Fördelaktiga priser för byggföretag

Kronfönster erbjuder bra priser till byggföretag och vi söker fler partners för att möta det stora antalet förfrågningar vi får från fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Kronfönster är fönstertillverkaren som både tillverkar och säljer fönster, dörrar och skjutpartier till byggföretag, arkitekter och privatkunder. Tack vare vårt breda sortiment och djupgående expertis ser vi till att alltid hitta rätt fönster till er fastighet. Med våra fyra fabriker jobbar vi heltid med produktutveckling, och bara med riktiga energifönster, med miljö och kostnader ständigt i sinne, för att alla ska få ut det mesta av varje fönster. Vi tillverkar fönster, skjutdörrar, vikdörrar i alla storlekar, utåt- eller inåtöppnade, med alla glas, färger och former. Kort sagt, till Kronfönster kan du vända dig med allt, vi har ett enormt stort sortiment med allt inom fönster, dörrar och uterum.

Köp direkt från fabrik utan mellanhänder! Kontakta oss gärna och låt oss få lämna offert på era kommande projekt.

VÄXJÖ
Kronfönster – en del av T Fönster AB
Sandvägen 2
352 45 Växjö
objekt@kronfonster.se
Tel 0470-795050

Kontakta oss

T Fönster AB

Huvudkontor: Fullständigt showroom,
utställning & fabriksförsäljning.

Sandvägen 2, 352 45 Växjö

Telefon: 0470-79 50 50

Epost: info@kronfonster.se

Öppettider

Mån-Fre

Butik: 08.00-17.00

Telefon: 07:00 - 17:00

Växel 07.00-17.00

Lunchstängt 11.30-12.30

Lördagsöppet Växjö

Gillar du denna sidan om fönster och dörrar?

[purple_heart_rating]

Hjälp oss att bli bättre

Det är viktigt för oss att du är nöjd som kund hos oss. Hör av dig om du har synpunkter eller tips så att vi kan bli bättre.

Läs mer

50 års garanti!

Kvalité, service och garanti för dig som kund är ett av Kronfönsters absolut starkaste kort. Hur?Vi använder endast beprövat material som är testat i både våra fabriker och i externa kontrollinstanser. Därför kan vi ge dig marknadens bästa garanti mot Rötskydd. 30 års garanti för träfönster och 50 år garanti för träfönster med aluminiumbeklädnad. Vårt nya lågemmissionsglas ”Superenergi Plus” ger 10% bättre isolering och vi ger dig marknadens bästa glasgaranti på ditt nya energifönster, hela 15 år.

Läs mer