Outletbutik fönster dörrar skjutdörrar med låga priser

Sveriges billigaste fönster?

Troligen finns de i Växjö i Kronfönsters Outletbutik. Här säljer vi nästan felfria fönster, dörrar, skjutdörrar och vikpartier med upp till 90% rabatt.  För att kunna hålla bra priser på våra produkter är det viktigt för Kronfönster att inte våra lager fylls på. Därför startade vi Outletbutiken. Här kan du som kund verkligen fynda.

fönster dörrar Utförsäljning Rea pris Fynd Outlet Rabatt

OUTLETBUTIKEN ÄR STÄNGD OCH ÖPPNAR TILLFÄLLIGT PÅ KRONFÖNSTERDAGEN DEN 12e MAJ 2018

Här säljer vi ut produkter som har blivit över, eller där något gått fel i produktionen, i transporten eller i själva beställningen. Här hittar du våra fönster på, ja, Utförsäljning Rea pris Fynd Outlet Rabatt Specialpris klipp nedsatt reducerade priser lågt pris. Läge för ett riktigt klipp med andra ord.

Det kan vara 2.a sortering, felbeställningar, fel-måttade fönster, transportskador, defekter på glaset, skavda och små skavanker. Kom och titta och fynda.

Utförsäljning Rea pris Fynd Outlet Rabatt Specialpris klipp nedsatt reducerade priser. Produkter till lågt pris på hela Kronfönsters sortiment, fönster dörrar skjutdörrar vikdörrar skjutpartier vikpartier träfönster vridfönster aluminiumfönster.

Outletbutiken ligger på Illervägen 3 i Växjö, i vår fabriksförsäljning, och har samma öppettider som vårt utställning av fönster dörrar och skjutdörrar. Outletbutiken fylls på varje dag och vi säljer av produkter varje dag. Vi har aktuella listor på vad som finns i Outleten, så Kronfönsters innesäljare på telefon kan inte svara på frågor om vad som finns. Kom till oss och titta själv. Varor i Outleten har ingen bytes eller ångerätt. Vi skickar inte godset så ta med släp. Betalning på plats med Kort eller Swish.

Kontakta oss

Kronfönster AB

Huvudkontor: Fullständigt showroom,
utställning & fabriksförsäljning.

Illervägen 3, 352 45 Växjö

Telefon: 0470-79 50 50

Epost: info@kronfonster.se

Öppettider

Mån-Fre

Butik: 08.00-17.00

Telefon: 07:00 - 17:00

Växel 07.00-17.00

Lördagsöppet Växjö

Gillar du denna sidan om fönster och dörrar?