Hem » Dörrar » Skjutdörrar

Våra modeller av skjutdörrar

Kronfönster tillverkar skjutpartier i alla material. Vi tillverkar skjutdörrar av trä, trä och aluminium, aluminium och i PVC. Vi kan tillverka de flesta storlekar, de flesta utföranden, de flesta färger och med olika typer av glas. Hos Kronfönster är det du som själv designar din nya skjutdörr.

Skjutdörr skjutdörrar från Kronfönster Made by Småland

Skjutdörr Monark

Skjutdörr Monark, modern skjutdörr med trästomme, 3-glaskassett med personsäkerhetsglas och lyft-/glidfunktion. Kan förses med aluminiumbeklädnad för ännu tåligare yta och mindre underhåll. Partier i serien kan fås i valfria färger, lasyrer och andra tillval. Med generösa garantier mot röta, på glas och beslag. Välisolerat parti under passivhusnivå.
skjutparti aluminium

Skjutdörr King

Skjutdörr King, underhållsfri skjutdörr i PVC med 3-glaskassett, personsäkerhetsglas och lyft-/glidfunktion. Välisolerad konstruktion under passivhusnivå. Med generösa garantier mot röta, på glas och beslag. Måttsättning, design och utrustning väljs efter egna önskemål.
skjutdörrar aluminium

Skjutdörr Queen

Skjutdörr Queen, i helaluminium är en underhållsfri modell i modern stil med 3-glaskassett, personsäkerhetsglas och lyft-/glidfunktion. Partier i serien kan fås i valfria färger och andra tillval. Med generösa garantier och välisolerad konstruktion med varma delar i för att bryta köldvandring genom profilen.
Läs mer om Queen

skjutfönster skjutdörrar

Skjutdörr Princess

Skjutdörr Princess, underhållsfritt parti i PVC med stålförstärkt kärna med personsäkerhetsglas och tiltfunktion (vädring) som standard. Partier i serien kan fås i valfria mått, design och utrustning. Konstruktionen är välisolerad och har marknadsledande garantier.

Praktiskt och smart med skjutdörrar

Skjutdörrar eller s.k skjutpartier är vackra och praktiska. Det ger huset extra ljus och rymd vilket ger en positiv känsla. Bra skjutdörrar ger även en gedigen isolering i huset, samt bra ljudisolering. Moderna skjutdörrar har en lång livslängd och smarta funktioner för säkerheten.

Mät och titta noggrant

En av de viktigaste delarna är att mäta rätt innan du beställer en skjutdörr. Kolla om golvet har defekter så skjutdörren kan röra sig på rätt sätt. Du kanske är expert eller amatör, men ta inget för givet utan kontakta oss så guidar vi dig till den perfekta skjutdörren.

Se film om våra skjutdörrar