Hem » Skjutdörr Princess – PVC – Tiltfunktion

Skjutdörr Princess - PVC - tiltfunktion

Smidig skjutdörr med tiltfunktion i underhållsfritt material. Princess har en lätt konstruktion och dörrblad som rör sig med minimal kraft. Dörrbladet kan försättas i vädring enkelt genom att lutas inåt i ovankant. Princess har stora glasade ytor och är anpassad för att monteras i yttervägg eller i isolerat uterum.

Princess skjutdörr från Kronfönster

Design och funktion

Princess har en enkel och tidlös design med smala profiler som ger stora glasytor. Konstruktionen är underhållsfri, profiler och glas är välisolerade och anpassade för montering i yttervägg. Genom sin smarta beslagsfunktion kan Princess lutas inåt i ovankant för vädring. Princess är helt flexibel i valfria mått och det går att lägga till spröjsar och postar efter eget önskemål. Det finns också möjlighet att välja till extra utrustning vid behov men mycket ingår redan som standard.

Garanti och säkerhet

Princess är en underhållsfri skjutdörr med väder- och åldersbeständigt tillverkningsmaterial i både stomme och i tätningslister (KTS-lister). Profiler förses med kraftigt fyrkantsstål och galvaniserade beslag. För att ge maximalt skydd och täthet sitter en spanjolett med upp till 11 låspunkter som standard, dold glassäkring och handtag som stävjar inbrott. Hos Kronfönster lämnar vi marknadsledande garantier om 50 års färggaranti, 10 års beslagsgaranti och 10 års garanti på glasen.

Princess dubbelöppning med 4 dörrblad

Varför välja skjutdörr Princess?

Många olika tillval och tillbehör

Utrusta din egen skjutdörr

Miljövänligt

Profilmaterialet är helt underhållsfritt och återvinningsbart, det är fritt från tungmetaller, ftalater, nanopartiklar och emissionsfritt

Långa garantier

10 års glasgaranti, 10 års beslagsgaranti, 50 års färgbeständighet på standrvita produkter.

Extra isolerat

Vi tilläggsisolerar distanslisten mellan glasen. Detta har två fördelar. För det första så får du 10 % bättre isolering på fönstret. För det andra kommer Argongasen som vi fyller mellan glasen att hålla 10 år extra innan den läcker ut. Livslängden på isolerglaset förlängs från förmodade 20 till 30 år tack vare vårt isolerpaket

Superenergiglas

2-glas eller 3-glas

KTS-list

EPDM-eller KronfönsterTightning System (KTS). Smarta tätningslister. För hand isatta mjuka, åldersbeständiga tätningslister i gummi ger upp till dubbla livslängden jämfört med vanlig EPDM list

Enkel montering

Monterinbeslag medföljer alltid våra PVC-produkter som standard och det utfrästa fönsterbleckspåret i nederkanten gör monteringen av fönsterblecket smidigt.

Fria mått

Då vi inte tillverkar något förrän vi för en beställning så är dina mått våra standardmått, på så sätt slipper vi fördyrande ställkostnader på maskinerna och dyra lagerkostnader

VÄDRINGSFUNKTION

Lätt att släppa in friskluft i rummet med den tiltfunktionen där dörrbladet lutas inåt.

ISOLERAD FUNKTION

Karm och dörrblad tillsammans med välisolerade glas ger en bra prestanda anpassad för året om bruk.

SÄKERT

Princess förses med upp till 11 låspunkter som standard vilket borgar för en både tät och säker konstruktion.

UNDERHÅLLSFRITT

Princess tillverkas i PVC som är A-klassad, materialet är både UV- och åldersbeständigt. I skjutdörr Princess sitter KTS-tätningslister (Kronfönster Tightening System) som är unika för Kronfönster, dessa ger både lång livslängd och tätare konstruktion.

Har du frågor och funderingar?

Har du frågor eller funderingar angående våra produkter hjälper vi dig mer än gärna.

Beräkna pris och köp i butiken!

I vår webbshop kan du beräkna priser, göra tillval, begära offert eller köpa direkt online.

Flexibelt

Princess kan fås i valfria mått i millimeterprecision. Spröjsar och postar kan väljas till för att ge partiet den design och det utseende du önskar. Spröjsar kan placeras mellan glasen för enkelt underhåll eller mer traditionellt fast mot glasen.

Material

Karmar och dörrblad tillverkas i åldersbeständig PVC med väderbeständig, underhållsfri yta med brutna köldbryggor för att förhindra köldvandring. Rörliga beslagskomponenter tillverkas i elförzinkat stål och handtag i pulverlackerad stål eller aluminium. Materialet är helt återvinningsbart.

Utföranden

Princess finns som enkelskjutdörr med ett rörligt dörrblad eller dubbelskjutdörr med två rörliga dörrblad.

Vid val av 2 skjutbara dörrblad är det aktiva dörrbladet tiltbart.

Se filmen om vår skjutdörr Princess