Showroom i Stockholm

I vårt showroom i Järfälla (Stockholm) har du möjlighet att se delar av vårt sortiment och få råd och tips inför ditt fönsterköp av våra kunniga medarbetare. Du hittar klassiska kulturfönster i öppningsbart och fast utförande, ytterdörr i vacker stil och delar av de underhållsfria sortimentet. Vi hjälper dig gärna med planering direkt på plats.

Besök sker efter bokning.

Kontakta oss på stockholm@kronfonster.se, ring oss på 08-502 701 30 eller boka besök via formuläret nedan så planerar vi in ditt besök.

Boka besök

Växjö

Sandvägen 2, 352 45 Växjö
Telefon: 0470 – 79 50 50
E-post: info@kronfonster.se

Läs mer

Stockholm

Nettovägen 1, 175 41 Järfälla
Telefon: 08 – 502 701 30
E-post: stockholm@kronfonster.se

Kontakta oss för bokning, eller använd formuläret nedan så planerar vi ett besök.
OBS! Ny utställning!

Boka besök

Inspiration Kulturfönster

Boka tid för besök

Boka tid för ett besök i vårt nya showrom i Järfälla

Bokningar kan även göras på andra tider i samråd med säljare.

Fönsterbloggen

Dörrar Inspiration

Det gamla säteriet Stjärnebergs får åter en vacker pardörr

I ett gammalt brandförsäkringsdokument från 1833 kunde vi läsa att det gamla säteriet en gång i tiden haft en vacker pardörr i entrén. Och efter...

Fönster Inspiration

Det gamla säteriet håller värmen med hjälp av Kronfönsters energisnåla fönster

Har ni som många andra tänkt att ta tag i det där efterlängtade uterummet? Under semester och sensommaren är det många som passar på att...

Möt våra nöjda kunder

Camilla köpte träfönster av modellen Sekel i gammaldags stil. Camillas fönster är huvudsakligen öppningsbara 2-luftsfönster med fasta utanpåliggande spröjsar samt parfönsterdörr med samma typ av spröjsar och med bröstning (panel).

Jag har i mitt sommarhus, som är byggt på 70-talet, bytt ut samtliga fönster med fönster köpta från Kronfönster. De nya fönstren har förvandlat huset helt – från ett ganska trist, ordinärt fritidshus från 70-talet till ett hus som grannar och vänner ofta kommenterar att det blivit så fint. Det som varit suveränt med Kronfönster som leverantör är att jag fått fantastisk hjälp vid planeringen. Hos Kronfönster har jag också på millimetern kunnat måttbeställa fönstren utifrån befintliga karmmått. Det har gjort att jag kunnat hålla ner mina hantverkskostnader till ett minimum. De flesta fönster har jag bytt helt själv. Fönster är en dyr investering, men så här i efterhand känner jag att jag fick ett helt nytt hus för pengarna.

Måttanpassad

Vi tillverkar helt efter dina behov

E-handel

Handla tryggt och delbetala räntefritt

Garantier

Vi ger marknadsledande garantier

Showroom

Besök vår utställning i Växjö och Bromma