PVC-fönster

PVC-Fönster, måste de vara fula? Nej, inte hos Kronfönster. Kronfönsters PVC-fönster är arkitektens val, låt det bli ditt också. Kronfönster har svenskanpassat PVC-fönstren så de passar våra krav och våra hus utseende. Maximalt ljusinsläpp, så smala karmar och bågar som möjligt. Välj kvalitetsfönster med bästa isolering. Nu kan du få PVCfönster med Kronfönsters lågemmissionsglas ”superenergi plus” med marknadens bästa glasgaranti, hela 15 år.

Nästan alla pvc-fönster har tjocka klumpiga karmar och bågar, jämfört mot träfönster så blir det mycket mindre glas kvar till ljusinsläpp, men inte hos Kronfönster. Att pvc-fönster ser ut så beror på att de kommer från Tyskland/Polen där man har mycket större hål i väggarna för fönster än vi har i Sverige, så där spelar det mindre roll att det inte blir så stort ljusinsläpp. Därför har Kronfönster tagit fram egna PVC-fönter-profiler som är smäckrare och tunnare och som ger dig maximalt ljusinsläpp. Hos Kronfönster hittar du PVC-fönster som passar till Svenska hus. Kronfönster: PVCfönster, Made by Småland. Det finns bara 5 tillverkare av PVC-fönster i sverige och det är bara Kronfönster tillverkar och säljer allt själva, utan mellanhänder.

Våra modeller av PVC-fönster

pvcfönster polaris Kronfönster

PVC-Fönster Polaris

Kronfönster Polaris är vårt mest sålda fönstersystem.
Ett fönster som har det mesta en fönsterköpare är ute efter: bra isolering, hög kvalitet och ett bra pris.

Till pvc-fönster Polaris

plastfönster Avans Kronfönster

Plastfönster Avans

Plastfönster Avans – säkert, tyst, varmt och med ett
lågt pris. För dig med stram budget är det ett utmärkt alternativ.

Till plastfönster Avans

kulturfönster

Traditionsfönster PVC Småland

Traditionsfönstret Småland. Ett underhållsfritt modernt
energifönster i den gamla stilen, som du själv designar och slipper måla.

Till pvc-fönster Småland

allmogefönster

PVC-Fönster Budget

Kronfönster Budget passar för den som vill ha fönster
till lågt pris, inte bryr sig om eventuella små blessyrer,

Till lågprisfönster Budget

färger olika färger fönster
Nyhet i vår!

Nu kan du snart få Pvc-fönster i samma färg som dina träfönster. Som enda pvc-fönstertillverkare kan snart Kronfönster erbjuda dig pvc-fönster i samma NCS-S 0502. Kronfönster håller på att ta fram nya fönsterprofiler för pvc-fönster i samma färg som våra träfönster och som är den vita standarfärgen på alla träfönster i Sverige, NCS-S 0502. I princip alla pvc-fönster på marknaden har annars RAL 9016. Färgen NCS-S 0502 är mer krämvit och är mycket varmare än RAL 9016 som är mer kritvit. Det innebär att om du tex vill ha ett badrumsfönster som tål väta och där vill ha ett pvc-fönster så kan du alltså snart få det i samma vita färg som dina andra träfönster som du har på huset. Våra nya pvc-fönster i NCS-S 0502 kommer att lanseras på byggmässan Nordbygg i Mars i Kronfönsters monter, därefter startar försäljningen.

energiglas superenergi plus
Nyhet: Nya lågemissionsglaset Superenergi plus

Kronfönster har tagit fram ett nytt energiglas som ger 10% extra isolering och som ser till att argongasen i glaset stannar 10 år längre än på en normal glaskasett. Vi ger dig marknadens bästa garanti på dina nya Energifönster, 15 års garanti mot kondens mellan glasen. Introduktionserbjudande, just nu kan du uppgradera till marknadens bästa energiglas utan extra kostnad om du beställer minst 3 fönster.

Beräkna priset i vår webbshop.

WEBSHOP

Film om PVC-Fönstret Polaris

Fler filmer hittar du under respektive produkt.

PVC betyder polyvinylklorid och är en blandning av mineralolja och koksalt. Materialet har många användningsområden och är ett av de vanligaste byggnadsmaterialen. Till exempel är nästan alla rör som läggs ner i marken tillverkade av PVC. Materialet påverkas inte av något: inte fukt, inte luft, inte röta, inte rost – ingenting.

PVC är ett icke levande material som inte rör sig (att jämföra med trä som expanderar och krymper beroende av vädret). Dessutom är det återvinningsbart och därmed ett miljövänligt val. Man maler lätt ner det och gör nya produkter av resterna. Nästan alla rör som grävs ner i marken, är gjorda av nermald PVC, det är ett bra material som håller mot röta, rost och nedbrytning i jorden.

Kontakta oss

Kronfönster AB

Huvudkontor: Fullständigt showroom,
utställning & fabriksförsäljning.

Illervägen 3, 352 45 Växjö

Telefon: 0470-79 50 50

Epost: info@kronfonster.se

Öppettider

Mån-Fre

Butik: 08.00-17.00

Telefon: 07:00 - 17:00

Växel 07.00-17.00

Lördagsöppet Växjö

Gillar du denna sidan om fönster och dörrar?