Nöjda kunder hos Kronfönster

För oss på Kronfönster är det viktigt med nöjda kunder. Vi strävar efter att ha en smidig och välfungerande kommunikation från första kontakt till beställning och att leverera produkter som lever upp till våra kunders högt ställda förväntningar. Vi levererar våra produkter både till privatpersoner och företag och oavsett var man befinner sig i landet. På denna sida kan du läsa mer om hur några av våra många kunder upplever Kronfönster.

Camilla Almqvist, Vätö

”Jag har i mitt sommarhus, som är byggt på 70-talet, bytt ut samtliga fönster med fönster köpta från Kronfönster. De nya fönstren har förvandlat huset helt – från ett ganska trist, ordinärt fritidshus från 70-talet till ett hus som grannar och vänner ofta kommenterar att det blivit så fint. Det som varit suveränt med Kronfönster som leverantör är att jag fått fantastisk hjälp vid planeringen. Hos Kronfönster har jag också på millimetern kunnat måttbeställa fönstren utifrån befintliga karmmått. Det har gjort att jag kunnat hålla ner mina hantverkskostnader till ett minimum. De flesta fönster har jag bytt helt själv. Fönster är en dyr investering, men så här i efterhand känner jag att jag fick ett helt nytt hus för pengarna.”


Camilla köpte träfönster av modellen Sekel i gammaldags stil. Camillas fönster är huvudsakligen öppningsbara 2-luftsfönster med fasta utanpåliggande spröjsar samt parfönsterdörr med samma typ av spröjsar och med bröstning (panel). 

Här hittar du de produkter Camilla köpte: 

Sekel 2-luftsfönster
Sekel parfönsterdörr

Emma Birgersson, Saltsjö-Boo

”Sjukt nöjd med mina fönster och dörrar för några år sen i trä, beställer nu igen en dörr till! Tack för att det fortfarande finns kvalitetsgrejer att få tag på.”

Emma beställde träfönster av modellen Sekel i gammaldags stil. Emmas fönster är öppningsbara 2-luftsfönster och 3-luftsfönster med liggande (tvärgående) postar och fasta utanpåliggande spröjsar samt parfönsterdörr med samma typ av spröjsar och med bröstning (panel).

Här hittar du de produkter Emma köpte: 

Sekel öppningsbart 2-luftsfönster
Sekel öppningsbart 3-luftsfönster
Sekel parfönsterdörr

Marika och Holger nöjda med Sekel träfönster från Kronfönster

Marika och Holger, Bovattnet

”With our heart full of thanks we arrived our target to have new windows in our house at Rossön, Bovattnet. It looks and works all very nice in wished old style. Have many thanks for your heartfelt and good support. To choose Kronfönster was/is a good decision.

Best and heartfull regards

Maike & Holger”

Maike och Holger beställde kulturfönster Sekel i vitmålat trä. Fönstren är öppningsbara 2-luft med sidohängt utåtgående funktion och pardörrarna helglasade och öppnas utåt. Spröjsen är fast utanpåliggande med distanslister och placeras i ett klassiskt mönster med kors i övre delen av glaset. 

Här hittar du de produkter Maike och Holger köpte: 

Sekel 2-luftsfönster
Sekel parfönsterdörr

David Berglund, Källby

”Jag fick mina fönster på dryga 3 veckor. Stort tack för detta. Jag är mycket nöjd med leveransen och produkterna. Utan tidigare erfarenhet av fönsterbyte satte jag igång att såga ur de gamla klockan 11 i lördags förmiddag och klockan 16:00 satt båda de nya på plats. Mycket smidigt att installera med bågarna urmonterade. Kul att känna sig så nöjd med beslutet att handla från er. Har nu även färdigställt fogning och snickerier, och bifogar några bilder på resultatet.”


David beställde PVC-fönster av modellen Avans 2-luft. Davids fönster är öppningsbara med asymmetrisk fördelning (olika stora delar på varje båge och glas).

Här hittar du de produkter David köpte: 

Avans öppningsbart 2-luftsfönster

Carina, Oskarshamn

”Vi bytte fönster i vårt hus för ett par år sedan och köpte då pvc-fönster från er och är supernöjda!”

Carina beställde PVC-fönster av modellen Avans. Carinas fönster är fasta och öppningsbara 1-luft. 

Här hittar du de produkter Carina köpte: 

Avans fasta 1-luftsfönster
Avans öppningsbara 1-luftsfönster

Sandra, Lindome

”Vi är såååå nöjda med våra klassiska spröjsade fönster i trä med alubeklädd utsida som vi köpte av kronfönster. Har aldrig sett finare fönster. Rekommenderar dem till alla och kommer köpa igen.”


Sandra beställde träfönster med aluminiumbeklädnad av modellen Sekel i gammaldags stil. Sandras fönster är öppningsbara 2-luftsfönster med fasta utanpåliggande spröjsar samt fönsterdörr med samma typ av spröjsar och med bröstning (panel).

