Betalning

För oss är det viktigt att kunna erbjuda smidiga och trygga betalningslösningar för dig som kund. Nedan finner du våra betalningsalternativ.


Faktura (privatperson och företag)

Betalning sker i normalfallet mot faktura och betalning görs då först efter leveransen har mottagits. För att kunna få faktura krävs att leveransen går till din folkbokföringsadress. I samband med att faktura lämnas görs sedvanlig kreditprövning. Om betalningsanmärkning finns är fakturabetalning ej möjligt att få. Faktura skickas ut elektroniskt via mejl till den mejladress du anger i samband med beställning.

 

Delbetalning (privatperson)

I samarbete med Wasa kredit kan vi erbjuda räntefri delbetalning av din beställning. Du kan välja från 6 månader upp till 36 månader för att delbetala ditt köp. Om du vill kan du betala av beloppet snabbare än period du har valt. Maxbeloppet för delbetalning är 100 000 kronor. Se tariff nedan.

Delbetalning genom Wasa kredit tariff

Tidsperiod Ränta Startavgift Aviavgift
3 månader 0% 195 SEK 45 SEK
6 månader 0% 295 SEK 45 SEK
12 månader 0% 395 SEK 45 SEK
24 månader 0% 595 SEK 45 SEK
36 månader 0% 695 SEK 45 SEK

För avbetalning under längre perioder mot ränta kontakta våra rådgivare.

Swish (privatperson och företag)

Du kan betala din beställning via Swish. Kontakta din säljare innan betalning genomförs för ytterligare detaljer.

 

Förskottsbetalning (privatperson och företag)

Vid leverans till adresser utan koppling till beställaren tillämpar vi betalning mot förskott innan beställningen behandlas. Förskottsbetalning kan också vara aktuellt om betalningshinder föreligger eller i vissa fall vid försäljning till företag.

Leveranstider

Vi har snabba leveranser av måttanpassade, skräddarsydda produkter. Leveranstiderna kan variera under året. De preliminära leveranstiderna hittar ni nedan.

Måttbeställda vita, kvadratiska fönster och dörrar:

PVC-fönster: 5-7 veckor.

Träfönster: 5-7 veckor

Aluminiumfönster: 10 veckor.

Specialfönster och fönster med fri form: kontakta din säljare (info@kronfonster.se/0470-795050).

Skjutpartier i PVC i genomsnitt 5-7 veckor
Monark ca 10 veckor.
Queen cirka 10 veckor.

Kronfönster levererar inte till öar utan fast broförbindelse. Har ni hus på en ö utan fast broförbindelse, sker leverans till lämpligaste terminal eller till brygga.