Hem » Fönster i fria former

Fönster i fria former

Vi kan erbjuda fasta och öppningsbara fönster i fria former, trekantiga, fyrkantiga och andra former och med olika vinklar. Fönster i trekantig form förekommer ofta vid bygge av uterum där taket har en viss vinkel och där fönstret hamnar i anslutning samt vid husets gavelspetsar och tak med bruten vinkel. Denna typ av fönster framträder ofta som en accent och ger huset en egen karaktär och ett spännande intryck.

Fönster i fria former finns i både trä, PVC och aluminium och olika typer av glas och färger. Återkom till oss med din förfrågan så hjälper vi dig med priser.

Femkantigt fönster

Femkantigt fönster

Trekantigt fönster, likbent design

Trekantigt fönster med likbent design

Åttakantigt fönster, oktogonform

Åttkantigt fönster, oktogonform

Trekantigt fönster, rätvinklig design

Trekantigt fönster med rätvinklig design

Design och funktion

Fönster i fria former gör ditt hus unikt och intressant. Fönstren i fria former finns i många modeller och kan kombineras med vanliga fönster och fönsterdörrar samt skjutdörr eller vikdörr. Fönster i avvikande former kan tillverkas i fast form eller som öppningsbara fönster beroende på mått, vinklar och tillverkningsmaterial. På vår hemsida kan du läsa mer om våra olika fönstermodeller för att hitta rätt modell för dig.

Gör ditt hus unikt och designa ett eget fönster i trekantig, fyrkantig eller femkantig form. Om du har frågor tveka inte att kontakta en fönsterrådgivare på Kronfönster.

Garanti och säkerhet

I likhet med våra övriga produkter och vårt sortiment lämnar vi marknadsledande garantier på våra fönster i fria former. När du köper en produkter från Kronfönster ingår självklart våra unika KTS-lister, isolerpaket och Superenergiglas som standard. Monteringsbeslag inår alltid standard vid köp för alla våra produkter.

Har du frågor och funderingar?

Har du frågor eller funderingar angående våra produkter hjälper vi dig mer än gärna.