Våra dörrar

Du kan alltså skräddarsy din dörr så att den passar ditt hus och din smak perfekt. Hos Kronfönster är det du som är designer och bestämmer helt själv hur dina nya dörrar ska se ut. Hos Kronfönster har du valfrihet. Oavsett om du är privatperson eller företag handlar du direkt av oss utan att vända dig till mellanhänder. Våra produkter finns inte någon annanstans. Hos oss hittar du altan- eller fönsterdörrar av olika material och utföranden liksom stiliga ytterdörrar med riktigt bra isolering som passar alla hus.

Webbledande med fönster online sedan 2005

Webbledande sedan 2005

Fönster utan mellanhänder icon

Utan mellanhänder

marknadsledande garantier på fönster

Marknadsledande garantier

Fönsterdörr

Vi tillverkar altandörrar/fönsterdörrar efter dina önskemål. Du kan alltså skräddarsy din dörr så att den passar ditt hus och din smak perfekt. Vi har olika modeller av altandörrar och fönsterdörrar.

Ytterdörr

Vi erbjuder specialanpassade ytterdörrar för att du ska få en unik och vacker entré till ditt hus. Fri måttanpassning och design på paneler, spröjs, glas. Enkeldörrar och pardörrar med eller utan sidoljus och överljus.

Fönsterbloggen

Det gamla säteriet håller värmen med hjälp av Kronfönsters energisnåla fönster

Har ni som många andra tänkt att ta tag i det där efterlängtade uterummet? Under semester och sensommaren är det många som passar på att förverkliga de projekt som man...

Dags för fönsterbyte på det gamla säteriet Stjärneberga gård

När vi var på visning av den gamla gården kunde vi knappt ana vilken historia den bär på. Huset hade blivit förklätt nyare tveksamma renoveringar och inga originaldetaljer fanns att...

Möt våra nöjda kunder

Camilla köpte träfönster av modellen Sekel i gammaldags stil. Camillas fönster är huvudsakligen öppningsbara 2-luftsfönster med fasta utanpåliggande spröjsar samt parfönsterdörr med samma typ av spröjsar och med bröstning (panel).

Jag har i mitt sommarhus, som är byggt på 70-talet, bytt ut samtliga fönster med fönster köpta från Kronfönster. De nya fönstren har förvandlat huset helt – från ett ganska trist, ordinärt fritidshus från 70-talet till ett hus som grannar och vänner ofta kommenterar att det blivit så fint. Det som varit suveränt med Kronfönster som leverantör är att jag fått fantastisk hjälp vid planeringen. Hos Kronfönster har jag också på millimetern kunnat måttbeställa fönstren utifrån befintliga karmmått. Det har gjort att jag kunnat hålla ner mina hantverkskostnader till ett minimum. De flesta fönster har jag bytt helt själv. Fönster är en dyr investering, men så här i efterhand känner jag att jag fick ett helt nytt hus för pengarna.

Vad innebär mest fönster för pengarna?

Hög kvalitet

Rätt dörr till ditt hus är en bra investering för både dig och vår miljö.

Med vår långa erfarenhet inom fönster, ger vi dig rätt prestanda, säkerhet och hållbarhet utifrån dina önskemål. Detta ihop med marknadsledande garantier menar vi är ”mest dörrar för pengarna”.

Flera material

Trädörrar, trädörrar med aluminiumbeklädd utsida, helaluminium eller pvc/komposit. Kronfönster har materialet för dig oavsett hustyp eller önskemål.

Om du behöver riktigt välisolerade profiler, eller vid havet där det är mycket sol, vind och saltvatten, på landet där det ska harmonisera med den lantliga idyllen, eller om du kanske bor i stan och vill ha modernt stilrent utförande?

Valfri färg

Våra fönster är alltid vita i grundutförandet men vill du ha en annan färg på insidan, utsidan eller kanske bägge sidor, så tillhan- dahåller vi de flesta olika färgkulörer på marknaden.

Till butiken

Flexibelt & måttanpassat

Våra Entrédörrar gör vi i trä och vi gör dem helt kundunika. Fönsterdörrar/altandörrar har vi antingen i modernt utförande, eller i allmoge/ kulturutförande med det gamla utseendet – men du kan också skräddarsy dina dörrar precis efter tycke och smak.

Du kan få dem i alla färger, alla storlekar och med olika glasningar. Det är du som bestämmer vad vi ska tillverka.

