Dörrar, designa din egna dörr hos Kronfönster

Dörrar tillverkade med omsorg, hantverksskicklighet och kvalitet. Kronfönster tillverkar dörrar av trä, trä och aluminium, aluminium och i pvc. Vi kan tillverka alla storlekar, alla utföranden, alla färger, med alla glas. Valfrihet. Hos Kronfönster är det du som är designer och bestämmer helt själv hur vi ska tillverka den perfekta dörren för dig. Dörrar - Made by Småland.

Dörrar med kvalité

Dörrar från Kronfönster: Ingen dörr är för svår hos oss. Hos Kronfönster är det du som själv designar din nya dörr, eller så väljer du en dörr ur vårt standardsortiment. I sortimentet finns altandörr, pardörr, skjutdörr, vikdörr. Kronfönster är ett populärt val bland dörrar för arkitekter, för vår enorma bredd i vårt produktsortiment. Men vi är minst lika poplära hos villaägaren, för att du som privatperson kan köpa direkt av dörrtillverkaren. Vi tillverkar och säljer allt själva, hoppar över mellanhänder så att du ska kunna få bästa möjliga dörr för pengarna. Läs mer om våra olika dörrar nedan.

aluminiumdörr

Aluminiumdörrar

Hos Kronfönster är du designer av dina nya aluminiumdörrar. Du har unika möjligheter att designa dina dörrar precis så som du vill ha dem. Valmöjlighet nyckelordet när du väljer dörr hos Kronfönster. Detta i kombination med ett bra pris och snabba leveranser har gjort oss till en populär leverantör av aluminiumdörrar i Sverige. Gör ett tryggt och personligt val, välj Kronfönster.

VÅRA ALUMINIUMDÖRRAR

altandörrar

Altandörrar

Kronfönster tillverkar altandörrar i alla material, trä, trä och aluminium, samt pvc. Vi kan göra alla storlekar, alla färger, alla spröjsningar, alla glas, alla former och utföranden. Vi lagerhåller alltid altandörrar i standardstorlekar, billiga dörrar i standardutförande, men hos Kronfönster kan du även måttbeställa och designa din altandörr precis så som du vill ha den, för att passa din smak och ditt hus.

VÅRA ALTANDÖRRAR

skjutdörr skjutdörrar skjutpartier

Skjutdörrar

En mycket stor produkt för Kronfönster är isolerade skjutdörrar. Alla våra skjutdörrar är fullisolerade och är avsedda för användning i husfasaden eller för isolerade uterum. Kronfönsters skjutdörrar har inga standardmått. Dina mått är vår standard. Vi tillverkar dem på millimetern, precis så som du vill ha dem, utan extra kostnad. Standardfärg är vit, men vi kan tillverka skjutdörrar i alla färger, med eller utan spröjs, bröstning, olika glas med mera.

VÅRA SKJUTDÖRRAR

vikdörr vikdörrar

Vikdörrar

Kronfönster tillverkar vikdörrar som standard i trä, pvc och mot förfrågan även i aluminium.

Även Kronfönsters vikdörrar har en stor variationsbredd. Vi har inga standardstorlekar på vikdörrar, vi måttillverkar dem just åt dej, ner på millimetern, utan extra kostnad. Vitt är standard, men du kan få din vikdörr i alla färger, med eller utan spröjs, med olika glas med mera.

VÅRA VIKDÖRRAR

Installation glasdörrar

Genom att installera skjutdörrar underlättas mycket, är det dessutom glasdörrar utan spröjs tillför det värde i en öppen planlösning som optimeras, där boytan tillförs rymd och utsikten ökas. Franska dörrar har visserligen sin charm och föredras av många men med glasdörrar och fri utsikt från tak till golv – särskilt på altan eller uterum – blir helhetsintrycket annorlunda. De ger en wow-faktor som känns lyxig och exklusiv.

När man installerar skjutdörrar kommer glaset inte bara fungera som ett skydd mot regn eller vind, det agerar även som en ljudbarriär vilken stänger ut det mesta av vad som kan höras runt omkring. En uppskattad detalj då man vill sitta i sitt uterum och läsa en bok i lugn och ro eller umgås med någon nära.
Samtidigt ger de en snabb entré där man kan röra sig fritt mellan rum och trädgård, eller öppnig för att på ett naturligt sätt ventilera. Under sommarmånaderna kan det stå öppet så att ehagliga brisar kan leta sig in och under vintermånaderna kan man istället sitta inne i värmen och njuta trots kylan utanför.

Oavsett var man tänkt installera den här typen av dörrar går de att beställa i flera olika material och storlek.

Dörrväljaren

Svårt att välja dörrar? Prova att använda Kronfönsters fönsterguide.

Till dörrväljaren

Välj rätt dörr

Valet av dörr är viktigt för huset. Dörrens form och färg påverkar hela husets intryck. En dörr måste ha bra kvalité eftersom den ska hålla i många år. Den ska även vara säker, den ska vara tät. Ljudisolerad. Ni märker snabbt att det är många saker att ta hänsyn till när man ska välja en dörr.

Vi brukar säga att har man koll på dessa fyra faktorer så kan man göra ett bra val av dörr.

Utseende
Funktion
Kvalitet
Säkerhet

Vilket av ovanstående faktorer är viktgast vid valet av dörr? Det beror helt på, dock så brukar vi rekommendera att man har koll på funktion, kvalitet och säkerhet innan man börjar välja utseende.

Välj rätt kvalité

Vi kan prata i timmar om vad som är rätt kvalité när det gäller en dörr. Dörren ska hålla många år och behöver vara av hög kvalité. Det är för att minska underhållet.

Kan jag montera dörren själv?

Vi rekommenderar att man tar kontakt med en hantverkare med erfarenhet vid monteringen för att den ska bli så bra som möjligt. Det är ganska mycket som måste stämma när man monterar en dörr så ta det säkra före det osäkra är vår rekommendation.

Kontakta oss

T Fönster AB

Huvudkontor: Fullständigt showroom,
utställning & fabriksförsäljning.

Sandvägen 2, 352 45 Växjö

Telefon: 0470-79 50 50

Epost: info@kronfonster.se

Öppettider

Mån-Fre

Butik: 08.00-17.00

Telefon: 07:00 - 17:00

Växel 07.00-17.00

Lunchstängt 11.30-12.30

Lördagsöppet Växjö

Gillar du denna sidan om dörrar?

[purple_heart_rating]