Aluminiumfönster maximerar ljusinsläppet

Aluminiumfönster från Kronfönster finns i 3 modeller, designfönstret Air (trä/aluminium) som med maximalt ljusinsläpp och ett diskret vridbeslag, allmogefönstret Titan i trä/aluminium samt Royal som består av helaluminium. Fönster Royal är alltså ett helaluminiumfönster.

Våra modeller av aluminiumfönster

vridfönster

Aluminiumfönster Vridfönster Air

Air är framtaget tillsammans med Arkitekter, designat för att kunna ge maximal glasyta med minimal karm och fönsterbåge. Kronan är designat för alla hus där stora fönster är populärt men där maximal isolering är ett måste. Byggt på Kronfönster osynliga vridbeslag som smälter in i karmen. Detta gör Air till mer än bara ett fönster, den införlivas i huset och sätter glasytan i fokus. Air är designat för att hålla, ett fönster för generationer där hemligen ligger i de bästa materialen och ett noggrant lackarbete. Air är ett fönster för dig som vill ha ett modernt vridfönster med bästa isolering i högsta kvalitet. Mycket av det som kostar extra hos andra är standard på Kronan. Premium från första början.

Vridfönster aluminiumfönster

aluminiumfönster

Aluminiumfönster Royal

Sidohängt inåtgående fönster: Royal ett fönster helt i aluminium som ger ett elegant uttryck åt fasaden, rena raka linjer och en mycket hög finish. Royal är framtagen främst för flerfamiljshus. Med stora fasta partier passar Royal också bra till kommersiella byggnader.

Sidohängda aluminiumfönster

Aluminiumfönster aluminium fönster
färger olika färger fönster
Färgval

Nu kan du få Kronan aluminiumfönster i alla NCS färger och RAL färger på både utsida och insida. Väljer du aluminiumbeklädda träfönster kan du få insidan i alla NCS och RAL färger och utsidan i alla RAL färger.

energiglas superenergi plus
Nyhet: Nya lågemissionsglaset Superenergi plus

Kronfönster har tagit fram ett nytt energiglas som ger 10% extra isolering till ditt aluminiumfönster och som ser till att argongasen i glaset stannar 10 år längre än på en normal glaskasett. Vi ger dig marknadens bästa garanti på dina nya Energifönster, 15 års garanti mot kondens mellan glasen. Introduktionserbjudande, just nu kan du uppgradera till marknadens bästa energiglas utan extra kostnad om du beställer minst 3 fönster.

Film om Aluminiumfönster Royal

Vad är ett aluminiumfönster?

Ett aluminiumfönster är ett fönster där fönsterkarm och fönsterbåge är tillverkat helt av aluminium. Det kan låta som en självklarhet, men hos en del fönstertillverkare är så inte fallet. Lite slarvigt används termen aluminiumfönster ofta för träfönster med aluminiumbeklädnad.

Vi tillverkar också träfönster med aluminiumbeklädnad med det är fortfarande träfönster. Hos oss ska ett aluminiumfönsters ska helt enkelt leva upp till sitt namn.

I nybyggda hus med modern design passar det ofta bra med smäckra aluminiumfönster med knivskarpa linjer, och eftersom kravet på underhåll är i det närmaste obefintligt är aluminium ett materialval som blir mer och mer populärt.

BERÄKNA PRISER PÅ ALUMINIUMFÖNSTER I VÅR WEBBSHOP

Aluminiumfönster fönster i aluminium

Aluminiumfönster från Kronfönster. Finns både som träfönster med aluminiumbeklädnad, Air, Titan, eller helt i Aluminium, Royal.

Varför ska du välja aluminiumfönster från Kronfönster?

Vi har gjort en uppdatering av hela aluminiumsortimentet med en rad förbättringar. För Royal aluminiumfönster, vår mest populära produkt i kategorin, har tagit fram en mer slimmad karm och båge som ger maximal glasyta och maximalt ljusinsläpp.

Du kan nu även få ditt fönster i vilken färg du vill och få det anodiserat, naturanodiserat eller polerat för maximal finish.

Dessutom försöker vi alltid vara lyhörda och skapa fönster som passar ditt hus och dina behov. Hos Kronfönster är du designer. Du har unika möjligheter att designa dina nya fönster precis så som du vill ha dem.

Detta, i kombination med bra pris och snabba leveranser, har gjort oss till en populär leverantör av aluminiumfönster i Sverige.

Kontakta oss

T Fönster AB

Huvudkontor: Fullständigt showroom,
utställning & fabriksförsäljning.

Sandvägen 2, 352 45 Växjö

Telefon: 0470-79 50 50

Epost: info@kronfonster.se

Öppettider

Mån-Fre

Butik: 08.00-17.00

Telefon: 07:00 - 17:00

Växel 07.00-17.00

Lunchstängt 11.30-12.30

Lördagsöppet Växjö

Gillar du denna sidan om aluminiumfönster?

[purple_heart_rating]