Hem » Fönster » PVC-fönster » PVC-fönster Avans – ett prisvärt alternativ

PVC-fönster Avans - ett prisvärt alternativ

Plastfönster från Kronfönster ger mycket fönster för pengarna. För dig med stram budget är det ett utmärkt alternativ. Om du är ute efter ett fönstersystem med goda isolerande egenskaper som är inbrottssäkert, tyst och dessutom är underhållsfritt är plastfönster Avans rätt alternativ. Mycket av det som andra tar extra betalt eller inte ens kan erbjuda är standard på Avans. Som säkerhetshandtaget, infrästa fönsterblecksspår och isolerpaketet. det NYHET! Nu kan du montera Avans med karmhylsa, en variant av karmskruv. Karmhylsan gör det enkelt vid montering och injustering och ger dig möjligheten att montera utan fogskum.

Du köper ett mycket prisvärt fönster, tillsammans med den trygghet det innebär att köpa av Kronfönster

plastfönster

Har du frågor och funderingar?

Har du frågor eller funderingar angående våra produkter hjälper vi dig mer än gärna.

Beräkna pris och köp i butiken!

I vår webbshop kan du beräkna priser, göra tillval, begära offert eller köpa direkt online.

Avans plastfönsters vita färg är beständig och påverkas inte negativt av solens ultravioletta strålar. Som standard har Avans, precis som våra andra underhållsfria fönster, isolerpaketet, samt infällt fönsterblecksspår som förenklar installation av fönsterbleck väsentligt. Hos andra leverantörer av plastfönster saknas detta, vilket brukar vara till förtret för kund, installatör och plåtslagare.

Kronfönster Avans plastfönster har ett lågt pris. Men vill att du ska känna dig lugn, vi tummar inte på kvaliteten. Eftersom vi säljer direkt till dig som kund är priset 20-30 % lägre än vad det skulle varit annars, och vi kan leverera det med ett bra pris med bibehållen kvalitet, tack vare att vi hoppar över mellanhänder.

Plastfönster klingar lite illa för många men i själva verket är plastfönster bara ett annat namn för PVC-fönster, en fönstertyp som är på stark frammarsch tack vare sina fina issolerande egenskaper, näst intill obefintliga behov av
underhåll och fördelaktiga pris.

Våra plastfönster är tillverkat av underhållfri PVC-plast med stålförstärkta karmar och bågar för att skapa en hållbar och vindstyv profil. De är ett mycket uppskattat allternativ i allt från villor och lägenheter till sommarstugor, fritidshus, förråd och friggebodar.

Kronfönster  dig trygghet och kvalitet hela vägen. Du får bra garantier och Kronfönster eftermarknad och serviceorganisation om något skulle hända. Till dags dato har vi dryga 55 000 kunder, och de har valt oss av en anledning. Kvalitet och kundnöjdhet på våra produkter är mycket hög.
Kronfönsters Avans – en av våra storsäljare när det kommer till plastfönster – har dessutom en rad egenskaper som en del andra plastfönster inte har. Infällda fönsterblecksspår, isolerpaketet för 10 % extra isolering, förstärkt
inbrottsskydd, Möjlighet att välja till montering med karmhylsa.

Detta i kombination med bra pris, snabb leverans och fantastisk prestanda och egenskaper har gjort Avans till en riktig storsäljare med tusentals nöjda kunder genom åren. Avans plastfönsters vita färg är beständig och påverkas inte negativt av solens ultravioletta strålar. Som standard har Avans, precis som våra andra underhållsfria fönster, isolerpaketet, samt infällt fönsterblecksspår som förenklar installation av fönsterbleck väsentligt. Hos andra leverantörer av plastfönster saknas detta, vilket brukar vara till förtret för kund, installatör och plåtslagare.

Kronfönster Avans har ett bra pris. Men vill att du ska känna dig lugn, vi tummar inte på kvaliteten. Eftersom vi säljer direkt till dig som kund är priset 20-30 % lägre än vad det skulle varit annars, och vi kan sälja det så billigt med bibehållen kvalitet, tack vare att vi hoppar över mellanhänder.

Uppbyggnad: Underhållsfritt fönster tillverkat av PVC-plast med stålförstärkt centrumkammare
Material: PVC-plast, stål
Isolerkammare: 5 st. Karmdjup: 70 mm
Hängning: Kipp-dreh. Sidohängt och bottenhängt med inbyggd microventilation.
Färg: Vit (Ral 9016) Du kan mot tillägg få dina fönster lackade i valfri RAL-färg.
U-värde hela fönsterkonstruktionen: Med 3 glas 0,6 = 0,87 för hela konstruktionen (Uppmätt DIN EN 10077 för fönster öppningsbart 1500*1500 mm)
U-värde hela fönsterkonstruktionen: Med 2 glas 1,0 = 1,15 för hela konstruktionen (Uppmätt DIN EN 10077 för fönster
öppningsbart 1500*1500 mm)
Förberett för karmhylsa? Ja, som tillval.

Glöm montering med fogskum. Montera pvc-fönster med karmhylsa!
Kronfönster kan erbjuda dig att köpa pvc fönster, förberett för montering med karmhylsa. Kronfönster har en egen patenterad teknik som möjliggör montering av pvc fönster, med helt vanlig karmhylsa vilket gör att du kan välja bort fogskum.

plastfönster Avans Kronfönster

Typ av fönsterglas: Lågemissionsglas- energiglas
Kassettdjup glaskasett: 24 mm (4/16/4), eller 4/12/4/12/4 med 3-glas
Fyllning glaskasett: Argongas
U-värde glas: 1,0 eller 0,6 (3 glas)

För att kolla jämföra priser eller göra en offertförfrågan på Plastfönster Avans utan köptvång besök vår webbutik. Du får pris direkt, rabatt och specifikation mailat direkt till dig.