Här hittar du de produkter Sandra köpte: 

Sekel öppningsbart 2-luftsfönster
Sekel fönsterdörr

Arne Bengtsson, Ösmo

”Tack! Än en gång har ert företag lyckats att låta en nöjd kund förbli så. Persiennen som havererade har anlänt och allt är tills vidare nu lugnt hos oss Arne Bengtsson på i Ösmo. Kan bara inflika och säga att Ni kan göra en kund ännu nöjdare. Kan bara buga och fortsätta rekommendera Er till fundersamma kunder.
Med vänlig hälsning och ha det fortsatt bra.”

Arne beställde PVC-fönster av modellen Polaris. Arnes fönster är fasta och öppningsbara 1-luftsfönster samt helglasad fönsterdörr.

Här hittar du de produkter Arne köpte: 

Avans fast 1-luftsfönster
Avans öppningsbart 1-luftsfönster
Avans fönsterdörr

Jeanette Grundström, Finspång

”Vill bara meddela att vi nu fått våra nya fönster insatta. Det blev fantastiskt fint och vi är väldigt nöjda.”

Jeanette beställde träfönster av modellen Sekel i gammaldagsstil. Sandras fönster är öppningsbara 1-luft-, 2-luft- och 3-luftsfönster med fasta utanpåliggande spröjsar samt fönsterdörr med samma typ av spröjsar och med bröstning (panel).

Här hittar du de produkter Jeanette köpte: 

Sekel öppningsbart 1-luftsfönster
Sekel öppningsbart 2-luftsfönster
Sekel öppningsbart 3-luftsfönster
Sekel fönsterdörr

Markus Pålsson

”Tittade på våra fönsterpartier som vi köpt av er och är mycket nöjda med våra fönster och skjutparti.”


Markus beställde skjutdörr Queen i aluminium och fönster i aluminium av modellen Royal. Markus fönster är fasta och öppningsbara 1-luftsfönster.

Här hittar du de produkter Markus köpte:

Royal fast 1-luftsfönster
Royal öppningsbart 1-luftsfönster
Queen skjutdörr

Peter Giertz, Sollentuna

”Det här var bland de bästa köp jag gjort. Ingen kondens, inget mögel, ingen röta.”

Peter beställde PVC-fönster Småland i gammaldags stil. Peters fönster är öppningsbara 1-luftsfönster.

Här hittar du de produkter Peter köpte: 

Småland öppningsbara 1-luftsfönster

Conny, Forserum

”Tack för en helt obeskrivlig service!!”

Conny beställde öppningsbara och fasta 1-luftsfönster och fönsterdörrar av modellen Polaris i PVC med mellanglasspröjs.

Här hittar du de produkter Conny köpte: 

Polaris fast 1-luftsfönster
Polaris öppningsbart 1-luftfsfönster

Claes Burde, Växjö

”Vi har i dagarna monterat Era fönster som Ni levererade för några mån. Dessa är till belåtenhet. Nu önskar jag pris liknande fönster till vårt lusthus.”

Claes beställde 1-luftsfönster samt fönsterdörr med bröstning av modellen Avans i PVC med mellanliggande flaggspröjs.

Här hittar du de produkter Claes köpte:

Avans fast 1-luftsfönster
Avans fönsterdörr

Jenny, Trensum

”Tack för mycket trevligt bemötande och kunnande! I vårt fall är det helt klart därför vi valt er!”

Jenny beställde träfönster av modellen Sekel i gammaldags stil. Jennys fönster är öppningsbara vridfönster med fasta utanpåliggande spröjsar samt fönsterdörr med bröstning med samma typ av spröjsar.

Här hittar du de produkter Jenny köpte:

Sekel vridfönster

Urban Olsson

”Vi är tidigare kunder hos Er och köpte ett skjutbart fönsterparti, 3m brett och vinteranpassat. Vi är nöjda och det fungerar bra.”

Urban beställde skjutdörr Princess i PVC.

Här hittar du de produkter Urban köpte: 

Princess skjutdörr 2-delad

Ingemar Olsson, Skövde

”vi har nu installerat våra nya fönster! Vi är mycket nöjda med kvaltén och utförandet. De känns gedigna och välgjorda. Perfekt att allt som behövdes för installationen fanns med (av begripliga skäl utan skruv) Installerade karmhylsor gjorde installation snabb och lätt. Väl förpackade och inga transportskador. Transportören var mycket trevlig och tillmötesgående! Alltså: trevligt att betala fakturan!

Tack för bra bemötande och för en gedigen produkt!”

Ingemar beställde träfönster av modellen Sekel i gammaldags stil med 3-glas. Ingemars fönster är öppningsbara, sidohängda utåtgående 1-luft, 2-luft och 3-luft samt fast 1-luft.

Här hittar du de produkter Ingemar köpte:

Sekel sidohängda fönster

Urban Olsson

”Vi är tidigare kunder hos Er och köpte ett skjutbart fönsterparti, 3m brett och vinteranpassat. Vi är nöjda och det fungerar bra.”

Urban beställde skjutdörr Princess i PVC.

Här hittar du de produkter Urban köpte: 

Princess skjutdörr 2-delad

Nedan hittar du länkar till våra produkter

Om du har frågor eller vill ha vägledning att hitta rätt produkter är du välkommen att kontakta våra rådgivare: kontakta oss.