Hem » Vikparti Regal i aluminium

Vikparti Regal - i aluminium

Sudda ut gränsen mellan inne och ute. Med vikdörr Regal får du med en lätt manöver en del av väggen att öppna sig helt. Regal är genom sitt tillverkningsmaterial inte bara helt underhållsfri, konstruktionen är också fullisolerad vilket ger dig ett varmt inomhusklimat på vintern. Du väljer själv mellan att få samtliga dörrblad vikbara i en riktning eller att få ett parti med ett dörrblad som oberoende gångdörr på en sida så att du kan gå ut utan att öppna hela partiet. Vikdörr Regal har en stilren design med smala profiler som ger ett stort ljusinsläpp och partiets rörliga komponenter ligger väl skyddade integrerat iden låga  tröskeln. Upplev den intima känslan av att vara ett med trädgården, både när den är stängd och när den är öppen.

Vikdörr Regal från Kronfönster

Design och funktion

Ett vikparti som består av flera sammankopplade dörrar, du viker ihop dörrarna och samlar upp den i ena sidan och på så sätt för du en helt öppen vägg. Regalmodellen är fullisolerad och kan monteras i ytterväggar. Vikdörr Regal tillverkas i aluminium och kan fås i alla färger, storlekar och utföranden. Du bestämmer själv både utseende och utförande. Partiet har ett karmdjup på 86mm i karmdjup .Detta gör att det går att ta fram fler individuella lösningar med varierad storlek. Möjligheterna är väldigt stora och det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna.

Garanti och säkerhet

Med hjälp av ett vikparti kan du skapa en känsla av stora vidder samtidigt som ett vikparti klarar av höga krav på både säkerhet och värmeisolering. När du handlar vikpartier hos oss på Kronfönster tillhandahåller du 10 års vit färggaranti, 10 års garanti mot kondens mellan glasen i isolerrutan samt 10 års garanti på fönster gällande beslag, karm och båge. Du för dessutom superenergiglas och isolerpaketet som ger dig 10% bättre isolering och 10 års längre hållbarhet som standard.

Varför välja vikparti Regal?

Extra förstärkning mot inbrott

Spanjoletten har upp till hela 5 låspunkter (beroende på fönsterstorleken) som tätar effektivt och skapar en säker konstruktion. Säkerhetsspärr genom robusta och lättmanövrerade beslag, inbrottshämmande handtag och dold glassäkring.

Miljövänligt

Profilmaterialet är helt underhållsfritt och återvinningsbart, genom en omsorgsfull tillverkning- och lackprocess blir våra aluminiumprodukter ett hållbart alternativ för framtiden.

Försänka tröskeln

Möjligt att försänka tröskeln i golvet.

Extra isolerat

Vi tilläggsisolerar distanslisten mellan glasen. Detta har två fördelar. För det första så får du 10 % bättre isolering på fönstret. För det andra kommer Argongasen som vi fyller mellan glasen att hålla 10 år extra innan den läcker ut. Livslängden på isolerglaset förlängs från förmodade 20 till 30 år tack vare vårt isolerpaket

Tillverkas i oändligt antal varianter

In- eller utåtöppning, med eller utan aktiv gångdörr. Viks åt vänster eller höger.

KTS-list

EPDM-eller KronfönsterTightning System (KTS). Smarta tätningslister. För hand isatta mjuka, åldersbeständiga tätningslister i gummi ger upp till dubbla livslängden jämfört med vanlig EPDM list

Enkel montering

Vikdörr Regal levereras med monteringsbleck som standard som används vid monteringen av partiet.

Fria mått

Då vi inte tillverkar något förrän vi för en beställning så är dina mått våra standardmått, på så sätt slipper vi fördyrande ställkostnader på maskinerna och dyra lagerkostnader

ENORM ÖPPNING

Gör det möjligt att njuta av alla årstider när du vill det.

VALFRI FUNKTION

Välj själv om du vill ha en vikdörr som öppnas inåt eller utåt med samtliga dörrblad vikbara i en riktning eller en vikdörr med gångdörr som öppnas utan att de andra dörrbladen följer med.

SÄKER OCH TÄT

Genom ett effektivt låssystem med flera rörliga låspunkter mellan dörrblad och karm som rör sig när du öppnar och stänger partiet får du både en tät vikdörr med högt förseglingstryck och en säker konstruktion som är svår att bryta sig igenom.

UNDERHÅLLSFRITT OCH VÄLISOLERAT

Regal tillverkas i aluminium som pulverlackeras, det är en energieffektivt konstruktion där värmen stannar i huset. Rörliga komponenter har hög kvalité och ligger skyddade från exponering och möjliggör försänkning av tröskeln för smidig genomfart.

Har du frågor och funderingar?

Har du frågor eller funderingar angående våra produkter hjälper vi dig mer än gärna.

Beräkna pris och köp i butiken!

I vår webbshop kan du beräkna priser, göra tillval, begära offert eller köpa direkt online.

Flexibelt

Regal kan fås i valfri mått i millimeterprecision och materialet kan lackeras i valfri kulör invändigt och utvändigt. Spröjsar och postar kan väljas till för att ge partiet den design och det utseende du önskar. Spröjsar kan placeras mellan glasen för enkelt underhåll eller mer traditionellt fast mot glasen.

Material

Består av pulverlackerad aluminium som ger en väderbeständig, underhållsfri yta med brutna köldbryggor för att förhindra köldvandring. Rörliga beslagskomponenter tillverkas i elförzinkat stål och handtag i pulverlackerad stål eller aluminium. Materialet är helt återvinningsbart.

Utföranden

Vår modell ”Regal” finns i följande utföranden:

Partier med 3, 4 och 5 dörrblad.
Välj mellan inåt- eller utåtgående funktion samt med eller utan gångdörr.

Regal - Galleri

Vikdörr Regal utåtgående utsida
Vikdörr Regal utåtgående utsida

Vikdörr Regal utåtgående insida
Vikdörr Regal utåtgående insida

Vikdörr Regal utåtgående utsida
Vikdörr Regal utåtgående utsida

Vikdörr Regal utåtgående utsida
Vikdörr Regal utåtgående utsida

Vikdörr Regal 3-delat
Vikdörr Regal 3-delat

Regal vikdörrsparti
Regal vikdörrsparti

Vikdörr Regal utsida
Vikdörr Regal utsida

33
33

Regal vinterisolerad vikdörr i underhållsfri aluminium

Regal vinterisolerad vikdörr i underhållsfri aluminium

21
21

Regal vikdörr vinterisolerad med smala profiler

Regal vikdörr vinterisolerad med smala profiler

4
4

Regal vikdörr vinterisolerad med smala profiler

Regal vikdörr vinterisolerad med smala profiler

Köp Regal vikpartier direkt i butiken