Wintergardens och isolerade uterum

Kronfönster tillverkar isolerade partier för användning i wintergardens och isolerade uterum. Kontakta oss för offert. Kronfönster skräddarsyr din lösningar för dina behov och önskemål. Se gärna vårt utbud av isolerade skjutdörrar och vikdörrar för mer information. Kronfönsters skjutpartier och vikdörrar är fullisolerade och klarar de nya hårda CE-kraven för bostadshus.

Mer information om våra isolerade skjutdörrar hittar du här: Kronfönsters skjutdörrar.

Här kan du läsa mer om våra isolerade vikdörrar: Kronfönsters vikdörrar.

Vikdörr Regal till uterum

Kronfönsters uterum, inglasade uterum med prestanda för året-om-bruk. I sortimentet erbjuds fullisolerade lösningar med fasta partier såsom panoramfönster, skjutdörrar, vikdörrar och öppningsbara fönster. För priser på skjutdörrar, vikdörrar, glaspartier för ditt isolerade uterum, se vår webbutik eller ta kontakt med oss genom mejl till info@kronfonster.se eller telefon 0470-795050.

Vikdörrar till uterum från Kronfönster

Helglasade dörrpartier som fönsterdörrar (enkel- och pardörrar), skjutdörrar och vikdörrar från Kronfönster förses som standard med dubbelsidigt personsäkerhetsglas och lever upp till Boverkets krav i regelsamlingen, BBR.

Partier förses alltid med hög standardutrustning för att ge en både personsäker och inbrottssäker lösning åt alla hem. Exempel på detta är säkerhetshandtag, dold glassäkring, spanjoletter med hög brytsäkerhet och multipla låspunkter samt ofta brytsäkra gångjärn.