Hem » Dörrar » Vikdörrar av hög kvalitet

Våra modeller av vikdörrar

Kronfönster säljer vikdörrar av aluminium och i PVC. Allt måttillverkas för perfekt passform till ditt hus, i alla färger, storlekar, öppningar (utåt eller inåt), med alla typer av glas. Hos Kronfönster är du designer och bestämmer helt vilken vikdörr vi ska tillverka åt dig. Vi på Kronfönsters är vi relativt ensamma om att kunna tillverka vikdörrar på detta sätt, helt anpassat till ditt hus.

vikdörr vikdörrar

Vikdörr Prince i PVC

Vikdörr tillverkad i PVC. En fullisolerad skjutdörr med många olika tillval och tillbehör. Så bra isolerad att du kan sätta den i din yttervägg, lika bra som våra
altandörrar. Vit som standardfärg, kan fås i alla färger och behöver aldrig målas.

Till vikdörr Prince PVC

vikdörr pool spa uterum

Vikdörr Regal i aluminium

Minimal profil och modernt formspråk kännetecknar Regal. Aluminiumprofilen är både stabil och ger en lätt rörelse när partiet öppnas och stängs.

Till vikparti Regal aluminium

Vikdörrar ger utrymme

Vid köp av vikdörrar och skjutdörrar är det viktigt att välja produkter i rätt kvalité. Det gäller såväl grundmaterial i stomme och dörrbad som tätningslister och beslag hos rörliga delar. Vi använder endast A-klassat PVC med kraftigt fyrkantsstål i PVC-produkter och detta är alltid fritt från miljögifter och emissionsfritt. Aluminium är alltid strängpressat och pulverlackeras för bästa hållbarhet. Vi använder brutna köldbryggor för att hindra köldvandring och tätningslisterna i alla partier är enligt vår egen standard – KTS, Kronfönster Tightening System. Beslag har rostskyddade egenskaper och spanjoletter anpassade för att ge täta och svårforcerade konstruktioner.

Fokusera på kvalitén vid val av vikdörr

Vikdörrar har många rörliga komponenter och det finns en del att tänka på innan montage. Läs gärna våra monteringsanvisningar för vikdörrar, om du är osäker kring montering rekommenderar vi att du anlitar ett proffs som hjälper dig att montera. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra vikdörrar.

Se film om våra vikdörrar