PVC-fönster av hög kvalitet

PVC-Fönster, måste de vara fula? Nej, inte hos Kronfönster. Kronfönsters PVC-fönster är arkitektens val, låt det bli ditt också. Kronfönster har svenskanpassat PVC-fönstren så de passar våra krav och våra hus utseende. Maximalt ljusinsläpp, så smala karmar och bågar som möjligt. Välj kvalitetsfönster med bästa isolering. Nu kan du få PVCfönster med Kronfönsters lågemmissionsglas ”superenergi plus” med marknadens bästa glasgaranti, hela 15 år.

Pvc-fönster från Kronfönster har högsta finish och kvalitet. Om du byter till våra pvc-fönster så kommer du för alltid ha kvar den där härliga känslan av nya fönster. Våra pvc-fönster åldras i princip inte. På Kronfönsters huvudkontor har vi 40 år gamla pvc-fönster och de ser nya ut fortfarande. VI har bytt ut några mot nya bara för att se om våra besökare ska se någon skillnad, de gör de inte.

Designen är ALLT.

Nästan alla pvc-fönster har tjocka klumpiga karmar och bågar, jämfört mot träfönster så blir det mycket mindre glas kvar till ljusinsläpp, men inte hos Kronfönster. Att pvc-fönster ser ut så beror på att de kommer från Tyskland/Polen där man har mycket större hål i väggarna för fönster än vi har i Sverige, så där spelar det mindre roll att det inte blir så stort ljusinsläpp. VI i Skandinavien vill ah tvärtom. Så tunna fönsterkarmar och bågar som möjligt och så mycket glas som möjligt. Därför har Kronfönster tagit fram egna PVC-fönter-profiler som är smäckrare och tunnare och som ger dig maximalt ljusinsläpp. Hos Kronfönster hittar du PVC-fönster som passar till Svenska hus. Kronfönster: PVCfönster, Made by Småland. Det finns bara 5 tillverkare av PVC-fönster i Sverige och det är bara Kronfönster tillverkar och säljer allt själva, utan mellanhänder.

Våra modeller av PVC-fönster

pvc fönster

PVC-Fönster Polaris

Kronfönster Polaris är vårt mest sålda pvc-fönstersystem.
Ett fönster som har det mesta en fönsterköpare är ute efter: bra isolering, hög kvalitet och ett bra pris. Klassledaren år efter år.

Till pvc-fönster Polaris

Fönter

Plastfönster Avans

Plastfönster Avans – säkert, tyst, varmt och med ett
lågt pris. För dig med stram budget är det ett utmärkt alternativ.

Till plastfönster Avans

kulturfönster

Traditionsfönster PVC Småland

Traditionsfönstret Småland. Ett underhållsfritt modernt
energifönster i den gamla stilen, som du själv designar och slipper måla.

Till pvc-fönster Småland

plastfönster

PVC-Fönster Budget

Kronfönster Budget passar för den som vill ha fönster
till lågt pris, inte bryr sig om eventuella små blessyrer,

Till lågprisfönster Budget

färger olika färger fönster
Nyhet i vår!

Nu kan du snart få Pvc-fönster i samma färg som dina träfönster. Som enda pvc-fönstertillverkare kan snart Kronfönster erbjuda dig pvc-fönster i samma NCS-S 0502. Kronfönster håller på att ta fram nya fönsterprofiler för pvc-fönster i samma färg som våra träfönster och som är den vita standarfärgen på alla träfönster i Sverige, NCS-S 0502. I princip alla pvc-fönster på marknaden har annars RAL 9016. Färgen NCS-S 0502 är mer krämvit och är mycket varmare än RAL 9016 som är mer kritvit. Det innebär att om du tex vill ha ett badrumsfönster som tål väta och där vill ha ett pvc-fönster så kan du alltså snart få det i samma vita färg som dina andra träfönster som du har på huset. Våra nya pvc-fönster i NCS-S 0502 kommer att lanseras på byggmässan Nordbygg i Mars i Kronfönsters monter, därefter startar försäljningen.

energiglas superenergi plus
Nyhet: Nya lågemissionsglaset Superenergi plus

Kronfönster har tagit fram ett nytt energiglas som ger 10% extra isolering och som ser till att argongasen i glaset stannar 10 år längre än på en normal glaskasett. Vi ger dig marknadens bästa garanti på dina nya Energifönster, 15 års garanti mot kondens mellan glasen. Introduktionserbjudande, just nu kan du uppgradera till marknadens bästa energiglas utan extra kostnad om du beställer minst 3 fönster.

Film om PVC-Fönstret Polaris

Fler filmer hittar du under respektive produkt.

Mer om våra PVC fönster

Fönsterblecksspåret: För många som köper importerade fönster utan bleckspår blir installation av fönsterbleck dyrt, resultatet fult och fönstret håller inte tätt. När plåtslagaren kommer för att sätta blecken finns inte plats och han måste lägga många timmar på att lösa problemet. Med våra fönster slipper du detta. Fönsterbleck monteras på fem minuter och det blir en snygg finish på dina nya fönster direkt. Alla pvc-fönster utom Aura, Norden, Småland och Budget har infällda fönsterblecksspår

Felbetjäningsspärren: På ”våra dubbelöppnade”-fönster – alltså fönster som är både bottenhängda och sidohängda – är det mycket lätt att få i båda lägena samtidigt så fönstret blir både botten- och sidohängt på samma gång. Särskilt barn och människor som inte är vana vid fönstertypen gör detta, med följden att man mycket lätt förstör mekaniken och skadar smygar och målning runt om fönstret.

