Hem » Dörrar » Fönsterdörrar tillverkade med precision

Våra modeller av fönster- och altandörrar

Vi tillverkar altandörrar/fönsterdörrar efter dina önskemål. Du kan alltså skräddarsy din dörr så att den passar ditt hus och din smak perfekt. Hos Kronfönster är det du som är designer och bestämmer helt själv hur dina nya dörrar ska se ut. Nedan ser du våra olika modeller av altandörrar och fönsterdörrar. Klicka på den altandörr du är intresserad av för mer information.

Fönsterdörr Air

Fönsterdörr Air är Kronfönsters designdörr framtagen i samarbete med arkitekter just för passa moderna hus i modern stil där bästa isolering i fönstret är ett absolut krav. Den stilrena designen och omsorgsfullt gjorda hantverksarbetet skapar en en vacker övergång från fönster till husfasad. Vardagslyx och en känsla av det där extra som ett riktigt kvalitetsfönster ger dig.

Läs mer

Fönsterdörr Polaris

Polaris – Sverigedörren. Kanske Sveriges mest sålda fönsterdörr i PVC. Sveriges längsta garantier. Dubbla KTS-lister är standard, 3-glas (Ug =0,5) och underhållsfria egenskaper. Kraftigt karmdjup för bästa stabilitet.

Fönsterdörr Royal

En modern och elegant dörr i underhållsfritt aluminum. En välisolerad lösning med 3-glaskassett och bruten köldbrygga. Royal är vit som standard och kan lackas i alla RAL-kulörer.

Läs mer

Fönsterdörr Avans

Vår standarddörr (altandörr/fönsterdörr). Om du söker en fönsterdörr där det mesta ingår som standard med goda isolerade egenskaper är Avans ett klokt val. Dörren tillverkas i stålförstärkt PVC och är helt underhållsfri med marknadsledande garantier.

Läs mer

Fönsterdörr Sekel

Allmogedörr Sekel är en fönsterdörr i gammal stil men med modern prestanda. Helglasad eller med bröstning och spröjs, du väljer designen såväl som färgsättning och mått.

Läs mer

balkondörr

Fönsterdörr Småland

Det här är en modern, underhållsfri balkongdörr med gammaldags utseende. Med Småland balkongdörrar får du ett klassiskt utseende med sidohängda dörrar men med bästa tänkbara isolering. Du behöver aldrig mer tänka på att måla om dina dörrar. Helt enkelt ett
mycket förnuftigt val.

Läs mer

Beräkna pris i vår webbshop

I butiken kan du beräkna priser och köpa fönsterdörrar direkt

Har du frågor och funderingar?

Har du frågor eller funderingar angående våra fönsterdörrar hjälper vi dig mer än gärna.

Unika produkter

Hos Kronfönster har du valfrihet. Oavsett om du är privatperson eller företag handlar du direkt av oss utan att vända dig till mellanhänder. Våra produkter finns inte någon annanstans.

Nu kan du köpa Kronfönsters dörrar med karmhylsa

Med Kronfönsters patenterade lösning kan vi erbjuda dig altandörrar som är förberedda för montering med karmhylsa. Detta ger dig ett alternativ till att montera med godskum. Karmhylsa är möjligt för dörrar i serierna Avans, Polaris Sekel och Air.

Ny fönsterdörr ett smart val

En fin altandörr är en smart lösning för att du får in mycket mer luft och även ljus. Det finns lite olika saker du behöver tänka på när du väljer en ny altandörr. Funktioner är viktiga, för säkerheten, för att släppa in luft och även för att bibehålla en bra isolering. Sedan är givetvis designen viktig att tänka på när du väljer altandörr. Altandörren är en viktig investering så ta dig tid att undersöka eller kontakta oss så får du bra råd när du ska köpa en altandörr.

Kan jag montera fönsterdörren själv?

Vi tummar aldrig på kvalitén eftersom vi vet hur viktigt det är när man monterar en altandörr att det blir rätt. Vår generella rekommendation är att du vänder dig till en professionell hantverkare när du ska montera in en altandörr. Givetvis är det billigaste alternativet att montera in altandörren själv men det är en hel del att tänka på och allt måste bli rätt. Om du har frågor så kontakta gärna oss så hjälper vi dig.