Företagspartner

Byggföretag

Kronfönster har ett brett sortiment bland fönster, dörrar, skjutdörrar och vikdörrar. Vi tillverkar i trä, trä med aluminiumbeklädd utsida, helaluminium och pvc/komposit.

Våra produkter är byggda med högkvalitativa material och komponenter, och det som andra ofta har som tillval, har vi som standard. De flesta produkterna har vi fri måttsättning på, likaså färgval och vi tillverkar aldrig något före en beställning så du får dina produkter direkt från fabriken utan mellanhänder och detta kallar vi ”mest fönster för pengarna”

Du vet väl att vi har en egen sida för företagspartners/byggare. Kontakta gärna oss så skickar vi inloggningsuppgifter till dig och kan räkna företagspriser direkt på vårt breda sortiment.

I vårt nyhetsbrev som skickas ut några gånger om året som du kan anmäla dig till informerar vi om bland annat om trender, nyheter och annat smått o gott.

Ta gärna en kontakt med mig antingen via mejl eller ring mig direkt.

/Kevin Kristiansen

 

kevin@kronfonster.se

Direktnummer 0470-795063
Växel 0470-795050

Fastighetsägare / bostadsrättsförening

Kronfönster har ett stort nätverk av partners som erbjuder totalentreprenad med våra produkter. Om ni har egna entreprenörer på plats kan ni köpa fönster direkt från oss. Köp direkt från fabrik utan mellanhänder! Kontakta oss gärna för offert. Kronfönster är ett varumärke som ägs av T Fönster AB.

Med vänliga hälsningar

T Fönster AB

Sandvägen 2

352 45 Växjö

info@kronfonster.se

Företagsansvarig säljare Kevin: 0470-795063

Växel: 0470-795050