Besök våra showroom

Du är alltid välkommen att besöka våra showroom som ligger i Växjö och Stockholm (Bromma). Här kan Ni se och känna på våra produkter och få hjälp av vår sakkunniga personal. Vårt showroom i Växjö är öppet för drop in och har normalt öppet vardagar kl. 07.00 – 17.00 (lunchstängt). Stockholm ber vi er vänligen kontakta oss inför besök för tidsbokning (mail / telefon)

Växjö

Sandvägen 2, 352 45 Växjö
Telefon: 0470 – 79 50 50
E-post: info@kronfonster.se

Öppettider:
Måndag – Fredag
Butik Växjö:  08.00 – 17.00
Telefon: 07.00 – 17.00
Lunchstängt: 11.30 – 12.30

Läs mer

Stockholm

Nettovägen 1, 175 41, Järfälla/Stocholm
Telefon: 08- 502 701 30
E-post: info@kronfonster.se

Kontakta oss för bokning, så planerar vi ett besök.
OBS! Ny utställning!

Läs mer Boka besök

Film från VäxjöFönsterbloggen

Dörrar Inspiration

Det gamla säteriet Stjärnebergs får åter en vacker pardörr

I ett gammalt brandförsäkringsdokument från 1833 kunde vi läsa att det gamla säteriet en gång i tiden haft en vacker pardörr i entrén. Och efter...

Fönster Inspiration

Det gamla säteriet håller värmen med hjälp av Kronfönsters energisnåla fönster

Har ni som många andra tänkt att ta tag i det där efterlängtade uterummet? Under semester och sensommaren är det många som passar på att...

Möt våra nöjda kunder

Camilla köpte träfönster av modellen Sekel i gammaldags stil. Camillas fönster är huvudsakligen öppningsbara 2-luftsfönster med fasta utanpåliggande spröjsar samt parfönsterdörr med samma typ av spröjsar och med bröstning (panel).

Jag har i mitt sommarhus, som är byggt på 70-talet, bytt ut samtliga fönster med fönster köpta från Kronfönster. De nya fönstren har förvandlat huset helt – från ett ganska trist, ordinärt fritidshus från 70-talet till ett hus som grannar och vänner ofta kommenterar att det blivit så fint. Det som varit suveränt med Kronfönster som leverantör är att jag fått fantastisk hjälp vid planeringen. Hos Kronfönster har jag också på millimetern kunnat måttbeställa fönstren utifrån befintliga karmmått. Det har gjort att jag kunnat hålla ner mina hantverkskostnader till ett minimum. De flesta fönster har jag bytt helt själv. Fönster är en dyr investering, men så här i efterhand känner jag att jag fick ett helt nytt hus för pengarna.

Måttanpassad

Vi tillverkar helt efter dina behov

E-handel

Handlka tryggt och delbetala räntefritt

Garantier

Vi ger marknadsledande garantier

Showroom

Besök vår utställning i Växjö och Bromma