Fönster

Hos Kronfönster får du mest fönster för pengarna

Fönster i högsta kvalitet och med korta leveranstider

Webbledande med fönster online sedan 2005

Webbledande sedan 2005

Fönster utan mellanhänder icon

Utan mellanhänder

marknadsledande garantier på fönster

Marknadsledande garantier

Möt våra nöjda kunder

Nöjd kund

Camilla Almqvist, Vätö

Jag har i mitt sommarhus, som är byggt på 70-talet, bytt ut samtliga fönster med fönster köpta från Kronfönster. De nya fönstren har förvandlat huset helt – från ett ganska trist, ordinärt fritidshus från 70-talet till ett hus som grannar och vänner ofta kommenterar att det blivit så fint. Det som varit suveränt med Kronfönster som leverantör är att jag fått fantastisk hjälp vid planeringen. Hos Kronfönster har jag också på millimetern kunnat måttbeställa fönstren utifrån befintliga karmmått. Det har gjort att jag kunnat hålla ner mina hantverkskostnader till ett minimum. De flesta fönster har jag bytt helt själv. Fönster är en dyr investering, men så här i efterhand känner jag att jag fick ett helt nytt hus för pengarna.

Camilla köpte träfönster av modellen Sekel i gammaldags stil. Camillas fönster är huvudsakligen öppningsbara 2-luftsfönster med fasta utanpåliggande spröjsar samt parfönsterdörr med samma typ av spröjsar och med bröstning (panel).

Vad innebär mest fönster för pengarna?

Hög kvalitet

Rätt dörr till ditt hus är en bra investering för både dig och vår miljö.

Kronfönster tillverkar dina produkter först efter din beställning och vill du diskutera hur du får mest fönster för pengarna, då kontaktar du oss och får hjälp av någon av våra erfarna fönsterrådgivare

Med vår långa erfarenhet inom fönster, ger vi dig rätt prestanda, säkerhet och hållbarhet utifrån dina önskemål. Detta ihop med marknadsledande garantier menar vi är ”mest fönster för pengarna”.

Flera material

Träfönster, träfönster med aluminiumbeklädd utsida, helaluminium eller pvc/komposit.

Kronfönster har materialet för dig oavsett hustyp eller önskemål. Om du bor på fjället och behöver riktigt välisolerade profiler, eller vid havet där det är mycket sol, vind och saltvatten utsatt, på landet där det ska harmonisera med den lantliga idyllen, eller om du kanske bor i stan och vill ha modernt stilrent utförande?

Kolla in vår e-handel

Flexibelt och måttanpassat

Självklart har vi standardfönster i modulmått – antingen moderna fönster, med vridbeslag, eller som kulturfönster med det gamla utseendet – men du kan också skräddarsy dina fönster precis efter tycke och smak.

Du kan få dem i alla färger, alla former, alla storlekar och med alla glas. Det är du som bestämmer vad vi ska tillverka.

Litet hus med moderna fönster

Valfri färg

Våra fönster är alltid vita i grundutförandet men vill du ha en annan färg på insidan, utsidan eller kanske bägge sidor, så tillhandahåller vi de flesta olika färgkulörer på marknaden.

Till butiken

Besök vårt showroom i växjö

Kronfönster Showroom

Vilket typ av fönster passar dig?

Träfönster - Kronfönster

Träfönster

Det är skillnad på träfönster och träfönster. Vilket material man använder och tillverkningsteknik man använder har stor inverkan på det slutgiltiga resultatet: hur länge fönstret håller, vilket energivärde det har och inte minst hur snyggt det är. Hos Kronfönster vet du att du får kvalitet. På Kronfönster vet vi vikten av att inte ta några genvägar i någon del av tillverkningen, och därför är resultatet ett vackert och effektivt träfönster. Vi tillverkar träfönster med stolt hantverkstradition till bra priser!

Aluminiumfönster - Kronfönster

Aluminiumfönster

Kronfönster erbjuder moderna vridfönster i trä- med aluminiumbeklädnad med ett mycket lågt u-värde. Fönstret Royal är Kronfönsters fönstersystem helt i aluminium. Det ger ett elegant uttryck åt fasaden, rena raka linjer och en mycket hög finish. För miljöer där slitaget är högt, nya hus med modern design och exklusiva byggnationer passar aluminiumfönster utmärkt.

PVC-fönster - Kronfönster

PVC-fönster

Kronfönsters PVC-fönster är arkitektens val. Låt det bli ditt också! Vi har anpassat PVC-fönstret så det passar våra svenska krav och våra hus utseende. Maximalt ljusinsläpp, små smala karmar och bågar som möjligt. Kronfönsters PVC-fönster är kvalitetsfönster med bästa isolering. Dessutom kan du få PVC-fönster med Kronfönsters lågemissionsglas ”Superenergi Plus” med marknadens bästa glasgaranti, hela 15 år.

Specialfönster - Kronfönster

Specialfönster

Om du är ute efter ett ovanligt fönster – ett specialfönster? Vi har genom åren gjort många komplicerade fönsterprojekt för att våra kunder ska få ett fönster de är helt ensamma om. Ett specialfönster har andra mått, annan form, och annat glas än vanliga rektangulära fönster. De tillverkas helt efter dina önskemål och går att få som halvrunda, tre-, fyra, fem-, sex-, sju eller åttkantiga fönster i fri form. Du kan kort sagt få ditt nya fönster precis som du vill.

Mer fönster för pengarna

Har du frågor och funderingar?

Har du frågor eller funderingar angående våra produkter hjälper vi dig mer än gärna.

Beräkna pris och köp i butiken!

I vår butik kan du beräkna priser, göra tillval, begära offert eller köpa direkt online.