Hem » Dörrar

Dörrar av kvalité

Dörrar från Kronfönster. Vi erbjuder lösningar för alla hem och fastigheter i olika materialslag- I vårt breda sortiment hittar du fönsterdörrar och ytterdörrar såväl som skjutdörrar och vikdörrar. Alla produkter är vinterisolerade, anpassade för montering i yttervägg och isolerade uterum.

Design

Hos Kronfönster designar du själv din nya dörr efter smak och tycke. Måttsättning är fri och du bestämmer själv karaktären genom att välja till bröstningspanel, spröjsar och postar. Fönsterdörrar och ytterdörrar går att få som enkeldörrar och pardörrar, utåt- eller inåtgående.

Ytterdörrar

Våra ytterdörrar finns i många olika utföranden, som enkeldörr eller pardörr och med tillhörande sidoljus eller överljus. Designer med bröstning som en klassisk spegel eller pärlspont, klarglas eller ornamentsglas, spröjsar och postar är bara några av alternativen. Självklart med fri målsättning och fria färger enligt NCS-standard.

altandörrar

Fönsterdörrar

Vi tillverkar fönsterdörrar för altan och balkong i alla material: trä, trä/aluminium, aluminium och PVC. Dörrar kan fås som enkeldörr eller pardörr. Vi erbjuder fri måttsättning och fria färger och du väljer själv design genom bröstningspanel, spröjsar och postar.

skjutdörr skjutdörrar skjutpartier

Skjutdörrar

En mycket stor produkt för Kronfönster är isolerade skjutdörrar. Alla våra skjutdörrar är fullisolerade och är avsedda för användning i husfasaden eller för isolerade uterum. Kronfönsters skjutdörrar har inga standardmått. Dina mått är vår standard. Vi tillverkar dem på millimetern, precis så som du vill ha dem, utan extra kostnad. Standardfärg är vit, men vi kan tillverka skjutdörrar i alla färger, med eller utan spröjs, bröstning, olika glas med mera.

VÅRA SKJUTDÖRRAR

vikdörr vikdörrar

Vikdörrar

Kronfönster tillverkar vikdörrar som standard i PVC och i aluminium.

Även Kronfönsters vikdörrar har en stor variationsbredd. Vi har inga standardstorlekar på vikdörrar, vi måttillverkar dem just åt dej, ner på millimetern, utan extra kostnad. Vitt är standard, men du kan få din vikdörr i alla färger, med eller utan spröjs, med olika glas med mera.

Installation glasdörrar

Genom att välja våra dörrar uppnår du utmärkt isolering samtidigt som kan välja fritt mellan moderna alternativ med stor glasyta där boytan tillförs rymd och utsikt eller mer klassiska designalternativ med paneler, spröjsar och postar i äldre stil.

När du installerar nya dörrar från oss får du inte bara en produkt som är framtagen för att stå emot vädrets makter och tidens tand utan ett utökat skydd mot oljud. Modern teknik bakom våra produkter minimerar ljudnivåerna såväl i grundstomme såväl som tätningar och glas. En uppskattad detalj om man vill sitta i lugn och ro och läsa en bok eller umgås med sina nära.

Våra moderna dörrar finns i flera olika utföranden med sidohängd, skjutbar eller vikbar funktion. Gemensamt för alla lösningar är att du snabbt och enkelt kan röra dig fritt mellan ett rum och uteplats eller trädgård och för att på ett naturligt sätt kunna ventilera.

Oavsett var man tänkt installera den här typen av dörrar går de att beställa i flera olika material och storlek.

Se film om våra skjutpartier i aluminium

Dörrväljaren

Svårt att välja dörrar? Prova att använda Kronfönsters dörrväljare!

Till dörrväljaren

Välj rätt dörr

Valet av dörr är viktigt för huset. Dörrens form och färg påverkar hela husets intryck. En dörr måste ha bra kvalité eftersom den ska hålla i många år. Den ska även vara säker, tät och ljudisolerad. Ni märker snabbt att det är många saker att ta hänsyn till när man ska välja en dörr.

Vi brukar säga att har man koll på dessa fyra faktorer så kan man göra ett bra val av dörr.

  • Utseende
  • Funktion
  • Kvalitet
  • Säkerhet

Vilket av ovanstående faktorer är viktgast vid valet av dörr? Det beror helt på, dock så brukar vi rekommendera att man har koll på funktion, kvalitet och säkerhet innan man börjar välja utseende.

Välj rätt kvalité

Kvalité är ett begrepp som används av de flesta företag och som det lätt går inflation i. För oss står detta viktiga ord för produkter med en genuin känsla och utseende vilket återspeglas i garantierna. Om du vill ha en produkt som håller på sikt, jämför alltid innan du köper.

Kan jag montera dörren själv?

Vi rekommenderar att man tar kontakt med en hantverkare med erfarenhet vid monteringen för att den ska bli så bra som möjligt. Det är ganska mycket som måste stämma när man monterar en dörr så ta det säkra före det osäkra är vår rekommendation.