Hem » Ytterdörrar – PVC

Ytterdörr PVC - Välisolerad och underhållsfri

I vår ytterdörr i pvc får du det mesta du behöver som standard. Den är välisolerad och har en underhållsfri profil vilket gör det lämpligt att installera oavsett hur dina förutsättningar ser ut och var i landet du bor. Helglasad eller med bröstning, valfria mått och design bland spröjsar och postar gör Ytterdörr pvc till en mångsidig produkt. Låg tröskeln i aluminium ( endast 2 cm ) är standard.

Design och funktion

Enkel och gedigen konstruktion, vår ytterdörr i pvc erbjuder oväntat mycket i grundutförandet. Välisolerad och underhållsfri konstruktion med generösa garantier, brytsäkra gångjärn, handtag och cylinderlås in/utsida och förenklade monteringshjälpmedel. Listan kan göras lång varför ytterdörr pvc är ett populärt val för fönster- och dörrköpare. Standard färg är RAL 9016 på in/utsidan men den kan även fås i andra kulörer.

Du väljer själv mått, design och utrustning efter eget tycke, men mycket ingår ju redan som standard.

Garanti och säkerhet

Produktivitet är för oss A och O, därför känner vi oss trygga när vi lämnar marknadens bästa garantier på våra PVC-produkter. Ytterdörr pvc levereras med vår egenutvecklade KTS-list och varma distanslist Isolerpaktet som standard för optimal prestanda. Gör ett val som kommer hålla i generationer.

Ytterdörr pvc har en driftsäker och inbrottssäker konstruktion, med doldglassäkring.. Profilmaterialet i klass A har kraftig godstjocklek som minskar risken vid angrepp som brytförsök.

Ytterdörren förses med högklassiga handtag i borstat stål på in och utsidan samt ett godkänt cylinderlås, Spanjoletten har upp till sju olika låspunkter och är inbrottssäker.

Varför välja Ytterdörr PVC?

Extra förstärkning mot inbrott

Spanjoletten har upp till hela 7 låspunkter (beroende på storleken) samt dold glassäkring som tätar effektivt och skapar en säker konstruktion.

Miljövänligt

Profilmaterialet är helt underhållsfritt och återvinningsbart, det är fritt från tungmetaller, ftalater, nanopartiklar och emissionsfritt

Marknadsledande garantier

50 års färggaranti
10 års glasgaranti (mot invändig kondens i glaskassetten samt gasläckage)
10 års beslagsgaranti (gångjärn och spanjolett)

Extra isolerat

Vi tilläggsisolerar distanslisten mellan glasen. Detta har två fördelar. För det första så får du 10 % bättre isolering på glaskassetten. För det andra kommer Argongasen som vi fyller mellan glasen att hålla 10 år extra innan den läcker ut. Livslängden på isolerglaset förlängs från förmodade 20 till 30 år tack vare vårt isolerpaket

Välisolerat

Flerkammarsystem och välisolerade glaskassett med energisparglas ger ett fönster med lågt U-värde på U = 0,9. Isolerpaketet som ingår bidrar till att hålla prestandan på rätt nivå och KTS-listerna (Kronfönster Tightening System) som är unikt för Kronfönster gör produkten tätare än fönster med vanliga EPDM eller extruderade tätningslister och betydligt längre livslängd.

Säkert som inte syns

Flera kombinerade funktioner som dold glassäkring, spanjolett med upp till hela 7 låspunkter som standard, inbrottshämmande handtag i borstad aluminium med spärrmekanik som förhindrar manipulering av dörrbeslagen

Garantier

Alltid generösa garantier. 50 års materialgaranti mot blekning, 10 års beslagsgaranti, 10 års glasgaranti mot invändig kondensbildning.

Har du frågor och funderingar?

Har du frågor eller funderingar angående våra produkter hjälper vi dig mer än gärna.

Beräkna pris och köp i butiken!

I vår webbshop kan du beräkna priser, göra tillval, begära offert eller köpa direkt online.

Fri design

Ytterdörr pvc kan fås i valfri mått i millimeterprecision, spröjsar och postar kan väljas till för att ge fönstret den design och det utseende du önskar. Spröjsar kan placeras mellan glasen för enkelt underhåll eller mer traditionellt fast mot glasen.

Material

Till Ytterdörr pvc används A-klassat PVC med maximal godstjocklek för bästa hållfasthet och prestanda. Profilmaterialet är helt underhållsfritt och återvinningsbart, det är fritt från tungmetaller, ftalater, nanopartiklar och emissionsfritt. Centrerat i profilerna sitter ett kraftigt 4-kantsstål som galvaniserats och garanterar stabiliteten i produkten över långt tid. Gångjärnen tillverkas av elförzinkat stål och förses med inbrottsskyddad pulverlackerad kåpa till utåtgåendeytterdörrar.

Utföranden

Ytterdörrar pvc finns i följande utföranden:

  • Ytterdörr helglasad ( personsäkerhetsglas in/utsida standard )
  • Ytterdörr med bröstning ( valfri höjd på glasstart )
  • Parytterdörr helglasad ( personsäkerhetsglas in/utsida standard)
  • Parytterdörr med bröstning ( valfri höjd på glasstart)

Köp ytterdörr PVC direkt i vår butik