Royal ett fönster helt i aluminium som ger ett elegant uttryck åt fasaden, rena raka linjer och en mycket hög finish. Vi rekommenderar Royal till nya hus, exklusivare hus, offentlig miljö eller miljöer med högt slitage.

aluminiumfönster

Vad är ett aluminiumfönster? Ett aluminiumfönster är ett fönster där fönsterkarm och fönsterbåge är tillverkat helt av aluminium. Det kan låta som en självklarhet, men hos en del fönstertillverkare är så inte fallet. Lite slarvigt används termen aluminiumfönster ofta för träfönster med aluminiumbeklädnad.

Vi tillverkar också träfönster med aluminiumbeklädnad med det är fortfarande träfönster. Hos oss ska ett aluminiumfönsters ska helt enkelt leva upp till sitt namn.

I nybyggda hus med modern design passar det ofta bra med smäckra aluminiumfönster med knivskarpa linjer, och eftersom kravet på underhåll är i det närmaste obefintligt är aluminium ett materialval som blir mer och mer
populärt.

aluminiumfönster

Vi har gjort en uppdatering av hela aluminiumsortimentet med en rad förbättringar. För Royal aluminiumfönster, vår mest populära produkt i kategorin, har tagit fram en mer slimmad karm och båge som ger maximal glasyta och maximalt ljusinsläpp.

Du kan nu även få ditt fönster i vilken färg du vill och få det anodiserat, naturanodiserat eller polerat för maximal finish.

Dessutom försöker vi alltid vara lyhörda och skapa fönster som passar ditt hus och dina behov. Hos Kronfönster är du designer. Du har unika möjligheter att designa dina nya fönster precis så som du vill ha dem.

Detta, i kombination med bra pris och snabba leveranser, har gjort oss till en populär leverantör av aluminiumfönster i Sverige.

aluminiumfönster

Material: Lackerad aluminium
Profil: 3 kammare, fönsterbåge och karm
Karmdjup: 70 mm
Hängning: Sidohängt inåtgående (Dreh-kipp)
Färg: Vit är standard (RAL 9016), finns i alla RAL-färger.
U-värde hela konstruktionen: Med 2 glas: 1,0 = 1,45 för hela konstruktionen
(Uppmätt DIN EN 10077 för fönster öppningsbart 1200*1480 mm)
U-värde hela konstruktionen: Med 3 glas: 0,6 = 1,0 för hela konstruktionen
(Uppmätt DIN EN 10077 för fönster öppningsbart 1200*1480 mm)
Modell: Superenergi dubbla isolerglas. (Eller som tillval med tre isolerglas 36 mm)
Kassettdjup: 24 mm (4/16/4). Eller tillval: 3 glas 36 mm (4/12/4/12/4)
Fyllning: Argo.
U-värde: 1,0. Eller tillval 0,6
U-värde hela konstruktionen: 1,45 W/m2. Eller tillval (1,1)

10 års färggaranti på vita fönster
5 års garanti mot blekning för lackade fönster.
10 års garanti mot kondens mellan glasen i isolerrutan.
10 års garanti på fönster gällande beslag, karm och båge.

ral färger fönster
Färgval

Nu kan du få Kronan träfönster i alla NCS färger och RAL färger på både utsida och insida. Väljer du aluminiumbeklädda träfönster kan du få insidan i alla NCS och RAL färger och utsidan i alla RAL färger.

energiglas superenergi plus
Nyhet! Nya lågemissionsglaset Superenergi Plus

Kronfönster har tagit fram ett nytt energiglas som ger 10% extra isolering och som ser till att argongasen i glaset stannar 10 år längre än på en normal glaskasett. Vi ger dig marknadens bästa garanti på dina nya Energifönster, 15 års garanti mot kondens mellan glasen. Introduktionserbjudande, just nu kan du uppgradera till marknadens bästa energiglas utan extra kostnad om du beställer minst 3 fönster.

aluminiumfönster

Aluminium är ett kallt material och ofta därför isolerar de oftast sämre än träfönster med aluminiumbeklädnad (bättre isolering har fönster av PVC). Av den anledningen tillverkas helaluminiumfönster Royal med luftkammare och med
brutna köldbryggor för att isoleringen ska bli god.

Vill du ha ett exklusivt fönster som tål högt slitage men fortfarande håller energikostnaderna nere är Royal kanske det klokaste valet. Royal finns även som vikdörrar, vikpartier, vikfönster samt skjutdörrar för isolerade uterum.

Gör en offertförfrågan på aluminiumfönster Royal, direkt i vår webbutik, utan köptvång. Du får pris direkt samt rabatt och specifikation mailat direkt till dig. PASSA PÅ: Beställ aluminiumfönster Royal nu och få 3 glas u-0,6, utan extra kostnad, värde 800 sek per fönster!