Altandörr Avans – ett prisvärt alternativ

Altandörr Avans ger mycket isolering för pengarna. För dig med stram budget för dörrbyte är Avans ett utmärkt alternativ. Du får en fullt vinterisolerad dörr med Kronfönsterkvalité men till ett riktigt bra pris.

Det är ett prisvärt dörrsystem med goda isolerande egenskaper som dessutom är underhållsfritt. Vill du ha lågt pris, men samtidigt den trygghet det innebär att köpa av Kronfönster AB, med bra garantier och service. Då är Avans dörren för dig.

pvc altandörr

Plast i fönster och dörrar är helt enkelt ett annat namn för PVC. Kronfönsters modernt tillverkade PVC-dörrar ger minimalt avtryck på miljön. Dörrarna kan återvinnas och det faktum att du kan ha dem i år utan underhåll gör plastdörrar till ett bra alternativ.

Dessutom är Avans riktigt snygga altandörrar, helt utan det ”plastiga” intryck många är rädda för. En lekman kan inte se skillnad på en pvc-dörr och en trädörr på några meters avstånd. De är tillverkade av underhållfri PVC-plast med stålförstärkta karmar och bågar för en stark profil och är ett mycket uppskattat i villor och lägenheter såväl som sommarstugor, fritidshus, förråd och friggebodar. Mycket dörr för pengarna, fullt vinterisolerad.

Avans är vit i grundutförandet och färgen är så beständig att den inte påverkas negativt av solens ultravioletta strålar. Precis som våra andra underhållsfria dörrar har Avans isolerpaketet för ytterligare 10% bättre isolering samt det infällda fönsterblecksspåret som standardutrustning. U-värde på Avans är 0,87 på öppningsbart fönster med 3-glas.

Vi ger dig trygghet och kvalitet hela vägen och våra 55 000 kunder har valt oss av en anledning. Kvalitet och kundnöjdhet är viktigt för oss.

Tack vare att vi tillverkar och säljer allt själva kan du beställa exakt de dörrar du vill ha, med mått ner på milimetern. Vi övervakar varje steg i processen – från din ritning tills dörren är levererad till dig.

Kvaliteten är oförändrad. Vi tillverkar bara dörren lite smartare, snabbare och utan återförsäljare. Vem blir glad av mellanhänder. Vi säljer direkt till dig som kund och därför får du maximalt med dörr för pengarna.

Uppbyggnad: Underhållsfritt fönster tillverkat av PVC-plast med stålförstärkt centrumkammare.
Material: PVC-plast, stål
Isolerkammare: 5 st
Karmdjup: 70 mm
Hängning: Sidohängd, inåtgående eller utåtgående.
Färg: Vit i grundutförande eller valfri RAL-färg.
U-värde hela fönsterkonstruktionen (3-glas): 0,6 = 0,87 (Uppmätt DIN EN 10077 för fönster öppningsbart 1500*1500 mm)
U-värde hela fönsterkonstruktionen (2-glas): 1,0 = 1,15 (Uppmätt DIN EN 10077 för fönster öppningsbart 1500*1500 mm)
Möjlighet till karmskruvsmontage: Ja
Typ av fönsterglas: Superenergiglas
Glastyp: Lågemissionsglas, energiglas
Kassettdjup glaskasett: 24 mm (4/16/4), eller 4/12/4/12/4 med 3-glas
Fyllning glaskasett: Argongas
U-värde glas: 1,0 eller 0,6 (3 glas)

Kontakta oss

T Fönster AB

Huvudkontor: Fullständigt showroom,
utställning & fabriksförsäljning.

Sandvägen 2, 352 45 Växjö

Telefon: 0470-79 50 50

Epost: info@kronfonster.se

Öppettider

Mån-Fre

Butik: 08.00-17.00

Telefon: 07:00 - 17:00

Växel 07.00-17.00

Lunchstängt 11.30-12.30

Lördagsöppet Växjö

Gillar du denna sidan om fönster och dörrar?

[purple_heart_rating]