Skjutdörrar i PVC

Skjutdörrar är ett effektfullt och snyggt sätt att kunna öppna upp och släppa in både ljus och natur i ditt hem. Skjutdörrar har den stora fördelen att du kan öppna upp helt utan att behöva ha plats för stora altan- eller balkongdörrar som måste svängas upp. Det gör också att du inte riskerar att ett plötsligt vinddrag får dörren att slå igen och i värsta fall glaset i rutorna att krossas av kraften. Som altandörrar fungerar de genom att du själv kan välja hur öppet det ska vara ut till din trädgård, utan att behöva sätta på en hasp eller ett dörrstopp på din dörr. Ljusa och vackra sommarmorgnar kan de till exempel öppnas upp helt för att gränsen mellan utomhus och inomhus ska suddas ut och frukosten kan intas både inne och ute. Skjutdörrar är också snygga att använda som balkongdörrar, då du även en trappa upp har möjligheten att öppna upp utåt. På vintern fungerar skjutdörrarna som fönster som ska släppa in maximalt med ljus och utsikt i ditt hem. Det är därför viktigt att skjutdörrarna har tillräckligt isolerande egenskaper, så att ingen värme släpps ut i onödan, vare sig vid tröskel eller vid skarvar mellan dörrar och fönster.

PVC – ett lätt och smidigt material

Många drömmer nog om det där stora och lyxiga dörrpartiet ut mot trädgården, med skjutdörrar som går att öppna upp helt. Då kan det vara praktiskt att välja skjutdörrar med profiler i PVC. Materialet gör då dörrarna otroligt smidiga och lätta att skjuta på, vilket underlättar hanteringen av även stora dörrpartier. Med lätt hand både öppnar du och stänger skjutdörrarna. PVC står dessutom väl emot både solljus och UV-strålning och är åldersbeständigt. Ytan på PVC-dörrarna är underhållsfri och enkla att göra rent med vanliga rengöringsmedel. Om man kompletterar profiler i PVC med beslag i stål och aluminium så har du skjutdörrar som håller länge och som inte kräver underhåll.

King – skjutdörrar med profiler av PVC

Om du bestämt dig för skjutdörrar med profiler av PVC så kan modellen King vara ett smart val. King finns i ett flertal utföranden där du själv kan skräddarsy skjutdörrar som passar just dig och ditt hus, oavsett om du vill ha fasta partier eller inte och om du vill ha ett eller två rörliga dörrblad. Med King får du den höga prestandan hos PVC med en design som utstrålar kvalitet och flexibilitet. Ett flertal tillval ingår, som till exempel superenergiglas som ger bättre isolerande egenskaper, tätningslister och säkerhetsglas för att slippa oroa dig för att glaset ska gå sönder. Du kan själv välja dimensioner och storlek på King och vill du ha spröjs på de fasta partierna eller dörrarna eller dörrposter så kan du även välja till detta. Du kan också välja självrengörande glas och solskyddsglas eller varför inte komplettera dörrpartiet med snygga och stilrena lamellgardiner som är lika lätta att använda som skjutdörrarna? King är ett modernt och underhållsfritt val som ger ditt hem en exklusiv känsla och som är enkla att använda för alla i familjen. Med King skjutdörrar kan du själv välja tillval och kan dessutom vara säker på att du får skjutdörrar med goda isolerande egenskaper och en modern stil som släpper in mycket ljus i ditt hem, samtidigt som de är enkla att använda. Dörrarna låter dig slippa fundera på underhåll och kärvande trösklar som släpper in kall luft eller som orsakar drag. Det enda du själv behöver göra är att välja hur dina nya skjutdörrar ska se ut och sedan putsa rutorna och torka av dörrkarmarna någon gång ibland.

 

Läs mer om vår skjutdörr King i PVC   Beräkna pris på King skjutdörr

Kategorier

Nyheter Fönster Dörrar Skjutdörrar Vikdörrar Inspiration
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this