Facebook

Fakta om fönster

Kronfönster category header

Vad ska man tänka på när man väljer fönster? Kronfönster ger dig fakta om fönster, dörrar och skjutdörrar.

Att köpa fönster, är en av de största investeringar du gör i ditt hus. Välj med omsorg. Kronfönster är en fönstertillverkare som kan erbjuda dig i stort sett ALLT. Vi tillverkar i Trä, Trä/aluminium, helaluminium samt pvc. Vi har listat de viktigaste punkterna åt dig som du ska tänka på när du ska välja fönster och vi ger dig även demonstrationsfilmer för att synliggöra skillnaden för dig. Ta tid på dig, och om du har frågor eller vill ha råd och vägledning i ditt fönsterval, är du ALLTID välkommen att kontakta Kronfönster.

Vilka fönster är varmast? Vilka fönster isolerar bäst?

Vilket energifönster är varmast? Pvc-fönster, träfönster eller aluminiumfönster? Vilket material isolerar bäst? Vi la in våra fönster i frysen ett dygn och så tog vi fram en IR-kamera med termometer. Vi läser av temperaturen på materialet efter ett dygn. Se filmen om vilket material som är varmast.

Öppningsalternativ. Kronfönster erbjuder dig 3 olika typer av öppning på fönster. Vilken passar dig? Se videon om öppningsalternativ för fönster.

Personsäkert glas.

Hur mycket stryk tål ett vanligt standardglas innan det går sönder? Vad är skillnaden på ett laminerat glas och härdat glas? Vad händer med glas när det går sönder? Se Kronfönster krossa glas för att hjälpa dig välja rätt glastyp.

Energifönster, vad är det? Hur fungerar våra superenergiglas och hur kan de isolera bättre än väggen?

Fönster med superenergiglas. Moderna energifönster från Kronfönster isolerar otroligt bra, i vissa fall är isoleringen i våra fönster med superenergiglas bättre än väggen. Superenergi vad betyder det då, hur fungerar ett modernt energiglas från Kronfönster och VARFÖR isolerar våra fönster så bra?

Inbrottsskydd för fönster. Vilka fönster förhindrar eller i alla fall kraftigt försvårar inbrott? Se vår video.

Vill du ha hjälp att välja vilket av våra fönster som passar dina krav? Prova vår fönsterväljare

Vad tycker du om

vår nya site?

twitter-kronfonster

Villainbrotten ökar, skydda dig från inbrott med fönster och dörrar från Kronfönster :Läs mer

📞Ring oss dygnet runt