Aluminiumfönster Royal

Royal ett fönster helt i aluminium som ger ett elegant uttryck åt fasaden, rena raka linjer och en mycket hög finish. Med Royals tunna profiler och moderna design skapas ett maximalt ljusinsläpp som ger en elegant och lyxig känsla. Materialet är underhållsfritt och uppbyggt med varma komponenter för att bryta köldvandringen. Aluminiumprofilen kan pulverlackeras efter önskemål i valfria färger insida och utsida. Oavsett om det ska vara ett fönster till det moderna hemmet eller till kommersiella byggnader är Royal ett mångsidigt och säkert val.

Se mer
Man och kvinna äter mat framför ett stort glasparti
Kvinna öppnar ett fönster

Beräkna pris i vår webbshop

Träfönster med aluminiumbeklädnad Fönster i helaluminium

Färgval

Du kan få alla våra aluminiumfönster i olika färger på insidan och utsidan. Aluminiumfönster Royal går att få i valfri RAL-färg på in- och utsidan. Air erbjuder vi som standard i vitt men går att få med 14 olika kulörer utvändigt på aluminiumplåten. Royal, helaluminiumfönster går att lackera i alla RAL-kulörer invändigt och utvändigt.

Lågemissionsglas Superenergi Plus

Kronfönster har tagit fram ett nytt energiglas som ger 10% extra isolering till ditt aluminiumfönster och som ser till att argongasen i glaset stannar 10 år längre än på en normal glaskassett. Vi ger dig marknadens bästa garanti på dina nya energifönster, 10 års garanti mot kondens mellan glasen.

Vad är ett aluminiumfönster?

Ett aluminiumfönster är ett fönster där fönsterkarm och fönsterbåge är tillverkat helt av aluminium. Det kan låta som en självklarhet, men hos en del fönstertillverkare är så inte fallet. Lite slarvigt används termen aluminiumfönster ofta för träfönster med aluminiumbeklädnad. Vi tillverkar också träfönster med aluminiumbeklädnad med det är fortfarande träfönster. Hos oss ska ett aluminiumfönsters ska helt enkelt leva upp till sitt namn. I nybyggda hus med modern design passar det ofta bra med smäckra aluminiumfönster med knivskarpa linjer, och eftersom kravet på underhåll är i det närmaste obefintligt är aluminium ett materialval som blir mer och mer populärt. Aluminiumfönster från Kronfönster finns både som träfönster med aluminiumbeklädnad, Air, Sekel, eller helt i Aluminium, Royal.

Varför ska du välja aluminiumfönster från Kronfönster?

Vi har gjort en uppdatering av hela aluminiumsortimentet med en rad förbättringar. För Royal aluminiumfönster, vår mest populära produkt i kategorin, har tagit fram en mer slimmad karm och båge som ger maximal glasyta och maximalt ljusinsläpp. Du kan nu även få ditt fönster i vilken färg du vill och få det anodiserat, naturanodiserat eller polerat för maximal finish. Dessutom försöker vi alltid vara lyhörda och skapa fönster som passar ditt hus och dina behov. Hos Kronfönster är du designer. Du har unika möjligheter att designa dina nya fönster precis så som du vill ha dem. Detta, i kombination med bra pris och snabba leveranser, har gjort oss till en populär leverantör av aluminiumfönster i Sverige.