3-glas fönster AIR trä/aluminium Ug-värde 0,7

Modern design med god isolering. 3 glasfönster i trä och aluminium. Kronfönster Air kombinerar det bästa av 2 världar - en stor och generös glasyta med lite gods i profilerna i en varm konstruktion. Made By Småland. Den moderna fönstret Air från Kronfönster är framtagen för att ge mycket ljus. Air trä/alu har en rötskydssgaranti på 50 år och vårt lågemissionsglas Superenergi Plus med 10% bättre isolering och hela 15 års garanti ingår som standard utan extra kostnad. Njut av ett varmt och tyst fönster i en säkert konstruktion i Kronfönster Air.

Filtrera {{productListCountLabel}} (visa/stäng filter) {{category.label}}
Typ
Material
Glas
Öppningsfunktion
Öppning
Form
3-glas fönster AIR trä/aluminium Ug-värde 0,7

3 glas fönster. Ett elegant och minimalt fönster, i högsta kvalitet. Träfönster i fria mått.

En elegant och slimmad profil med en generös glasyta kännetecknar Kronfönster Air. Utvecklad i Småland, tillverkad i Kronfönsters fabrik för att ge maximalt ljusinsläpp för kunna ta tillvara på så mycket som möjligt av dagsljuset. Air är framtaget för att möta det behov och de önskemål som finns kring en minimal fönsterprofil där ljusöppningen hamnar i fokus. Air i trä med aluminiumbeklädnad har i likhet med våra övriga trä/aluminiumprodukter en generös rötskyddsgaranti på 50 år och marknadens bästa energiglas med 15 års garanti. Genom en modern design fyller Air behovet av en energieffektiv konstruktion där ljudet filtreras bort effektivt. 

Air erbjuds med 3 glas kassett som standard för att ge optimal prestanda och ett varmt inomhusklimat. Air ingår i vår serie med energieffektiva treglas fönster. Modellen erbjuds med vridfunktion dvs. vridbeslag (H-beslag) som vridfönster eller sidohängda utåtgående fönster. Konstruktionen består i en genuin träprofil där trämaterialet har drivits fram långsamt. I produktionen använder vi endast fingerskravad furu som är 100 % fri från knagg och kvist. Aluminiumplåten är strängpressad och ger dig ett fönster i underhållsfritt utförande. 

Kronfönsters kraftpaket Superenergiglas 0,7 och Superenergi Plus som standard. Isolerpaketet med 10 % extra isolering i glaset. Som kund är du arkitekt och har alla möjlighet att designa ditt Kronfönster. Karmdjup 114 mm, (går att få med andra karmdjup som tillval). Alla Kronfönsters träfönster är gjorda av fingerskarvad furu, vilket gör att vridstyvhet och formstabilitet är 50% bättre än fönster av massivträ.


Om du har lång framförhållning på ditt fönsterbyte, kan du göra en extra bra affär. Du får nu köpa våra vackra kvalitetsfönster Air till vår absolut bästa rabatt, om du kan tänka dig att vänta upp till 6 månader på leverans. Priser på dessa kraftigt rabatterade träfönster kan du räkna på här

Läs mer om 3-glas fönster AIR trä/aluminium Ug-värde 0,7 på kronfonster.se
Se referensbilder för Air i vårt fotogalleri Air på kronfonster.se
Referensbilder för samtliga produkter finns tillgängliga i Kronfönsters fotogalleri på kronfonster.se