Valfri färg

Våra fönster är alltid vita i grundutförandet men vill du ha en annan färg på insidan, utsidan eller kanske bägge sidor, så tillhan- dahåller vi de flesta olika färgkulörer på marknaden.

Till butiken

Flexibelt & måttanpassat

Självklart har vi standardfönster i modulmått. Antingen moderna fönster, med vridbeslag, eller som kulturfönster med det gamla ut- seendet. Men du kan också skräddarsy dina fönster precis efter tycke och smak. Du kan få dem i alla färger, alla former, alla storlekar och med alla glas. Det är du som bestämmer vad vi ska tillverka.

Vilken typ av fönsterdörr passar dig?

Fönsterdörr Air – Trädörr

Trädörr/aluminiumbeklädd utsida

Fönsterdörr Air är Kronfönsters designdörr framtagen i samarbete med arkitekter anpassade för moderna hus i modern stil där bästa isolering i fönstret är ett absolut krav. Den innovativa och stilrena designen samt det omsorgsfulla gjorda hantverksarbetet skapar en vacker övergång från fönster till husfasad. Vardagslyx och en känsla av det där lilla extra som ett riktigt kvalitetsfönster faktiskt ger dig.

Fönsterdörr Sekel -Trädörr

Trädörr/aluminiumbeklädd utsida

Fönsterdörr Sekel i allmogestil är framtagen för efterlikna dörrar som dom såg ut förr i tiden. Profilen hos karmar och dörrblad är vackert bearbetade med gammeldags karaktär, spröjsar är tunna och fina i traditionellt trä och ger ett klassiskt intryck med mycket glas. Stilen passar både till äldre hus och nybyggda villor där den gamla stilen är viktig.

Fönsterdörr Avans – pvc/komposit

I vår standarddörr Avans får du det mesta du behöver som standard. Den är välisolerad och har en underhållsfri profil vilket gör det lämpligt att installera oavsett hur dina förutsättningar ser ut och var i landet du bor. Helglasad eller med bröstning, valfria mått och design bland spröjsar och postar gör Avans fönsterdörr till en mångsidig produkt.

Fönsterdörr Polaris – pvc/komposit

Förmodligen Sveriges mest sålda PVC-dörr. Med en isolering under passivhusnivå, underhållsfri konstruktion med profiler i A-klass, driftsäker konstruktion och inbrottssäker design är det lätt att förstå Polaris popularitet. Det som är tillval hos många andra är dessutom standard hos Polaris och dessutom ingår lösningar som är unika för Kronfönster. Polaris är och fortsätter att vara – Sverigedörren.

Fönsterdörr Småland – pvc/komposit

Småland är en klassisk fönsterserie där produkterna har ett gammeldags utseende men tillverkas i modernt underhållsfritt material – PVC. Genom ett väl tilltaget karmdjup och integrerat fyrkantsstål i profilerna är det stabila produkter som kan designas som dörrar såg ut förr. Konstruktionen är välisolerad både för att ge ett varmt inomhusklimat och bra bullerskydd.

Fönsterdörr Royal – aluminium

En stilren och modern design med en minimal profil som ger ett stort ljusinsläpp, detta är egenskaper som kännetecknar Royal. Modellen tillverkas i en stomme av aluminium utan inblandning av trä vilket gör materialet underhållsfritt och positivt ur miljöhänsyn då det går att återvinna. Profilen byggs upp genom ett flerkammarsystem med inbyggda brutna köldbryggor som effektivt bryter köldvandringen och ger ett varmt inomhusklimat. Royal har genom sin gedigna konstruktion fördelen att kunna tillverkas i väl tilltagna dimensioner.

Allmogefönster allmogedörr Sekel gammaldags stil klassiska fönster

Entrédörrar/Ytterdörrar

Vi erbjuder specialanpassade entrédörrar för att du ska få en unik och vacker entré till ditt hus. Alla dörrar tillverkas utifrån dina önskemål, vi erbjuder fri måttanpassning och design på paneler, spröjs, glas och fri färgsättning. Enkeldörrar och pardörrar med eller utan sidoljus och överljus

Kronfönster showroom
Kronfönster showroom
Kronfönsters showroom
Kronfönsters showroom
Kronfönsters showroom

Måttanpassad

Vi tillverkar helt efter dina behov

E-handel

Handla tryggt och delbetala räntefritt

Garantier

Vi ger marknadsledande garantier

Showroom

Besök vår utställning i Växjö och träffa oss