Hem » Vikdörr Prince – PVC

Vikdörr Prince - i PVC

Släpp in ljuset, men håll ute kylan. Kronfönster Prince är en PVC-tillverkad vikdörr som är fullisolerad, där du får ett enormt ljusinsläpp och kan under sommarhalvåret helt sudda ut gränsen mellan ute och inne. Vik upp hela väggen och möt din trädgård. Varför våra vikdörrar sålt så bra genom åren är enkelt att förstå. Vem vill skrapa, kitta och måla fönster på sin semester? Det enda du behöver göra med vikdörrar Prince är att torka av dina fönster ibland med en blöt trasa, olja beslagen en gång per år och om du vill ha blänkande fönster kan du faktiskt vaxa dem var femte år. Vi tycker helt enkelt att du kan använd din dyrbara tid till något annat än att måla och kitta dörrar.

Prince vikparti 5 dörrars utsida

Design och funktion

Vikdörr Prince kan fås i valfria mått, designas med spröjsar och postar och förses med olika typer av glas och tillbehör. Du bestämmer själv riktning, inåt- eller utåtgående funktion samt om partiet ska förse med fristående gång dörr eller ha alla dörrblad vikbara i en riktning.

Garanti och säkerhet

Vikdörrar ger en fantastisk öppningsyta och gränsen mellan inomhus och utomhus försvinner. Vikdörrar kräver en välfungerande funktion så att det alltid blir tätt oavsett årstid därför utrustas Prince med en modern sponjolett med låspunkter runt varje dörrblad. Dubbla egenutvecklade tätningslister som klarar tuffa påfrestningar (KTS) och isolerpaket som standard. Som tillval finns godkänd cylinderlåsning och handtag på utsidan för enkel passage. Prince lämnas med 50 års garanti mot blekning, 10 års beslagsgaranti och 10 års glasgaranti.

Varför välja vikdörr Prince?

Extra förstärkning mot inbrott

Spanjoletten har upp till hela 5 låspunkter (beroende på fönsterstorleken) som tätar effektivt och skapar en säker konstruktion. Säkerhetsspärr: Lättmanövrerat vädringsbeslag, handtaget är inbrottshämmande, dold glassäkring

Miljövänligt

Profilmaterialet är helt underhållsfritt och återvinningsbart, det är fritt från tungmetaller, ftalater, nanopartiklar och emissionsfritt

Långa garantier

50 års färggaranti, 10 års garanti på beslagen samt 10 års glasgaranti mot invändig kondensbildning och gasläckage.

Extra isolerat

Vi tilläggsisolerar distanslisten mellan glasen. Detta har två fördelar. För det första så får du 10 % bättre isolering på fönstret. För det andra kommer Argongasen som vi fyller mellan glasen att hålla 10 år extra innan den läcker ut. Livslängden på isolerglaset förlängs från förmodade 20 till 30 år tack vare vårt isolerpaket

Försänka tröskeln

Möjligt att försänka hela tröskeln i golvet.

KTS-list

EPDM-eller KronfönsterTightning System (KTS). Smarta tätningslister. För hand isatta mjuka, åldersbeständiga tätningslister i gummi ger upp till dubbla livslängden jämfört med vanlig EPDM list

Tillverkas i oändligt antal varianter

In- eller utåtöppning, med aktiv gångdörr eller utan. Viks åt vänster eller höger.

Fria mått

Då vi inte tillverkar något förrän vi för en beställning så är dina mått våra standardmått, på så sätt slipper vi fördyrande ställkostnader på maskinerna och dyra lagerkostnader

ENORM ÖPPNING

Gör det möjligt att njuta av alla årstider när du vill det.

VALFRI FUNKTION

Välj själv om du vill ha en vikdörr som öppnas inåt eller utåt med samtliga dörrblad vikbara i en riktning eller en vikdörr med gångdörr som öppnas utan att de andra dörrbladen följer med.

SÄKER OCH TÄT

Prince har ett låssystem som består av flera rörliga låspunkter runt varje dörrblad som rör sig när du öppnar och stänger partiet detta ger inte bara en tät vikdörr med högt förseglingstryck utan också en säker lösning som är svår att bryta sig igenom.

UNDERHÅLLSFRITT OCH VÄLISOLERAT

Genom att profilerna tillverkas i PVC är ytan helt fri från underhåll, materialet energieffektivt och behåller värmen inne i huset. Rörliga komponenter har hög kvalité, beslag tillverkas i elförzinkat stål och skenan i aluminium.

Har du frågor och funderingar?

Har du frågor eller funderingar angående våra produkter hjälper vi dig mer än gärna.

Beräkna pris och köp i butiken!

I vår webbshop kan du beräkna priser, göra tillval, begära offert eller köpa direkt online.

Flexibelt

Prince kan fås i valfri mått i millimeterprecision, spröjsar och postar kan väljas till för att ge partiet den design och det utseende du önskar. Spröjsar kan placeras mellan glasen för enkelt underhåll eller mer traditionellt fast mot glasen.

Material

Prince tillverkas av A-klassat PVC med maximal godstjocklek för bästa hållfasthet och prestanda. Profilmaterialet är helt underhållsfritt och återvinningsbart, det är fritt från tungmetaller, ftalater, nanopartiklar och emissionsfritt. Centrerat i profilerna sitter ett kraftigt 4-kantsstål som galvaniserats och garanterar stabiliteten i produkten över långt tid. Beslag tillverkas av elförzinkat stål och dörrbladens skena i aluminium.

Utföranden

Partier med 3, 4 och 5 dörrblad.

Välj mellan inåt- eller utåtgående funktion samt med eller utan gångdörr.

Se filmen om vår vikdörr Prince

Prince - Galleri

Köp vikparti Prince direkt i vår butik