Hem » Skjutdörr King – PVC – lyft/glid

Skjutdörr King - en underhållsfri modell

Snygg lyftglidsskjutdörr med stor glasyta i underhållsfritt material. Skjutdörr King har genom sin välisolerade profil med 11 isolerkammare en isoleringsnivå som klassas som passivhus. Det väl tilltagna karmdjupet och 4-kantsstålet i profilen borgar och ger en stabil känsla samtidigt som det lätta tillverkningsmaterialet gör rörelsen så du stänger och öppnar dörren ultralätt. Den här modellen ger en kvalitetskänsla in i minsta detalj.

King skjutparti 2-delad

Design och funktion

Med sin välisolerade konstruktion under passivhusnivå och sitt underhållsfria tillverkningsmaterial är King en skjutdörr som passar väl in oavsett miljö. Partiet har en modern design med stora glasytor som släpper in rikligt med dagsljus och den gedigna öppningsfunktionen gör partiet smidigt och lätt att öppna och stänga även vid större mått. Det är möjligt att välja till olika tillbehör för att ändra designen hos partiet och andra typer av utrustning.

Garanti och säkerhet

King förses med ett säkert beslagssystem med fasta låspunkter som låser dörrbladet när partiet stängs. Detta ger en brytsäker konstruktion med hög säkerhet och skapar en tät lösning även vid tuffa påfrestningar med mycket vind och vatten. King har en framtidssäker konstruktion som ger ett varm inomhusklimat och en yta som klarar av UV-strålar, salt, fukt och temperaturväxlingar. King levereras med marknadsledande garantier på 50 år mot färgpåverkan, 10 år för glas och 10 år på beslag.

Varför välja Skjutdörr King?

Passivhusstandard

Med 11-kammarsystem om U-värde 0,75 på hela konstruktionen.

Miljövänligt

Profilmaterialet är helt underhållsfritt och återvinningsbart, det är fritt från tungmetaller, ftalater, nanopartiklar och emissionsfritt

Långa garantier

50 års färggaranti, 10 års beslagsgaranti, 10 års glasgaranti

Försänka tröskeln

Möjligt att försänka hela tröskeln i golvet.

Lyft- och glidsystem

Smart konstruktion för lyft/glid med få rörliga delar vilket ger en lång livslängd på partiet.

KTS-list

EPDM-eller KronfönsterTightning System (KTS). Smarta tätningslister. För hand isatta mjuka, åldersbeständiga tätningslister i gummi ger upp till dubbla livslängden jämfört med vanlig EPDM list

Enkel montering

Vill du montera med karmhylsa? Då förbereder vi för det i fabriken, annars skickar vi med monteringsbleck standard till dig, det utfrästa fönsterbleckspåret i nederkanten gör monteringen av fönsterblecket smidigt

Fria mått

Då vi inte tillverkar något förrän vi för en beställning så är dina mått våra standardmått, på så sätt slipper vi fördyrande ställkostnader på maskinerna och dyra lagerkostnader

STOR LJUS-
GENOMSTRÖMNING

Släpp in dagsljuset och förena miljön inne och ute med Kings väl tilltagna glasrutor.

LÄTT FUNKTION

Genom sin välbyggda konstruktion med smidiga lyftglidbeslag och lätta material bjuder King på en ultralätt känsla när dörren öppnas eller stängs.

FLEXIBEL TRÖSKEL

Genom den genomtänkta designen hos tröskeln kan du försänka King så att du får en smidig och lätt genomfart. Tröskeln är dessutom välisolerad med termisk barriär så att värmen håller sig inne i huset.

UNDERHÅLLSFRITT OCH VÄLISOLERAT

King tillverkas i A-klassat PVC som är UV- och åldersbeständigt. Genom sitt system med 11 isolerkammare håller sig värmen inne i huset på vinterhalvåret.

Har du frågor och funderingar?

Har du frågor eller funderingar angående våra produkter hjälper vi dig mer än gärna.

Beräkna pris och köp i butiken!

I vår webbshop kan du beräkna priser, göra tillval, begära offert eller köpa direkt online.

Flexibelt

King kan fås i valfria mått i millimeterprecision. Spröjsar och postar kan väljas till för att ge partiet den design och det utseende du önskar. Spröjsar kan placeras mellan glasen för enkelt underhåll eller mer traditionellt fast mot glasen.

Material

Moderna profiler i åldersbeständig PVC med väderbeständig, underhållsfri yta med brutna köldbryggor för att förhindra köldvandring. Rörliga beslagskomponenter tillverkas i elförzinkat stål och handtag i pulverlackerad stål eller aluminium. Materialet är helt återvinningsbart.

Utföranden

King finns som enkelskjutdörr med ett rörligt dörrblad eller dubbelskjutdörr med två rörliga dörrblad. Som tillval kan skjutdörrarna designas så att alla dörrblad i enheten blir rörliga.

Se filmen om vår skjutdörr King

King - Galleri