Hem » Fönster » Specialfönster – ett skräddarsytt alternativ

Specialfönster

specialfönster

Även om du är ute efter ett ovanligt fönster – ett specialfönster – kan vi ordna det. Vi har genom åren gjort många komplicerade fönsterprojekt för att kunder ska få ett fönster de är helt ensamma om.

Ett specialfönster har andra mått, annan form, och annat glas än vanliga rektangulära fönster. De tillverkas helt efter dina önskemål och går att få som halvrunda, tre-, fyra, fem-, sex-, sju eller åttkantiga fönster i fri form. Du kan kort sagt få ditt nya fönster precis som du vill.

Runda och halvrunda fönster finns alltid i vår webbshop och går att beställa direkt. Vill du ha andra mått eller en annan form, kontakta oss så tillverkar vi unika fönster efter dina behov. Kanske vill du ha en annan färg eller andra spröjs än du ser på vår hemsida. Hör av dig, inget fönsterprojekt är för svårt för oss.

När det kommer till materialval är det upp till dig. Kronfönster tillverkar i PVC, trä och i aluminium.

Hos oss är det du som bestämmer hur dina fönster ska se ut, och det är möjligen ännu viktigare när det gäller specialfönster än mer traditionella. Här har du chans att vara designer och vi kommer förverkliga dina idéer.

För pris på dina specialfönster kontakta oss på telefon eller skicka ett mail till info@kronfonster.se.

Se film om våra specialfönster