Aluminiumfönster 3-glas vridfönster trä med aluminium

Aluminiumfönster vridfönster 3 glas fönster, Ge oss Ljus! Kronan är tillverkad av Kronfönsters Luxusprofil, som är framtagen ihop med arkitekter för att ge minimala fönsterkarmar och bågar och maximal glasyta för bästa ljusinsläpp. Dessutom har Kronan Kronfönsters egenutvecklade vridbeslag, Super-Glide, vilket kan ta mycket stora vikter, upp till 150 kg. Det gör att kan tillverka öppningsbara vridfönster i riktigt stora dimensioner. Dessutom gör Super-Glide att du får ett mycket välbalanserat och lättöppnat fönster, tack vare att de tål så stor belastning. Super-Glide ger också vridfönstret en riktigt lång livslängd. Luxus är även Latin och betyder Lyx. Det är precis vad du får med Kronan. Vardagslyx och en känsla av det där extra som ett riktigt kvalitetsfönster ger dig. Kronan ett fönster för generationer: Made by Småland.

Vridfönster Aluminium 3 glas Kronan:Utvecklad ihop med arkitekter för att ge dig mimimala fönsterkarmar och bågar, samt maximalt med glas och ljusinsläpp. Kronan baseras på Kronfönsters profil Luxus som på Latin betyder Lyx. VI tänkte det istället som 2 ord, Lux som betyder ljus och ”us” oss. Luxus, ”Ge oss Ljus” Det är det vi vill göra med Kronan. Kronan tillverkas också i vår Luxus-fabrik. Kronan har dessutom Kronfönsters egenutvecklade vridbeslag Super-Glide som tål hela 150 kg, vilket gör att vi kan tillverka väldigt stora vridfönster. Fördelen med att Super-Glide kan ta så stor vikt är också att vridfönstret blir väldigt välbalanserat. Det blir lättöppnat och det kommer hålla länge. Den moderna trenden med större och större fönster i våra hus i kombination med att isoleringen i fönstren måste vara maximal har gjort Kronan till en succé. Kronan – Ge oss Ljus.

Överlägsen isolering och 50 års garanti. Made by Småland. Kronfönster Kronan är fönstret för dig som vill ha ett modernt 3 glas vridfönster träfönster med aluminium på utsidan, med bästa isolering i högsta kvalitet. Mycket av det som kostar extra hos andra är standard på Kronan, dubbla isolerglas, inbrottsskydd och förstärkt impregnering till exempel. Kronan ger dig Premium från början.

aluminiumfönster

Aluminiumfönster: Made by Småland. Överlägsen isolering och med marknadens bästa rötskyddsgaranti, 50 år. Nu med nya lågemissionsglaset Superenergi Plus med hela 15 års glasgaranti. Dessutom inbrottsäkrat, glas som är svårt att krossa samt extra brytskydd. Med Super-Glidesystemet får du dessutom ett vridfönster som är mycket välbalanserat och lättöppnat och som har lång livslängd. Sov gott med tysta, varma och inbrottssäkrade fönster. Välj Kronan.

Kronan trä-aluminiumfönster tillverkas med hög andel kärnvirke och vi tar bort alla knaggar och kvistar i trä, detta i kombination med Kronfönsters egen teknik för impregnering gör att vi kan ge dig marknadens bästa rötskyddsgaranti, hela 50 år för aluminiumbeklädda träfönster.

Att vi sedan tillverkar det själva från grunden och säljer det själva utan mellanhänder gör att du kan få ett bra pris. Vita träfönster och träfönster med aluminium i standardmått samt även dörrar och altandörrar till konkurrenskraftiga priser. Hos Kronfönster köper du direkt av fabriken och slipper ”återförsäljare och mellanhänder”. Vi tillverkar och säljer allt själva.

Antingen köper du bara fönstret av oss, eller så låter du oss sköta monteringen också via någon av våra 100 proffsiga installatörer runt om i Sverige. Kontakta oss så löser vi det.

  • Kulören på fönster och dörrar är NCS-s 0502-Y. Vridbeslagen, dropplisten och aluminiumbeklädnaden är pulverlackerade i kulören RAL 9010.
  • Hög inbrottssäkerhet.
  • Lås-spanjoletter av härdat stål
  • Limmade glas
  • Bakkantssäkring i överkant som brytskydd
  • Super-Glide vridbeslag. Mycket kraftiga beslag som tål 150 kg belastning och med en funktionsgaranti på 10 år.
  • Alla fönster och dörrar har ett U-värde på 0.99 som standard vilket borgar för en energisnål produkt.
Fönster hantverk och tradition

Öppningsbara fönster

Kronfönster Kronan har kraftiga vridbeslag som gör att att vi kan tillverka det i riktigt stora storlekar. är öppningsbara vridfönster som tillverkas i storlekar från M4 till M18 i bredd och M5 till M16 i höjd. Alla fönster kan förses med spröjs. (Alla modulmått är i decimeter).

SLUTBLECK

Slutbleck av elförzinkat stål med rullager och grå tätningslist ger ett energisnålt fönster.