Ditt nya fönster blir förstört. Därför är fönstermodellerna Avans, Polaris, Premium, Aura och Passivhus som standard utrustad med felbetjäningsspärr som gör det omöjligt att öppna båda lägena samtidigt. Utan denna funktion kommer fönstren förr eller senare öppnas fel – då går de sönder. Med Kronfönsters felbetjäningsspärr förlänger du fönstrets livstid avsevärt.

Isolerpaketet: Sedan 2008 tilläggsisolerar vi aluminiumlisten/glaslisten mellan glasen. Detta har två fördelar. För det första så får du 10 % bättre isolering på fönstret. För det andra kommer Argongasen som vi fyller mellan glasen att hålla 10 år extra innan den läcker ut. Livslängden på isolerglaset förlängs från förmodade 20 till 30 år tack vare vårt isolerpaket.

Kondens mellan glasen är mycket ovanligt med Kronfönsters Isolerpaket. Återigen, dina nya fönster kommer att hålla längre och spara energi och uppvärmningskostnader.

Låspunkterna: Kronfönster lägger alltid in minst en extra låspunkt i dina fönster för att göra det ännu svårare för tjuven. Låspunkterna sitter i karmen och är beslag som hakar i fönsterkarmen från fönsterbågen när du vrider handtaget.

På träfönster har du normalt två låspunkter. På Kronfönsters PVC-fönster har du som standard tre-fyra låspunkter, om du vill ända upp till sju.

KTS: Kronfönster Tightning System, Smarta tätningslister som ger dina pvcfönster upp till dubbla livslängden, ett tätare varmare tystare fönster. Dessutom slipper du byta hela fönstret den dag det är dags att byta gummilister på dina pvc-fönster.

Montering med karmskruv: Som enda tillverkare av pvc fönster kan Kronfönster erbjuda dig montering med karmskruv. Vi har en egen patenterad teknik som möjliggör montering med vanlig karmskruv. Fönstren Avans, Premium och Passivhus finns med denna teknik. Glöm kladdande, svällande fogskum. Montera dina pvc fönster med karmskruv.

Det här är små men viktiga detaljer som uppskattas av såväl proffs som privatpersoner. De har med all säkerhet bidragit till att Kronfönster blivit en populär tillverkare av PVC-fönster. Det är skillnad på fönster och fönster!

Kronfönster värnar om miljön och vi gjort en egen miljökonsekvensutredning.

Pvc fönster, vi kan tillverka i alla mått, färger och utföranden. Pvc fönster för alla smaker.

Fördelar med PVC-fönster från Kronfönster

PVC betyder polyvinylklorid och är en blandning av mineralolja och koksalt. Materialet har många användningsområden och är ett av de vanligaste byggnadsmaterialen. Till exempel är nästan alla rör som läggs ner i marken tillverkade av PVC. Materialet påverkas inte av något: inte fukt, inte luft, inte röta, inte rost – ingenting.

PVC är ett icke levande material som inte rör sig (att jämföra med trä som expanderar och krymper beroende av vädret). Dessutom är det återvinningsbart och därmed ett miljövänligt val. Man maler lätt ner det och gör nya produkter av resterna. Nästan alla rör som grävs ner i marken, är gjorda av nermald PVC, det är ett bra material som håller mot röta, rost och nedbrytning i jorden.

Därför väljer många PVC-fönster från Kronfönster

PVC-fönster är idag ett allt mer vanligt alternativ till träfönster, och för varje år som går inser fler och fler de stora fördelarna med materialet.

Men varför är Kronfönsters PVC-fönster så populära?  Här är några av förklaringarna till varför många kunder i Sverige väljer att köpa PVC-fönster från oss.

Garantier: Vi ger mycket generösa garantier på våra produkter eftersom vi vet att de håller mycket hög kvalitet. Till exempel får du 30 års färggaranti på vita PVC-fönster Polaris och Premium.

Unika lösningar: Vi har många lösningar på våra PVC-fönster som andra tillverkare inte har. Infällda fönsterbleck (spår) för enkel montering, extra isolerad glaskant, förstärkt inbrottsskydd, dörrbromsar.

Patenterad teknik: Som enda fönstertillverkare av pvc fönster kan Kronfönster erbjuda dig karmskruvsmontage. Vi har en egen patenterad teknik som möjliggör montering av av pvc fönster med vanlig karmskruv.

Smäcker design: Kronfönster är ett mycket populärt val hos arkitekter och därmed bland byggföretag. Vi har en design som eftersträvar smäckra (tunna) fönsterbågar för maximalt ljusinsläpp.

Bra isolering: Den tunna designen på våra pvc fönster gynnar kunden dubbelt, eftersom isoleringen på våra fönster och blir bättre med större glasyta fönstret på fönstret.

Goda vitsord: Nöjda kunder ger fler nöjda kunder. Kronfönster rekommenderas vidare av 97 % av våra kunder.

Tryggheten: När du köper Kronfönster gör du ett tryggt val.

Dessutom vet vi att av egen erfarenhet att våra fönster håller. Faktum är att Sveriges äldsta PVC-fönster sitter i vårt huvudkontor i Växjö – drygt 30 år gamla fönster som ser ut som nya helt utan underhåll.

Kontakta oss

T Fönster AB

Huvudkontor: Fullständigt showroom,
utställning & fabriksförsäljning.

Sandvägen 2, 352 45 Växjö

Telefon: 0470-79 50 50

Epost: info@kronfonster.se

Öppettider

Mån-Fre

Butik: 08.00-17.00

Telefon: 07:00 - 17:00

Växel 07.00-17.00

Lunchstängt 11.30-12.30

Lördagsöppet Växjö

Gillar du denna sidan om pvc-fönster?

[purple_heart_rating]
Priser på pvc-fönster