Vikdörrar

Vikdörrar

Hos Kronfönster får du mest vikdörrar för pengarna

Vikdörrar i högsta kvalitet och med korta leveranstider

Webbledande med fönster online sedan 2005

Webbledande sedan 2005

Fönster utan mellanhänder icon

Utan mellanhänder

marknadsledande garantier på fönster

Marknadsledande garantier

Möt våra nöjda kunder

Nöjd kund

Camilla Almqvist, Vätö

Jag har i mitt sommarhus, som är byggt på 70-talet, bytt ut samtliga fönster med fönster köpta från Kronfönster. De nya fönstren har förvandlat huset helt – från ett ganska trist, ordinärt fritidshus från 70-talet till ett hus som grannar och vänner ofta kommenterar att det blivit så fint. Det som varit suveränt med Kronfönster som leverantör är att jag fått fantastisk hjälp vid planeringen. Hos Kronfönster har jag också på millimetern kunnat måttbeställa fönstren utifrån befintliga karmmått. Det har gjort att jag kunnat hålla ner mina hantverkskostnader till ett minimum. De flesta fönster har jag bytt helt själv. Fönster är en dyr investering, men så här i efterhand känner jag att jag fick ett helt nytt hus för pengarna.

Camilla köpte träfönster av modellen Sekel i gammaldags stil. Camillas fönster är huvudsakligen öppningsbara 2-luftsfönster med fasta utanpåliggande spröjsar samt parfönsterdörr med samma typ av spröjsar och med bröstning (panel).

Vad innebär mest VIKDÖRRAR för pengarna?

Hög kvalité

En Vikdörr till ditt hus är en bra investering för både dig och vår miljö.

Kronfönster tillverkar dina produkter först efter din beställning och vill du diskutera hur du får mest fönster för pengarna, då kontaktar du oss och får hjälp av någon av våra erfarna fönsterrådgivare.

Med vår långa erfarenhet inom fönster, ger vi dig rätt prestanda, säkerhet och hållbarhet utifrån dina önskemål. Detta ihop med marknadsledande garantier menar vi är ”mest vikdörrar för pengarna”.

Flera material

Vikdörrar tillverkar vi i helaluminium eller pvc/komposit för bästa funktion oavsett väder eller årstid.

Kolla in vår e-handel

Flexibelt och måttanpassat

Vikdörrarna är kundunika och med det menar vi att du kan själv välja bredden och höjden själv på millimeternivå utan extra kostnad, ska de öppnas utåt eller inåt? Öppnas åt höger eller vänster? Vill du ha en aktiv gångdörr? Vi bygger ut efter dina önskemål och vad som passar bäst hemma hos dig.

Personsäkerhetsglas (laminerat glas insida/härdat glas utsida ) har vi som standard på dessa produkter ((lagkrav med personsäkerhetsglas).

Litet hus med moderna fönster

Valfri Färg

Vit är vår standardfärg på produkterna men du kan vikdörrarna i aluminium pulverlackerade i valfri RAL kulör på ena sidan eller på bägge och vikdörrarna i pvc/komposit i ett 30 tal alternativ med foliering.

Till butiken

Besök vårt showroom i växjö

Kronfönster Showroom

VilkeN Vikdörr passar dig?

vikdörr vikdörrar

Vikdörr Prince i pvc/komposit

Vikdörr Prince kan fås i valfria mått, designas med spröjsar och postar och förses med olika typer av glas och tillbehör. Du bestämmer själv riktning, inåt- eller utåtgående funktion samt om partiet ska förse med fristående gång dörr eller ha alla dörrblad vikbara i en riktning.

Vikdörr Regal från Kronfönster

Vikdörr Regal i aluminium

Vikdörr Regal tillverkas i aluminium som pulverlackeras, det är en energieffektivt konstruktion där värmen stannar i huset. Rörliga komponenter har hög kvalité och ligger skyddade från exponering och möjliggör försänkning av tröskeln för smidig genomfart.

Mer fönster för pengarna

Har du frågor och funderingar?

Har du frågor eller funderingar angående våra produkter hjälper vi dig mer än gärna.

Beräkna pris och köp i butiken!

I vår butik kan du beräkna priser, göra tillval, begära offert eller köpa direkt online.