TOPPBESLAG

Toppbeslag med bakkantssäkring ger ett gediget skydd mot inbrott.

VRIDBESLAG Super-Glide

Vårt egentillverkade vridbeslag Super-Glide som tål hela 150 kg belastning med säkerhetsspärr borgar för ett problemfritt fönster. Våra starka beslag medger att vi kan tillverka fönster i stora storlekar. Dessutom ger det ett välbalanserat och lättöppnat vridfönster som har lång livslängd.

HANDTAG

Handtag i rostfri look (aluminium) ger den rätta känslan och ett tidlöst utseende.

Nyhet: Kronan Unik.
Nu kan du få kronan aluminiumfönster måttbeställda och i alla färger med 50 års garanti.
Måttbeställt på centimetern. Kronan 3 glas vridfönster träfönster med aluminium på utsidan, med bästa isolering i högsta kvalitet.

NYHET: Kronan Grund, 2:a sortering.
Vi säljer ut vissa fönster i Kronan som inte gått igenom ordinarie kvalitetskontroll till ett lägre pris. Fönstret/Dörren kan ha mindre visuella defekter, men håller fortfarande Kronans mycket goda isolering. Rötskydssgaranti är 10 år istället för 50 år. Kronan grund är för dig som vill ha bästa isolering till lägsta pris. För priser på Kronan grund se vår webbutik.

FAKTA VRIDFÖNSTER
Virke: Lamellimmad furu enligt svensk standard SS818104.
Glas: Superenergi Plus: 3-glas energiglas u-0,7 med dubbla lågemissionsglas och argonfyllning samt isolerpaketet.
Glaset är dessutom inbrottsäkrat, svårt att slå sönder.
Glasningslist: Droppbleck av vitlackerad aluminium. Glaslister i vitt kompositmaterial.
Tätningslist: Q-lon.
Gångjärn: Beslag av kromaterat elförzinkat stål, vitlackerade.
Spanjolett: Spanjolett med sidokolvar som tätar effektivt och stänger mjukt.
Handtag: Handtag i aluminium, rostfri, polerad nyans.
Säkerhetsspärr: Lättmanövrerat vädringsbeslag.
Karmskruv: Förborrat 14 mm.
Karmdjup: Trä 105 mm. Trä-aluminium 115mm.
U-värde på hela konstruktionen: U-värde 0.93W/m2 K.

FAKTA FASTA FÖNSTER
Virke: Lamellimmad furu enligt svensk standard SS818104.
Glas: Superenergi Plus: 3-glas energiglas u-0,7 med dubbla lågemissionsglas och argonfyllning samt isolerpaketet.
Glaset är dessutom inbrottsäkrat, svårt att slå sönder.
Glasningslist: Droppbleck av vitlackerad aluminium.
Glaslister i vitt kompositmaterial.
Karmskruv: Förborrat 14 mm.
Karmdjup: Trä 105 mm. Trä-aluminium 115mm.
U-värde på hela konstruktionen: U-värde 0.93W/m2 K.

FAKTA DÖRRAR
Virke: Lamellimmad furu enligt svensk standard SS818104.
Glas: Superenergi Plus: 3-glas energiglas u-0,7 med dubbla lågemissionsglas och argonfyllning samt isolerpaketet.
Glaset är dessutom inbrottsäkrat, svårt att slå sönder.
Glasningslist: Droppbleck av vitlackerad aluminium. Glaslister i vitt kompositmaterial.
Tätningslist: Q-Ion
Gångjärn: ASSA beslag av elförzinkat stål
Spanjolett: Spanjolett med två hakkolvar och två kilkolvar för att öka inbrottssäkerheten.
Handtag: Handtag i aluminium, rostfri nyans med möjlighet att montera ett cylinderlås.
Karmskruv: Förborrat 14mm
Karmdjup: Trä 105mm Trä-aluminium 115mm
U-värde på hela konstruktionen: 0.99 W/m2K

färger olika färger fönster
Färgval

Nu kan du få Kronan träfönster i alla NCS färger och RAL färger på både utsida och insida. Väljer du aluminiumbeklädda träfönster kan du få insidan i alla NCS och RAL färger och utsidan i alla RAL färger.

energiglas superenergi plus
Nyhet: Nya lågemissionsglaset Superenergi plus

Kronfönster har tagit fram ett nytt energiglas som ger 10% extra isolering och som ser till att argongasen i glaset stannar 10 år längre än på en normal glaskasett. Vi ger dig marknadens bästa garanti på dina nya Energifönster, 15 års garanti mot kondens mellan glasen. Introduktionserbjudande, just nu kan du uppgradera till marknadens bästa energiglas utan extra kostnad om du beställer minst 3 fönster.

Kontakta oss

Kronfönster AB

Huvudkontor: Fullständigt showroom,
utställning & fabriksförsäljning.

Illervägen 3, 352 45 Växjö

Telefon: 0470-79 50 50

Epost: info@kronfonster.se

Öppettider

Mån-Fre

Butik: 08.00-17.00

Telefon: 07:00 - 17:00

Växel 07.00-17.00

Lördagsöppet Växjö

Gillar du denna sidan om fönster och dörrar?