inget att förbättra. 5 är varken eller och 6 och uppåt är nöjd, 4 och neråt är missnöjd.

Fråga 1. Hur upplever du din kontakt med Kronfönster ?
Svar: 94 % anger att de har upplevt god eller mycket god kontakt med Kronfönster ( 40 % anger betyget 10)

Fråga 2. Är du nöjd med dina nya fönster ?
Svar: 92 % är 100 % nöjda med sina fönster från Kronfönster. (59 % anger betyget 10)

Fråga 3. Tycker du att Kronfönster höll vad man lovade ?
Svar: 90 % tycker att Kronfönster höll vad man lovade, (58 % anger betyget 10)

Fråga 4. Är du nöjd med din leveranstid från Kronfönster ?
Svar: 86 % är nöjda eller mycket nöjda med Kronfönsters leveranstid. (45 % anger betyget 10)

Fråga 5. Vilket slutbetyg ger du för Kronfönster, där 1 står för inte alls nöjd och 10 står för ”fullständigt nöjd, det finns inget att förbättra”.
Svar: 94 % anger att de är nöjda eller mycket nöjda med Kronfönster. (32 % anger betyget 10)

Fråga 6. Varför valde du Kronfönster som din fönsterleverantör ?
Svar: Här får man naturligtvis många olika anledningar. Men de 3 viktigaste när vi frågade kunden var.

1. Priset
2. Mycket stort produktsortiment / mycket att välja på.
3. Bra kvalitet

Fråga 7. Vilka 3 ord tycker du stämmer in på företaget Kronfönster och dess produkter ?
Svar: Här får man naturligtvis många olika uppfattningar. Men de 3 som fick flest svar av kunden var.
1. Bra leveranstid
2. Bra pris
3. Bra kvalitet

Fråga 8. Skulle du kunna tänka dig att rekomendera Kronfönster till dina vänner och bekanta ?
Svar Ja: 95,2 %
Svar Nej: 4,8 %

Kronfönsters kommentar till den senaste kundnöjdhetsundersökning

Att våga fråga sina kunder vad de tycker om oss kräver mod av ett företag. Vad händer om folk är negativa ? Hur
ska vi hantera svar som inte alls är som vi förväntat oss ? Men om man tror på sina produkter och sin kundservice så anser vi att man är skyldig att fråga kunden, man måste våga, annars kan man aldrig bli bättre.

Att vi får runt 90 % som är nöjda eller mycket nöjda på alla våra frågor tyder på att det vi gör är rätt. Vi har saker kvar att förbättra, men resultatet får många företag att bli avundsjuka.

Vi har rätt produktmix, vi har rätt pris, och vi håller vad vi lovar. Vi är medvetna om att vi har nöjda kunder, men hur nöjda de är är viktigt för oss att ta reda på. Vi är också måna om att fånga upp saker som vi kan förbättra. Vi har fått t. ex. i vår kundundersökning fått feedback på att man ibland får vänta länge i vår telefonväxel, det har vi nu vidtagit åtgärder för att förbättra. Det är svårt att rangordna våra frågor, vilken är viktigast ? Men vi tycker nog ändå att fråga 8 är den som vi rangordnar högst. Skulle du kunna tänka dig att rekommendera Kronfönster till dina vänner och bekanta? För visst är vi måna om att ge våra vänner goda råd ? 95,2 % har rekommenderat Kronfönster, eller skulle kunna tänka sig att rekommendera Kronfönster till sina vänner och bekanta! I vilket fall som helst så är det ett oerhört fint betyg vi får av våra kunder.

Tack alla kunder !

Kronfönster – en del av T Fönster AB

Våra kunder delar med sig!

Vi är väldigt stolta över vår kundnöjdhet och det är inte ovanligt att våra kunder vill visa upp sitt hus med nya fina Kronfönster för andra. Här kommer ett urval av kunder som valt att dela med sig till dig. Du hittar även inspiration i vårt bildgalleri.

”Sjukt nöjd med mina fönster och dörrar för några år sen i trä, beställer nu igen en dörr till! Tack för att det fortfarande finns kvalitetsgrejer att få tag på.” Emma Birgersson

”Jag fick mina fönster på dryga 3 veckor. Stort tack för detta. Jag är mycket nöjd med leveransen och produkterna. Utan tidigare erfarenhet av fönsterbyte satte jag igång att såga ur de gamla klockan 11 i lördags förmiddag och klockan 16:00 satt båda de nya på plats. Mycket smidigt att installera med bågarna urmonterade. Kul att känna sig så nöjd med beslutet att handla från er. Har nu även färdigställt fogning och snickerier, och bifogar några bilder på resultatet.” David Berglund, Källby

”Tack Magnus! Än en gång har Du och ditt företag lyckats att låta en nöjd kund förbli så. Persiennen som
havererade har anlänt och allt är tills vidare nu lugnt hos oss Arne Bengtsson på i Ösmo. Kan bara inflika och säga att Ni kan göra en kund ännu nöjdare. Kan bara buga och fortsätta rekommendera Er till fundersamma kunder.
Med vänlig hälsning och ha det fortsatt bra.” Arne

”Hej. Vi bytte fönster i vårt hus för ett par år sedan och köpte då pvc-fönster från er och är supernöjda! Nu till sommaren ska vi byta fönster i vårt häststall. Min fråga är om vi kan köpa likadana fönster till stallet? Det är ju ”utemiljö” även inomhus i stallet, tål insidan på fönstren det? Tack på förhand!”Carina, Oskarshamn/Hej.

”Vi är såååå nöjda med våra klassiska spröjsade fönster i trä med alubeklädd utsida som vi köpte av kronfönster. Har aldrig sett finare fönster. Rekommenderar dem till alla och kommer köpa igen.” Sandra Wilhelm, Lindome

Roligt att ni är nöjda. Vi tillverkar bara energifönster, för utomhusklimat.

Har du satt in Kronfönster i ditt hus?

Vi är väldigt stolta över vår kundnöjdhet och det är inte ovanligt att våra kunder vill visa upp sitt hus med nya fina Kronfönster för andra. Här kommer ett urval av kunder som valt att dela med sig till dig. Du hittar även inspiration i vårt bildgalleri.

Vi publicerar aldrig din gatuadress, bara namn och stad. Vi lämnar heller inte ut dessa uppgifter till kunder som
kontaktar oss. Sådana uppgifter lämnar vi bara om du valt att bli referenskund.

Kontakta oss

T Fönster AB

Huvudkontor: Fullständigt showroom,
utställning & fabriksförsäljning.

Sandvägen 2, 352 45 Växjö

Telefon: 0470-79 50 50

Epost: info@kronfonster.se

Öppettider

Mån-Fre

Butik: 08.00-17.00

Telefon: 07:00 - 17:00

Växel 07.00-17.00

Lunchstängt 11.30-12.30

Lördagsöppet Växjö

GILLAR DU DENNA SIDAN OM FÖNSTER OCH DÖRRAR?

[purple_heart_rating]