Aluminiumfönster

Ett aluminiumfönster är ett fönster där fönsterkarm och fönsterbåge är tillverkat helt av aluminium. Det kan låta som en självklarhet, men hos en del fönstertillverkare är så inte fallet. Lite slarvigt används termen aluminiumfönster ofta för träfönster med aluminiumbeklädnad.

Vi tillverkar också träfönster med aluminiumbeklädnad med det är fortfarande träfönster. Hos oss ska ett aluminiumfönsters ska helt enkelt leva upp till sitt namn. I nybyggda hus med modern design passar det ofta bra med smäckra aluminiumfönster med knivskarpa linjer, och eftersom kravet på underhåll är i det närmaste obefintligt är aluminium ett materialval som blir mer och mer populärt.

Våra modeller av aluminiumfönster

vridfönster

Aluminiumfönster Kronan

Ett fönster för generationer. KKronan är ett fönster
för dig som vill ha ett modernt vridfönster med bästa isolering i högsta kvalitet. Mycket av det som kostar extra hos andra är standard på Kronan.

Vridfönster aluminiumfönster

aluminiumfönster

Aluminiumfönster Royal

Royal ett fönster helt i aluminium som ger ett elegant uttryck åt fasaden, rena raka linjer och en mycket hög finish. Vi rekommenderar Royal till nya hus, exklusivare hus, offentlig miljö eller miljöer med högt slitage.

Sidohängda aluminiumfönster

Aluminiumfönster aluminium fönster
färger olika färger fönster
Färgval

Nu kan du få Kronan träfönster i alla NCS färger och RAL färger på både utsida och insida. Väljer du aluminiumbeklädda träfönster kan du få insidan i alla NCS och RAL färger och utsidan i alla RAL färger.

energiglas superenergi plus
Nyhet: Nya lågemissionsglaset Superenergi plus

Kronfönster har tagit fram ett nytt energiglas som ger 10% extra isolering och som ser till att argongasen i glaset stannar 10 år längre än på en normal glaskasett. Vi ger dig marknadens bästa garanti på dina nya Energifönster, 15 års garanti mot kondens mellan glasen. Introduktionserbjudande, just nu kan du uppgradera till marknadens bästa energiglas utan extra kostnad om du beställer minst 3 fönster.

Beräkna priset i vår webbshop.

WEBSHOP

Film om Aluminiumfönstret Kronan

Film om Aluminiumfönster Royal

Ett aluminiumfönster är ett fönster där fönsterkarm och fönsterbåge är tillverkat helt av aluminium. Det kan låta som en självklarhet, men hos en del fönstertillverkare är så inte fallet. Lite slarvigt används termen aluminiumfönster ofta för träfönster med aluminiumbeklädnad.

Vi tillverkar också träfönster med aluminiumbeklädnad med det är fortfarande träfönster. Hos oss ska ett aluminiumfönsters ska helt enkelt leva upp till sitt namn.

I nybyggda hus med modern design passar det ofta bra med smäckra aluminiumfönster med knivskarpa linjer, och eftersom kravet på underhåll är i det närmaste obefintligt är aluminium ett materialval som blir mer och mer populärt.

BERÄKNA PRISER PÅ ALUMINIUMFÖNSTER I VÅR WEBBSHOP

Aluminiumfönster från Kronfönster. Finns både som träfönster med aluminiumbeklädnad, Titan, eller helt i Aluminium, Royal.

aluminiumfönster

Vi har gjort en uppdatering av hela aluminiumsortimentet med en rad förbättringar. För Royal aluminiumfönster, vår mest populära produkt i kategorin, har tagit fram en mer slimmad karm och båge som ger maximal glasyta och maximalt ljusinsläpp.

Du kan nu även få ditt fönster i vilken färg du vill och få det anodiserat, naturanodiserat eller polerat för maximal finish.

Dessutom försöker vi alltid vara lyhörda och skapa fönster som passar ditt hus och dina behov. Hos Kronfönster är du designer. Du har unika möjligheter att designa dina nya fönster precis så som du vill ha dem.

Detta, i kombination med bra pris och snabba leveranser, har gjort oss till en populär leverantör av aluminiumfönster i Sverige.

Kontakta oss

Kronfönster AB

Huvudkontor: Fullständigt showroom,
utställning & fabriksförsäljning.

Illervägen 3, 352 45 Växjö

Telefon: 0470-79 50 50

Epost: info@kronfonster.se

Öppettider

Mån-Fre

Butik: 08.00-17.00

Telefon: 07:00 - 17:00

Växel 07.00-17.00

Lördagsöppet Växjö

Gillar du denna sidan om fönster och dörrar?