Skjutdörrar

Skjutdörrar från Kronfönster, skjutdörr i aluminium, trä eller PVC. Nya King, med 20 års garanti, samt nya lågemmissionsglaset ”Superenergi Plus” med marknadens bästa glasgaranti, hela 15 år.

Kronfönster tillverkar skjutpartier i alla material. Vi tillverkar skjutdörrar av trä, trä och aluminium, aluminium och i PVC. Vi kan tillverka de flesta storlekar, de flesta utföranden, de flesta färger och med olika typer av glas. Hos Kronfönster är det du som själv designar din nya skjutdörr. NYHET: Nya Kronfönster King skjutdörr. Nu med 20 års garanti!

Våra modeller av skjutdörrar

altandörr

Skjutdörr Monark

Skjutdörr Monark – högsta kvalitet med marknadens bästa rötskyddsgaranti, 30 år. Skjutdörr Monark, nu med rekordhög isolering u-värde 0,8. Skjutdörr Monark är Kronfönsters skjutparti i Trä eller i trä med aluminiumutsida. Monark har som standard 3 glas energi med personsäkerhetsglas som standard. Du kan få Monark i alla mått, ner på millimetern. Alla färger, och andra tillval. Du designar själv din nya Monark skjutdörr. Monark har hela 30 års rötskyddsgaranti för trä och Trä med aluminumbeklädnad.

Till Skjutdörr Monark

skjutparti aluminium

Skjutdörr King

Skjutparti King – Nu med 20 års garanti! Kronfönster King, är vår instegsmodell i lyft-skjut segmentet, men ändå den som är isolerar bäst jämfört mot våra andra skjutpartier. Nu har vi ytterligare förbättrat vår storsäljare King, och ger dig nu 20 års garanti på beslagen. Vi vet att kvaliteten på King är så bra att vi alltså vågar lova dig 20 års garanti. King är tillverkad av PVC med stålförstärkta kammare. Den har blivit en riktig storsäljare, populär för sin minimala tröskel, sin fina tysta gång och sin isolering. JUST NU:
3 glas u-0,5 och säkerhetsglas laminerad insida och härdad utsida, UTAN extra kostnad!

Till Skjutparti King

skjutdörrar aluminium

Skjutdörr Queen

Vår exklusivaste skjutdörr, tillverkad helt i aluminium. Vit är standard, men den kan fås i alla färger. JUST NU: 3 glas u-0,5 och säkerhetsglas laminerad insida och härdad utsida, UTAN extra kostnad!

Till Aluminiumskjutdörr Queen

skjutfönster

Skjutdörr Princess

Vår instegsmodell av skjutdörr, tillverkad i PVC. En fullisolerad skjutdörr med många olika tillval och tillbehör. Så bra isolerad att du kan sätta den i din
yttervägg, lika bra som våra altandörrar.

Till Skjutdörr Princess

skjutdörrar pvc

Skjutdörr Budget

Kronfönsters skjutdörr Budget 2:a sortering. Tillverkas av PVC och är fullt vinterisolerad. Budget är vår billigaste modell, men med full isolering. Kan ha mindre skavanker.

Till Skjutdörr Budget

Beräkna priset i vår webbshop.

WEBSHOP

Kontakta oss

Kronfönster AB

Huvudkontor: Fullständigt showroom,
utställning & fabriksförsäljning.

Illervägen 3, 352 45 Växjö

Telefon: 0470-79 50 50

Epost: info@kronfonster.se

Öppettider

Mån-Fre

Butik: 08.00-17.00

Telefon: 07:00 - 17:00

Växel 07.00-17.00

Lördagsöppet Växjö

Gillar du denna sidan om fönster och dörrar?