Facebook
Frågor? Ring oss nu! 0470-79 50 50

Kompositfönster kultur- SMÅLAND PVC 3-glas utåtöppnat Ug värde 0,7

Kompositfönster pvc-fönster utåtöppnat kultur eller vridfönster. Få känslan av kulturfönster och slipp underhåll. Just nu får du nya lågemissionsglaset Superenergi Plus med 10% bättre isolering och hela 15 års garanti utan extra kostnad.

{{productListCountLabel}}
{{category.label}}

Kompositfönster kultur- SMÅLAND PVC 3-glas utåtöppnat Ug värde 0,7

Kulturfönster Småland, Kultur fönstret i PVC 
Bättre, billigare och snyggare än aluminiumfönster.
Kulturfönstret Småland är framtaget och tillverkat av Kronfönster i Sverige, för Svenska förhållanden och för Svenska hus. Småland har vi tagit fram för att efterlikna det svenska traditionella träfönstret så mycket som möjligt, men som du ska slippa måla. Minimala fönsterbågar och karmar borgar för ett maximalt ljusinsläpp. Generösa glasytor. Ett nytt modernt energifönster, med det gammeldags traditionella utseendet, med många vackra detaljer i form av fönsterhaspar och hakar.
Utåtöppnat PVC-fönster för svensk standard. Kultur / traditionsfönster / kulturfönster. Ett fönster för svensk arkitektur. Smala (smäckra) fönsterkarmar och bågar för det svenska utseendet. Isolerpaketet som standard. OBS, Småland PVC-fönster har infällt fönsterblecksspår för snabb, billig och enkel montering av fönsterbleck. 
U-värde hela konstruktionen: Med 3-glas 0,7 = 1,0 för hela konstruktionen