Hem » Fönsterdörr Royal – modern och underhållsfri

Fönsterdörr Royal - modern och underhållsfri

Kronfönster Royal har en profil som är tillverkad helt i aluminium utan inblandning av trä vilket gör den helt underhållsfri. Modellen har en modern profil som är tunn och fin och som ger en stor ljusgenomströmning. Fönsterdörrar kan tillverkas i väl tilltagna storlekar och behåller ändå sin robusta känsla och känns lika stabil som en ytterdörr. 3-glaskasett är standard och dörren har varma delar inbyggda i profil som förhindrar köldvandring och ger en god isolering.

Royal

Design och funktion

Vår aluminiumfönsterdörr Royal står för en modern och elegant känsla. Aluminiumprofilerna är underhållsfria och pulverlackeras för att ge en tålig yta. Det är en fullisolerad konstruktion anpassad till vårt nordiska klimat. Modellen är helt anpassningsbar i mått och kan designas i valfri färg, med spröjsar och postar, helglasade eller med bröstning. Tackvare sin vindstyvhet går det att tillverka riktigt stora dörrar, enkel- och pardörrar med inåt- eller utåtgående funktion.

Garanti och säkerhet

Kronfönster Royal har genom sin underhållsfria aluminiumprofil och behandling av materialet en nästintill outslitlig konstruktion. Profiler pulverlackeras alltid som standard och rörliga beslag är av högsta kvalité med behandling för att stå emot tuffa påfrestningar. Gångjärn är rostskyddsbehandlade och förses med pulverlackerad kåpa. Därför lämnar vi generösa garantier när du väljer Royal aluminiumdörr från
Kronfönster. I likhet med våra övriga produkter får du också våra unika KTS-lister (Kronfönster Tightening System) som standard och isolerpaket.

Fönsterdörrar i Royalserien har ett naturligt starkt skalskydd mot inbrott. Beslagen förses med tålig spanjolett, brytsäkra gångjärn och dold glassäkring. Som tillval finns godkänt cylinderlås och olika typer av glas med förhöjt inbrottsskydd.

Varför välja aluminiumfönster Royal?

Maximal glasyta och maximalt ljusinsläpp

Slimmad karm och båge som ger maximal glasyta och maximalt ljusinsläpp.

Miljövänligt

Profilmaterialet är helt underhållsfritt och återvinningsbart, det är fritt från tungmetaller, ftalater, nanopartiklar och emissionsfritt

Generösa garantier

10 års färggaranti (standardvita produkter)
10 års glasgaranti (mot kondens i glaskassetten och gasläckage)
10 års beslagsgaranti (gångjärn och spanjolett)

Underhållsfritt

Kravet på underhåll är i det närmaste obefintligt.

Bästa isolering som standard

Vi tilläggsisolerar distanslisten mellan glasen. Detta har två fördelar. För det första så får du 10 % bättre isolering på fönstret. För det andra kommer Argongasen som vi fyller mellan glasen att hålla 10 år extra innan den läcker ut. Livslängden på isolerglaset förlängs från förmodade 20 till 30 år tack vare vårt isolerpaket.

KTS-list

EPDM-eller KronfönsterTightning System (KTS). Smarta tätningslister. För hand isatta mjuka, åldersbeständiga tätningslister i gummi ger upp till dubbla livslängden jämfört med vanlig EPDM list

Hög säkerhet

Fasta låspunkter i karmen.

Fria mått och mängder av färgval

Då vi inte tillverkar något förrän vi för en beställning så är dina mått våra standardmått, på så sätt slipper vi fördyrande ställkostnader på maskinerna och dyra lagerkostnader. Du kan få din fönsterdörr i vilken färg du vill samt anodiserat, naturanodiserat eller polerat.

ELEGANT OCH MINIMALISTISKT

Tunna profiler som ger en stor ljusöppning.

VALFRIHET OCH FRI DESIGN

Genom sin gedigna konstruktion och vridstyhet kan Royal tillverkas i imponerande dimensioner och samtidigt behålla sin frikostiga glasyta. Design och utförande är fri och variationerna oändliga.

VARM KONSTRUKTION

Den välisolerade profilen i kombination med modern glasteknik med 2 energisparbeläggningar och vår KTS-list (Kronfönster Tightening System) ger Royal en fenomenal prestanda.

HÖG SÄKERHET

Tillverkad i ett material med svårforcerad yta och gångjärn som sitter på fönstrets insida och dold glassäkring har Royal ett bra grundskydd mot förövare. Öppningsbara fönster har dessutom en spanjolett med upp till 6 låspunkter och felbetjäningsspärr som skyddar användaren och ser till att bågen aldrig faller ut.

Har du frågor och funderingar?

Har du frågor eller funderingar angående våra produkter hjälper vi dig mer än gärna.

Beräkna pris och köp i butiken!

I vår webbshop kan du beräkna priser, göra tillval, begära offert eller köpa direkt online.

Flexibilitet

Royal kan fås i valfria mått i millimeterprecision, spröjsar och postar kan väljas till för att ge fönstret den design och det utseende du önskar. Spröjsar kan placeras mellan glasen för enkelt underhåll eller mer traditionellt fast mot glasen. Modellen går att få i otaliga utföranden, olika typer av glas och med i brandskyddad konstruktion.

Material

Royal har en väderbeständig yta som lämpar sig i de flesta miljöer. Materialet är i hög grad anpassningsbart och står för hög vridstyvhet. Konstruktionen är genom sin uppbyggnad konstruerad för att hålla ett bra isolervärde och ge ett varmt inomhusklimat. Gångjärn tillverkas i elförzinkat stål och förses med inbrottsskyddad pulverlackerad kåpa till utåtgående fönsterdörrar.

Utföranden

Vår fönstermodell ”Royal” finns i följande utföranden:

  • Fast fönster
  • Sidohängt inåtgående fönster
  • Underhängt fönster
  • Fönsterdörr
  • Parfönsterdörr

Du kan läsa mer om de olika fönstertyperna, beräkna pris och köpa dem direkt i vår butik.

Se filmen om våra aluminiumfönster Royal

Royal - Galleri

Köp en modern och underhållsfri fönsterdörr direkt i butiken