Fönsterdörrar

Dörrar

Hos Kronfönster får du mest dörrar för pengarna

Dörrar i högsta kvalitet och med korta leveranstider

Webbledande med fönster online sedan 2005

Webbledande sedan 2005

Fönster utan mellanhänder icon

Utan mellanhänder

marknadsledande garantier på fönster

Marknadsledande garantier

Möt våra nöjda kunder

Nöjd kund

Camilla Almqvist, Vätö

Jag har i mitt sommarhus, som är byggt på 70-talet, bytt ut samtliga fönster med fönster köpta från Kronfönster. De nya fönstren har förvandlat huset helt – från ett ganska trist, ordinärt fritidshus från 70-talet till ett hus som grannar och vänner ofta kommenterar att det blivit så fint. Det som varit suveränt med Kronfönster som leverantör är att jag fått fantastisk hjälp vid planeringen. Hos Kronfönster har jag också på millimetern kunnat måttbeställa fönstren utifrån befintliga karmmått. Det har gjort att jag kunnat hålla ner mina hantverkskostnader till ett minimum. De flesta fönster har jag bytt helt själv. Fönster är en dyr investering, men så här i efterhand känner jag att jag fick ett helt nytt hus för pengarna.

Camilla köpte träfönster av modellen Sekel i gammaldags stil. Camillas fönster är huvudsakligen öppningsbara 2-luftsfönster med fasta utanpåliggande spröjsar samt parfönsterdörr med samma typ av spröjsar och med bröstning (panel).

Vad innebär mest dörrar för pengarna?

Hög kvalité

Rätt dörr till ditt hus är en bra investering för både dig och vår miljö.

Kronfönster tillverkar dina produkter först efter din beställning och vill du diskutera hur du får mest fönster för pengarna, då kontaktar du oss och får hjälp av någon av våra erfarna fönsterrådgivare.

Med vår långa erfarenhet inom fönster, ger vi dig rätt prestanda, säkerhet och hållbarhet utifrån dina önskemål. Detta ihop med marknadsledande garantier menar vi är ”mest dörrar för pengarna”.

Flera material

Trädörrar, trädörrar med aluminiumbeklädd utsida, helaluminium eller pvc/komposit. Kronfönster har materialet för dig oavsett hustyp eller önskemål.

Om du bor på fjället och behöver riktigt välisolerade profiler, eller vid havet där det är mycket sol, vind och saltvatten, på landet där det ska harmonisera med den lantliga idyllen, eller om du kanske bor i stan och vill ha modernt stilrent utförande?

Kolla in vår e-handel

Flexibelt och måttanpassat

Våra Entrédörrar gör vi i trä och vi gör dem helt kundunika, ge oss dina tankar eller enkel skiss så tar fram ett förslag till dig.

Fönsterdörrar/altandörrar har vi antingen i modernt utförande, eller i allmoge/ kulturutförande med det gamla utseendet – men du kan också skräddarsy dina dörrar precis efter tycke och smak.

Du kan få dem i alla färger, alla storlekar och med olika glasningar. Det är du som bestämmer vad vi ska tillverka.

Litet hus med moderna fönster

Valfri färg

Våra fönster är alltid vita i grundutförandet men vill du ha en annan färg på insidan, utsidan eller kanske bägge sidor? så tillhandahåller vi de flesta olika färgkulörer på marknaden.

Till butiken

Besök vårt showroom i växjö

Kronfönster Showroom

Vilken typ av fönsterdörr passar dig?

Fönsterdörr Air – Trädörr

Trädörr/aluminiumbeklädd utsida

Fönsterdörr Air är Kronfönsters designdörr framtagen i samarbete med arkitekter anpassade för moderna hus i modern stil där bästa isolering i fönstret är ett absolut krav. Den innovativa och stilrena designen samt det omsorgsfulla gjorda hantverksarbetet skapar en vacker övergång från fönster till husfasad. Vardagslyx och en känsla av det där lilla extra som ett riktigt kvalitetsfönster faktiskt ger dig.

Fönsterdörr Sekel -Trädörr

Trädörr/aluminiumbeklädd utsida

Fönsterdörr Sekel i allmogestil är framtagen för efterlikna dörrar som dom såg ut förr i tiden. Profilen hos karmar och dörrblad är vackert bearbetade med gammeldags karaktär, spröjsar är tunna och fina i traditionellt trä och ger ett klassiskt intryck med mycket glas. Stilen passar både till äldre hus och nybyggda villor där den gamla stilen är viktig.

Fönsterdörr Avans – pvc/komposit

I vår standarddörr Avans får du det mesta du behöver som standard. Den är välisolerad och har en underhållsfri profil vilket gör det lämpligt att installera oavsett hur dina förutsättningar ser ut och var i landet du bor. Helglasad eller med bröstning, valfria mått och design bland spröjsar och postar gör Avans fönsterdörr till en mångsidig produkt.

Fönsterdörr Polaris – pvc/komposit

Förmodligen Sveriges mest sålda PVC-dörr. Med en isolering under passivhusnivå, underhållsfri konstruktion med profiler i A-klass, driftsäker konstruktion och inbrottssäker design är det lätt att förstå Polaris popularitet. Det som är tillval hos många andra är dessutom standard hos Polaris och dessutom ingår lösningar som är unika för Kronfönster. Polaris är och fortsätter att vara – Sverigedörren.

Fönsterdörr Småland – pvc/komposit

Småland är en klassisk fönsterserie där produkterna har ett gammeldags utseende men tillverkas i modernt underhållsfritt material – PVC. Genom ett väl tilltaget karmdjup och integrerat fyrkantsstål i profilerna är det stabila produkter som kan designas som dörrar såg ut förr. Konstruktionen är välisolerad både för att ge ett varmt inomhusklimat och bra bullerskydd.

Fönsterdörr Royal – aluminium

En stilren och modern design med en minimal profil som ger ett stort ljusinsläpp, detta är egenskaper som kännetecknar Royal. Modellen tillverkas i en stomme av aluminium utan inblandning av trä vilket gör materialet underhållsfritt och positivt ur miljöhänsyn då det går att återvinna. Profilen byggs upp genom ett flerkammarsystem med inbyggda brutna köldbryggor som effektivt bryter köldvandringen och ger ett varmt inomhusklimat. Royal har genom sin gedigna konstruktion fördelen att kunna tillverkas i väl tilltagna dimensioner.

Allmogefönster allmogedörr Sekel gammaldags stil klassiska fönster

Entrédörrar/Ytterdörrar

Vi erbjuder specialanpassade entrédörrar för att du ska få en unik och vacker entré till ditt hus. Alla dörrar tillverkas utifrån dina önskemål, vi erbjuder fri måttanpassning och design på paneler, spröjs, glas och fri färgsättning. Enkeldörrar och pardörrar med eller utan sidoljus och överljus

Mer dörr för pengarna

Har du frågor och funderingar?

Har du frågor eller funderingar angående våra produkter hjälper vi dig mer än gärna.

Beräkna pris och köp i butiken!

I vår butik kan du beräkna priser, göra tillval, begära offert eller köpa direkt online.