Vikdörrar av hög kvalitet

Vikdörrar, vinterisolerade för uterum och hus. Vikdörr i aluminium eller PVC från Kronfönster.

Kronfönster tillverkar vikdörrar av aluminium och i PVC. Vi måttillverkar allt för perfekt passform till ditt hus, i alla färger, storlekar, öppningar (utåt eller inåt), med alla typer av glas. Hos Kronfönster är du designer och bestämmer helt vilken vikdörr vi ska tillverka åt dig. Med Kronfönster Prince vikdörrar, är vi relativt ensamma om att kunna tillverka på detta sätt, helt anpassat till ditt hus.

Våra modeller av vikdörrar

vikdörr vikdörrar

Vikdörr Prince PVC

Vikdörr tillverkad i PVC. En fullisolerad skjutdörr med många olika tillval och tillbehör. Så bra isolerad att du kan sätta den i din yttervägg, lika bra som våra
altandörrar. Vit som standardfärg, kan fås i alla färger och behöver aldrig målas.

Till vikdörr Prince pvc

vikdörr pool spa uterum

Vikparti Prince Aluminium

Aluminium är ett kallare material än PVC, och isolerar därför sämre. Stilen och känslan i aluminium gör att vissa kunder ändå föredrar det före ett vikparti i PVC. Vikdörren Prince i aluminium, finns i alla färger..

Till vikparti Prince aluminium

Vikdörrar ger utrymme

Vikdörrar är ett bra val för den som vill ha utrymme och skapa bra djup med ljusinsläpp. Vikdörrar är uppbyggda på en smart konstruktion där dörren har olika partier eller s.k sektioner. När man sedan skjuter dörren så viks sektionerna mot varandra. På det sättet trycks vikdörren in och skapar en behaglig känsla. Du får in mycket frisk luft och ljus med hjälp av denna typ av dörr.

Vikdörrar är ett bra alternativ till den klassiska skjutdörren. Bägge har fördelar och nackdelar men den som söker efter att få in så mycket luft, skapa rymd genom att ta bort gränsen mellan rummet och altanen så är vikdörren att rekommendera.

Fokusera på kvalitén vid val av vikdörr

Både vikdörrar och skjutdörrar ska man aldrig tveka på att köpa dörrar av bästa kvalité. Du får oftast den bästa passformen inte bara vid installationen utan även många år framöver.

Hur installerar jag en vikdörr?

Om tänker installera en vikdörr själv så skulle vi rekommendera dig att ta kontakt med proffesionell hjälp. Det är en ganska invecklat installation och du måste ha koll på varenda detalj när du installerar en vikdörr. Kontakta oss så berättar vi mer om våra vikdörrar.

Kontakta oss

T Fönster AB

Huvudkontor: Fullständigt showroom,
utställning & fabriksförsäljning.

Sandvägen 2, 352 45 Växjö

Telefon: 0470-79 50 50

Epost: info@kronfonster.se

Öppettider

Mån-Fre

Butik: 08.00-17.00

Telefon: 07:00 - 17:00

Växel 07.00-17.00

Lunchstängt 11.30-12.30

Lördagsöppet Växjö

Gillar du denna sidan om vikdörrar?

[purple_heart_rating]