2-glas kulturfönster TITAN trä/aluminium Ug-värde 1,0

Kulturfönster Titan: med Sekelprofilen från Kronfönster, framtagen ihop med Byggnadsantikvarier just för att passa tidstypiska äldre hus. Kulturfönster i gammal stil med modern isolering. Titan är även godkända för K-märkta hus. Bästa isolering och med marknadens bästa rötskyddsgaranti, 30 år.

Filtrera {{productListCountLabel}} (visa/stäng filter) {{category.label}}
Typ
Material
Glas
Öppningsfunktion
Öppning
Form
2-glas kulturfönster TITAN trä/aluminium Ug-värde 1,0

2-glas kulturfönster, Titan Light, Träfönster med 2-glas. 

Vårt Sekelfönster, Titan, är byggt i Kronfönsters fabrik som är designad bara för att tillverka tidstypiska fönster. Titan tillverkas av Kronfönsters profil, Sekel som vi tog fram i hop med byggnadsantikvarier just för att passa äldre Svenska hus. Titan är som fönster såg ut förr, men mycket mycket varmare. Kulturfönster i gammal stil med modern isolering. Titan trä har marknadens bästa rötskyddsgaranti, 30 år samt marknadens bästa energiglas med 15 års garanti. Titan är även godkända för K-märkta hus. Sov gott med tysta, varma och inbrottssäkrade fönster. Välj Titan

2 glas fönster Titan är Kronfönsters populära allmogefönster fönster i gammal stil för kulturhus. Passar även som verandafönster eller för orangerier.

s även med aluminiumbeklädnad). Titan är fönstret som vi tillverkar med vår stolta hantverkstradition. Varje fönster vi gör i denna serie är totalt kundanpassat, i fria mått, finns även i alla färger som tillval, med alla typer av spröjs och glas. Allt med den goda kvaliteten från Kronfönster. Tvåglas kulturfönster. Titan Light. Äkta träfönster, impregnerade, gedigna och gjorda för att hålla i generationer. Producerade av furu, 100 % kvist och knaggfritt virke.
Kronfönsters 2-glas argon superenergiglas U-1,0 är standard.
Isolerpaketet med 10 % extra isolering i glaset. Du har alla valmöjligheter med Kronfönster, det finns väldigt få begränsningar för dina önskemål.
Karmdjup 114 mm, (går att få med andra karmdjup som tillval)

Se referensbilder för Titan i vårt fotogalleri Titan på kronfonster.se
Referensbilder för samtliga produkter finns tillgängliga i Kronfönsters fotogalleri på kronfonster.se