Kronfönster har ett brett sortiment bland fönster, dörrar, skjutdörrar och vikdörrar. Vi tillverkar i trä, trä med aluminiumbeklädd utsida, helaluminium och pvc/komposit.
 
Våra produkter är byggda med högkvalitativa material och komponenter, och det som andra ofta har som tillval, har vi som standard. De flesta produkterna har vi fri måttsättning på, likaså färgval och vi tillverkar aldrig något före en beställning så du får dina produkter direkt från fabriken utan mellanhänder och detta kallar vi ”mest fönster för pengarna”
 
Du vet väl att vi har en egen sida för företagspartners/byggare. Kontakta gärna oss så skickar vi inloggningsuppgifter till dig och kan räkna företagspriser direkt på vårt breda sortiment.
 
I vårt nyhetsbrev som skickas ut några gånger om året som du kan anmäla dig till informerar vi om bland annat om trender, nyheter och annat smått o gott.
 
Ta gärna en kontakt med mig antingen via mejl eller ring mig direkt.
 
/Kevin Kristiansen

 

Prata med Kevin

E-post: kevin@kronfonster.se
Direktnummer: 08-502 701 30
Växel: 0470-795050

 

Kronfönster har ett stort nätverk av partners som erbjuder totalentreprenad med våra produkter. Om ni har egna entreprenörer på plats kan ni köpa fönster direkt från oss. Köp direkt från fabrik utan mellanhänder! Kontakta oss gärna för offert. Kronfönster är ett varumärke som ägs av T Fönster AB.

Webbledande med fönster online sedan 2005

Webbledande sedan 2005

Fönster utan mellanhänder icon

Utan mellanhänder

marknadsledande garantier på fönster

Marknadsledande garantier

SMARTARE

Kronfönster är en av få fönstertillverkare som både tillverkar fönster och säljer direkt till slutkund. Både till privatpersoner och företag. Antingen köper du bara dina fönster eller dörrar av oss och monterar dem själv, eller om vill du ha hjälp med installationen så löser vi det genom vårt rikstäckande nätverk av professionella montörer. Kronfönster tillverkar allt själva från grunden och vår fabriksförsäljning utan mellanhänder gör att vi kan ge dig högsta möjliga kvalitet till bästa möjliga pris. Vem blir glad av mellanhänder?

BÄTTRE

Att installera nya energisnåla fönster är ett av de enklaste sätten att minska dina uppvärmningskostnader för bostaden. Med Kronfönster kan du sänka energiläckaget med 70%. Alla våra fönster är moderna energifönster och tillverkade med den senaste tekniken och de är fullt vinterisolerade med en ny generations isolerglas som släpper in ljuset men behåller mer värme i ditt hus.

SNABBARE

Effektiv tillverkning i fönsterfabriken och måttbeställt utan mellanhänder gör att vi kan hålla korta ledtider till dig. Snabba leveranser är ett av Kronfönsters starka kort.