Hem » Aluminiumfönster Royal – underhållsfri i modern design

Aluminiumfönster Royal - underhållsfritt med passivhusklass på isoleringen

En stilren och modern design med en minimal profil som ger ett stort ljusinsläpp, detta leder i sin tur till att u-värdet på hela konstruktionen ligger under gränsen för passivhusklasad energiklasning ( under 0,9) ( Royal u-värde konstruktionen 0,79 i snitt) detta är egenskaper som kännetecknar Royal. Modellen tillverkas i en stomme av aluminium utan inblandning av trä vilket gör materialet underhållsfritt och positivt ur miljöhänsyn då det går att återvinna. Profilen byggs upp genom ett flerkammarsystem med inbyggda brutna köldbryggor som effektivt bryter köldvandringen och ger ett varmt inomhusklimat. Royal har genom sin gedigna konstruktion fördelen att kunna tillverkas i väl tilltagna dimensioner och i en valfria former. Profilerna går lackera i valfria färger och anodiserat utförande.

Royal

Design och funktion

Modellen Royal ett fönster helt i aluminium som medför ett elegant uttryck åt fasaden, rena raka linjer och en hög finish. Vi rekommenderar Royal till nya hus och exklusivare hus i både offentlig miljö eller miljöer med högt slitage. I nybyggda hus med modern design passar det ofta bra med smäckra aluminiumfönster med knivskarpa linjer. Du kan få ditt fönster i vilken färg du vill och få det anodiserat, naturanodiserat eller polerat för maximal finish. Vi försöker alltid vara lyhörda och skapa fönster som passar just ditt hus och dina behov. Hos Kronfönster är det helt enkelt du som är designer. Du har unika möjligheter att designa dina nya fönster precis så som du vill ha dem.

Garanti och säkerhet

Vill du ha ett exklusivt fönster som tål högt slitage men fortfarande håller energikostnaderna nere är Royal kanske det klokaste valet. Hos oss tillhandahåller du flexibla produkter med marknadsledande garantier.

Varför välja aluminiumfönster Royal?

Maximal glasyta och maximalt ljusinsläpp

Slimmad karm och båge som ger maximal glasyta och maximalt ljusinsläpp.

Miljövänligt

Profilmaterialet är helt underhållsfritt och återvinningsbart, de flesta aluminiumfönster som tillverkats används fortfarande idag.

Generösa garantier

10 års färggaranti, 10 års glasgaranti mot kondens i glaskassetten, 10 års glasgaranti.

Underhållsfritt

Kravet på underhåll är i det närmaste obefintligt.

Bästa isolering som standard

Royal har ett lågt U-värde tackvare sin varmaluminiumprofil. För konstruktionen når vi ett värde på U = 0,83. Vi tilläggsisolerar distanslisten mellan glasen. Detta har två fördelar. För det första så får du 10 % bättre isolering på fönstret. För det andra kommer Argongasen som vi fyller mellan glasen att hålla 10 år extra innan den läcker ut. Livslängden på isolerglaset förlängs från förmodade 20 till 30 år tack vare vårt isolerpaket.

KTS-list

EPDM-eller KronfönsterTightning System (KTS). Smarta tätningslister. För hand isatta mjuka, åldersbeständiga tätningslister i gummi ger upp till dubbla livslängden jämfört med vanlig EPDM list

Hög säkerhet

Genom ett system med många rörliga och fasta låspunkter i kombination med ett brytsäkert, hårt ska garanteras en hög säker i såväl fönster som dörrar. Dörrar förses dessutom som standard med brytsäkra gångjärn.

Fria mått och mängder av färgval

Då vi inte tillverkar något förrän vi för en beställning så är dina mått våra standardmått, på så sätt slipper vi fördyrande ställkostnader på maskinerna och dyra lagerkostnader. Du kan få ditt fönster i vilken färg du vill samt anodiserat, naturanodiserat eller polerat.

Sol_ljusinsläpp
Måttband_2

ELEGANT OCH MINIMALISTISKT

Tunna profiler som ger en stor ljusöppning.

VALFRIHET OCH FRI DESIGN

Genom sin gedigna konstruktion och vridstyhet kan Royal tillverkas i imponerande dimensioner och samtidigt behålla sin frikostiga glasyta. Design och utförande är fri och variationerna oändliga.

VARM KONSTRUKTION

Den välisolerade profilen i kombination med modern glasteknik med 2 energisparbeläggningar och vår KTS-list (Kronfönster Tightening System) ger Royal en fenomenal prestanda, U-värdet på konstruktionen är så låg som 0,79 och är klart under passivhusklassning/
energiklassning (U = 0,9).

HÖG SÄKERHET

Tillverkad i ett material med svårforcerad yta och gångjärn som sitter på fönstrets insida och dold glassäkring har Royal ett bra grundskydd mot förövare. Öppningsbara fönster har dessutom en spanjolett med upp till 6 låspunkter och felbetjäningsspärr som skyddar användaren och ser till att bågen aldrig faller ut.

Har du frågor och funderingar?

Har du frågor eller funderingar angående våra produkter hjälper vi dig mer än gärna.

Beräkna pris och köp i butiken!

I vår webbshop kan du beräkna priser, göra tillval, begära offert eller köpa direkt online.

Flexibilitet

Royal kan fås i valfria mått i millimeterprecision, spröjsar och postar kan väljas till för att ge fönstret den design och det utseende du önskar. Spröjsar kan placeras mellan glasen för enkelt underhåll eller mer traditionellt fast mot glasen. Modellen går att få i otaliga utföranden, olika typer av glas och med i brandskyddad konstruktion.

Material

Royal har en väderbeständig yta som lämpar sig i de flesta miljöer. Materialet är i hög grad anpassningsbart och står för hög vridstyvhet. Konstruktionen är genom sin uppbyggnad konstruerad för att hålla ett bra isolervärde och ge ett varmt inomhusklimat. Gångjärn tillverkas i elförzinkat stål och förses med inbrottsskyddad pulverlackerad kåpa till utåtgående fönsterdörrar.

Utföranden

Vår fönstermodell ”Royal” finns i följande utföranden:

  • Fast fönster
  • Sidohängt inåtgående fönster
  • Underhängt fönster
  • Fönsterdörr
  • Parfönsterdörr

Du kan läsa mer om de olika fönstertyperna, beräkna pris och köpa dem direkt i vår butik.

Se filmen om våra aluminiumfönster Royal

Royal - Galleri