Välj färg för ditt fönster

Hos Kronfönster kan du få träfönster och aluminiumfönster i alla NCS eller Ralfärger.

träfönster
färger olika färger fönster

Köper du ett PVC-fönster från Kronfönster kommer detta i färgen RAL 9016 som är en standardvit färg. Du kan få dina PVC-fönster lackade i vilken RAL-färg du vill. Lackade fönster ger Kronfönster 5 års garanti på.

Ett annat alternativ är glasfiberfärg. En glasfibermassa läggs över profilen vilket gör att profilen kan kylas ner och inte hettas upp så mycket av solens värme. Materialet är även uv-resistent och står alltså emot solens strålar. Glasfiberfärg, finns i 85 olika RAL-färger. Glasfiberfärgen är en specialbeställning som bara går att få PVC-fönster Mega. För glasfiberfärger ger Kronfönster 10 års garanti.

färg färger fönster ral

Folierade färger är den vanligaste färgen på PVC-fönster. En folie ligger ovanpå pvc-profilen. Folien har struktur för att efterlikna ett träfönster, så långt som möjligt. Vi kan erbjuda totalt 24 olika foliefärger på våra fönster. Det är dock inte säkert att varje fönstermodell kan fås med just den färg du vill ha. Kontakta en säljare för att vara säker på att just det fönster du vill ha går att få i den färg du vill ha. För alla andra färger än vit är det betydligt längre leveranstid på.

Färger för fönster i trä och aluminium
För träfönster, kan man välja på alla Ral-färger och NCS färger.
För aluminiumfönster kan man välja på alla RAL färger.

Kontakta oss

T Fönster AB

Huvudkontor: Fullständigt showroom,
utställning & fabriksförsäljning.

Sandvägen 2, 352 45 Växjö

Telefon: 0470-79 50 50

Epost: info@kronfonster.se

Öppettider

Mån-Fre

Butik: 08.00-17.00

Telefon: 07:00 - 17:00

Växel 07.00-17.00

Lunchstängt 11.30-12.30

Lördagsöppet Växjö

Gillar du denna sidan om fönster och dörrar?

[purple_heart_rating]