Facebook

Fönstertillverkare - Kronfönster AB

Kronfönster category header

Fönstertillverkare – Genom fönstret blickar vi mot Småland

Fönstertillverkare i Småland. Bara någon kilometer söder om Helgasjön – mitt i Småland där bröderna Ravelli förde traktens stolthet Öster till SM-guld och dess nya stolthet hockeylaget Växjö Lakers tampas med de bästa i SHL- ligger ett av Sveriges snabbast växande företag.

Småland är vida känt som en region där entreprenörskapet frodas och flera stora företag har sitt ursprung i landskapet, bland dessa ett av de största (NI får gissa vilket) med varumärke som känns igen över hela världen och har butiker i drygt 40 länder. Det är ingen tillfällighet att många småländska företag arbetar med trä. Skog finns det gott om och expertisen har förts över i generationer. Det som en gång handlade om avverkning och tillverkning av enklare produkter har med tiden skapat förutsättningar för nya företag där det tekniska kunnandet är högt med produkter av högsta kvalitet vilka levereras både i hela Sverige och går på export till utlandet. Det är därför heller ingen tillfällighet att en av landets främsta fönstertillverkare finns just här, i landskapet där linnean sprider sin mandeldoft och stugorna lyser röda.

Tillväxt i tio år

Det började som en idé med kunden i fokus. Ett mantra som i allra högsta grad är en företagskultur vilken lever kvar än idag. Fönster skulle levereras snabbt, de skulle vara prisvärda med försäljning utan mellanhänder och hålla en kvalitet som överträffade andra. På tio år har företagit haft en kraftig tillväxt med ökat antal anställda och tiotusentals kunder som kan vittna om god service i kombination med fantastiska installationer, inte enbart av fönster i trä aluminium eller PVC, utan allt fler produkter har tillkommit i sortimentet under årens lopp såsom altandörrar, skjutdörrar, vikdörrar samt uterum. Kronfönster har nu kanske Sveriges mest kompletta sortiment av fönster, dörrar och skjutpartier.

Men det är inte enbart produkterna som skapat företag och gjort det framgångsrik. Tack vare en hög servicenivå har vi blivit mycket uppskattad både av de som valt att anlita oss som sin fönstertillverkare och de som planerar att utföra den här typen av installation i hemmet. Med tiden så har Kronfönsters goda rykte spridits och idag har vi ett av Sveriges starkaste varumärken inom fönster och dörrar. Det är ett stort projekt att byta fönster eller  bygga ett uterum med skjutdörrar, det är inget man gör in en handvändning. Med rätt vägledning och råd är det en planeringsprocess som kan vara inspirerande, Kronfönster hjälper dig hela vägen. Och när det hela byggts klart är det bara att njuta av slutresultatet, du får ett vackrare, varmare, tystare hus och du har höjt värdet.

Det är bland annat den personliga servicen som lagt grunden till de många nöjda kunderna som genom åren fått se sitt hem förvandlas med våra kvalitetsprodukter. Våra fönsterrådgivare finns till för dig och är bara ett telefonsamtal bort. Vi står redo från första början redan på planeringsstadiet fram till själva installationen med eventuella kompletteringar. VI har allt du kan tänka dig inom fönster och vi har alla tillbehör. Vi är inte enbart en fönstertillverkare, vi är dessutom din support under hela fönsterbytet, från planering till genomförande.

Optimering

En av de viktigaste detaljerna i Kronfönsters filosifi är naturligtvis kvalitet och den handlar inte bara om produktkvalitet med försäkran om att fönster och dörrar håller i decennier. Med en garanti på 30 år för träfönster och en på 50 år för träfönster med aluminiumbeklädnad vet du att våra produkter håller högsta kvalitet. Kvalitet handlar dock också om en del andra saker. Service har vi redan nämnt men när du ska köpa fönster så är det viktigt för oss att dina fönster passar perfekt till ditt hus.

Du ska känna att hos Kronfönster får du inga fönster som har massproduceras och skickas vidare till återförsäljare där de står uppstaplade enligt standardmått, nej, vi tillverkar fönster unika för ditt hus.

Hos Kronfönter mäter du fönsten själv, eller så låter du oss ta hand om hela fönsterbytet. Då mäter och rådgör vi med dig vad som passar perfekt för ditt hus och gör det till det vackraste huset i hela byn, stan, kvarteret eller var du nu bor. Ingen vet bättre än du vad du vill ha och vad som passar ditt hus. Hos Kronfönster är det du som är designer och bestämmer exakt vad vi ska tillverka.

Hos Kronfönster behöver du aldrig välja, du kan få allt. Mäta och beställa själv till gör det själv pris. Eller så har du inte tid, intresse eller kunskap för detta och då låter du oss ta hand om hela fönsterbytet.

superenergiglas plus marknadens bästa garanti fönster15 års garanti

Brett sortiment

Tack vare att fönster och dörrar kundanpassas är sortimentet mycket brett i jämförelse med vad många andra tillverkare inom samma bransch erbjuder. Oavsett om man skall beställa som privatperson eller företag är fokus på den specifika installationen och vad den kräver. Det gäller inte enbart storlek, material och form på fönster till kök eller vardagsrum. Skjutdörrar och vikdörrar till altan eller uterum. Det gäller även tillbehör där spröjs finns i många olika varianter samt färger, praktiska myggnät för sommarstuga och hem, fönsterhandtag och isolerpaket, markiser, persienner, rullgardiner och mycket annat.

All information finner du på vår webplats, vill du besöka oss har vi utställning i Växjö och Stockholm.

Väl mött

Du som kund är viktigast för oss. I decennier har vi tillverkat fönster, skräddarsytt till varje hus och kundönskemål.  Med Småländsk klurighet och unika lösningar har Kronfönster tagit fram patent och förbättrat fönstermarknaden och det tänker vi fortsätta med. Låt Kronfönster visa vad vi kan göra för dig.

Har du satt in Kronfönster i ditt hus?

Vill du vara med och visa för andra hur fint det blev? Nu har du chansen att visa detta på www.kronfönster.se! Varje publicerad bild och kommentar belönas med 4 lotter.

Vi publicerar aldrig din gatuadress, bara namn och stad. Vi lämnar heller inte ut dessa uppgifter till kunder som kontaktar oss. Sådana uppgifter lämnar vi bara om du valt att bli referenskund.

Vad tycker du
om

vår nya site?

twitter-kronfönster

Villainbrotten ökar, skydda dig från inbrott med fönster och dörrar från Kronfönster :Läs mer
📞Ring oss dygnet runt