Skjutdörrar

Skjutdörrar

Hos Kronfönster får du mest skjutdörrar för pengarna

Skjutdörrar i högsta kvalitet och med korta leveranstider

Webbledande med fönster online sedan 2005

Webbledande sedan 2005

Fönster utan mellanhänder icon

Utan mellanhänder

marknadsledande garantier på fönster

Marknadsledande garantier

Möt våra nöjda kunder

Nöjd kund

Camilla Almqvist, Vätö

Jag har i mitt sommarhus, som är byggt på 70-talet, bytt ut samtliga fönster med fönster köpta från Kronfönster. De nya fönstren har förvandlat huset helt – från ett ganska trist, ordinärt fritidshus från 70-talet till ett hus som grannar och vänner ofta kommenterar att det blivit så fint. Det som varit suveränt med Kronfönster som leverantör är att jag fått fantastisk hjälp vid planeringen. Hos Kronfönster har jag också på millimetern kunnat måttbeställa fönstren utifrån befintliga karmmått. Det har gjort att jag kunnat hålla ner mina hantverkskostnader till ett minimum. De flesta fönster har jag bytt helt själv. Fönster är en dyr investering, men så här i efterhand känner jag att jag fick ett helt nytt hus för pengarna.

Camilla köpte träfönster av modellen Sekel i gammaldags stil. Camillas fönster är huvudsakligen öppningsbara 2-luftsfönster med fasta utanpåliggande spröjsar samt parfönsterdörr med samma typ av spröjsar och med bröstning (panel).

Vad innebär mest SKJUTDÖRRAR för pengarna?

Hög kvalité

En skjutdörr till hus eller skjutpartier till uterum är en bra investering för både dig och vår miljö.

Kronfönster tillverkar dina produkter först efter din beställning och vill du diskutera hur du får mest fönster för pengarna, då kontaktar du oss och får hjälp av någon av våra erfarna fönsterrådgivare.

Med vår långa erfarenhet inom fönster, ger vi dig rätt prestanda, säkerhet och hållbarhet utifrån dina önskemål. Detta ihop med marknadsledande garantier menar vi är ”mest skjutdörrar för pengarna”.

Kronfönster Showroom

Flera material

Skjutdörrar tillverkar vi i helaluminium, trä, trä med aluminiumbeklädd utsida eller pvc/komposit.

Kolla in vår e-handel

Flexibelt och måttanpassat

Skjutdörrarna är kundunika och med det menar vi att du kan själv välja bredden och höjden själv på millimeternivå utan extra kostnad, öppnas åt höger eller vänster? Vi bygger efter dina önskemål och vad som passar bäst hemma hos dig. Personsäkerhetsglas (laminerat glas insida/härdat glas utsida) har vi som standard på dessa produkter (lagkrav med personsäkerhetsglas).

Litet hus med moderna fönster

Valfri färg

Vit är vår standardfärg på produkterna men du kan få skjutdörrarna aluminium pulverlackerade i valfri RAL kulör på ena sidan eller på bägge, skjutdörrar i trä finns det massor med alternativ i NCS färgskalan och skjutdörrar i pvc/komposit i ett 30 tal alternativ med foliering.

Till butiken

Besök vårt showroom i växjö

Kronfönster Showroom

Vilken Skjutdörr passar dig?

Skjutdörr Monark i trä eller trä/aluminiumbeklädnad

Monarks gedigna konstruktion gör det möjligt att tillverka stora partier. Du designar själv utformningen enligt dina egna mått, spröjsar, postar och färgsättning. Monark förses med en smidig lyft-/glidfunktion som gör partiet lätt att öppna och stränga även i större dimensioner.

Skjutdörr King

Snygg lyftglidsskjutdörr med stor glasyta i underhållsfritt material. Skjutdörr King har genom sin välisolerade profil med 11 isolerkammare en isoleringsnivå som klassas som passivhus. Det väl tilltagna karmdjupet och 4-kantsstålet i profilen borgar och ger en stabil känsla samtidigt som det lätta tillverkningsmaterialet gör rörelsen så du stänger och öppnar dörren ultralätt. Den här modellen ger en kvalitetskänsla in i minsta detalj.

Skjutdörr Queen i aluminium

Queen har en minimal profil där glaset och huset får en framträdande roll. Den underhållsfria aluminiumprofilen kan pulverlackeras i valfri färg eller anodiseras. Genom brutna köldbryggor inuti profilen hindras köldvandringen och paritet får en mycket välisolerad konstruktion. Queen har den nya generationens lyft-/glidsystem som både gör rörelsen ultralätt och samtidigt stabil även vid riktigt väl tilltagna dimensioner.

Princess skjutdörr från Kronfönster

Skjutdörr Princess

Princess har en smidig skjutdörr med tiltfunktion i underhållsfritt material. Princess har en lätt konstruktion och dörrblad som rör sig med minimal kraft. Dörrbladet kan försättas i vädring enkelt genom att lutas inåt i ovankant. Princess har stora glasade ytor och är anpassad för att monteras i yttervägg eller i isolerat uterum.

Mer fönster för pengarna

Har du frågor och funderingar?

Har du frågor eller funderingar angående våra produkter hjälper vi dig mer än gärna.

Beräkna pris och köp i butiken!

I vår butik kan du beräkna priser, göra tillval, begära offert eller köpa direkt online.