Vridfönster Air – i aluminium med stor glasyta

Släpp in ljuset i ditt hem, med minimala profiler och stor glasyta erbjuder vridfönster Air stilren känsla och stor ljusöppning. Air har en modern och stabil konstruktion där prestandan stått i fokus under utvecklingen, resultatet är ett fönster anpassat för det nordiska klimatet med minimal energiförlust (lågt U-värde) och generöst ljusinsläpp. Vridfönstren har dolda beslag som gör att fönsterbåge och karmen naturligt smälter ihop utan synliga rörliga delar. Med designfönstret Air får du en känsla av vardagslyx. Vridfönster 3-glas, Made by Småland. Träfönster Air. Vridfönster från Kronfönster med marknadens bästa rötskyddsgaranti, 30 år (50 år om du väljer aluminiumbeklädnad) och med marknadens bästa isolerglas med överlägsen isolering U-värde 0,9 och 15 års glasgaranti. Air förses med Kronfönster diskreta vridbeslag: Ultra light, ett beslag som sitter dolt i profilerna och ger fönstret en homogen känsla och vacker, enkel design. Vridfunktionen kräver dessutom minimalt med kraft för att bågen ska svängas runt och beslaget förses alltid med en säkerhetsspärr så att fönstret kan installeras i hem där det finns både barn och husdjur. Vridfönster 3-glas träfönster med bästa isolering, maximalt med ljusinsläpp, välbalanserat med lätt öppningsfunktion och med marknadens bästa garanti. Sov gott med tysta, varma och säkra fönster. Välj designfönstret Air.

Vridfönster Air

Energifönster från Kronfönster med riktigt bra isolering U-värde 0,9 och marknadens bästa rötskyddsgaranti, 20 år för trä och 30 år för aluminiumbeklätt.

Vita vridfönster i skräddarsydda mått anpassade efter dina önskemål samt även dörrar och altandörrar. Hos Kronfönster köper du direkt av fabriken och slipper “återförsäljare och mellanhänder”.

Antingen köper du fönster direkt av oss, eller om du hellre vill ha fönster monterade så kontaktar du oss så löser vi installation via några av våra 100 proffsiga hantverkare runt om i landet. Kronfönster erbjuder montage i hela Sverige.

  • Kulören på fönster och dörrar är NCS-s 0502-Y. Vridbeslagen, dropplisten och aluminiumbeklädnaden är pulverlackerade i kulören RAL 9010.
  • Diskreta vridbeslag, Ultra light som är osynliga för blotta ögat när fönstret är stängt.
  • Alla fönster och dörrar har ett U-värde på 0.93 som standard vilket borgar för en energisnål produkt.

Därför ska du välja designfönster Air vridfönster 3-glas
Kronfönster tillverkar och säljer alla våra fönster i egna produktionsanläggningar, fabriksförsäljning direkt till kund vilket ger dig högsta kvalitet till rätt pris, vem blir glad av mellanhänder?

Kronfönster Vridfönster Air tillverkar vi från grunden under noggrant kontrollerade former. Mycket av det som du får betala extra för hos andra tillverkare är standard hos Kronfönster Air, som överlägsen isolering (UG 0,7 UW-0,9) och långa garantier. Vi vet att våra fönster håller i generationer, därför vågar vi ge dig marknadens mest generösa rötskyddsgaranti, 20 år och 30 år på aluminiumbeklädda produkter. Kronfönsters vridfönster har dessutom vårt Ultra light-beslag som klarar hög belastning trots minimal och smäcker design.

All produktion sker i moderna anläggningar och maskiner, men vi har också stor del av mänskligt hantverk inbyggt i produktionen. För att göra ett bra fönster krävs hantverksskicklighet och kompetenta fönstersnickare. Ett vackert och naturligt material som trä vill vi göra riktigt bra och gedigna fönster av. Modern formgivning och design har resulterat i goda isolerande egenskaper med en mänskligt touch för materialet till ett konkurrenskraftigt pris i jämförelse mot andra skräddarsydda fönster tack vare att vi både tillverkar och säljer utan mellanhänder.

Fönster hantverk och tradition

FAKTA VRIDFÖNSTER AIR
Virke: Lamellimmad furu enligt svensk standard SS818104.
Glas: Superenergi Plus: 3-glas energiglas u-0,7 med dubbla lågemissionsglas och argonfyllning samt isolerpaketet.
Glasningslist: Droppbleck av vitlackerad aluminium. Glaslister i furu.
Tätningslist: Q-lon.
Gångjärn: Beslag av kromaterat elförzinkat stål.
Spanjolett: Spanjolett med sidokolvar som tätar effektivt och stänger mjukt.
Handtag: Handtag i aluminium, rostfri, borstad nyans.
Säkerhetsspärr: Lättmanövrerat vädringsbeslag.
Karmskruv: Förborrat 14 mm levereras med hylsa.
Karmdjup: Trä 114 mm. Trä-aluminium 124 mm.
U-värde på hela konstruktionen: U-värde 0.93W/m2 K.

FAKTA FASTA FÖNSTER
Virke: Lamellimmad furu enligt svensk standard SS818104.
Glas: Superenergi Plus: 3-glas energiglas u-0,7 med dubbla lågemissionsglas och argonfyllning samt isolerpaketet.
Glasningslist: Droppbleck av vitlackerad aluminium.
Glaslister i vitt kompositmaterial.
Karmskruv: Förborrat 14 mm med hylsa.
Karmdjup: Trä 114 mm. Trä-aluminium 124 mm.
U-värde på hela konstruktionen: U-värde 0.93W/m2 K.

FAKTA DÖRRAR
Virke: Lamellimmad furu enligt svensk standard SS818104.
Glas: Superenergi Plus: 3-glas energiglas u-0,7 med dubbla lågemissionsglas och argonfyllning samt isolerpaketet.
Glasningslist: Droppbleck av vitlackerad aluminium. Glaslister i vitt kompositmaterial.
Tätningslist: Q-Ion
Gångjärn: ASSA beslag av elförzinkat stål
Spanjolett: Spanjolett med sidokolvar som tätar effektivt och stänger mjukt.
Handtag: Handtag i aluminium, borstad.
Karmskruv: Förborrat 14 mm levereras med hylsa
Karmdjup: Trä 114 mm Trä-aluminium 124 mm
U-värde på hela konstruktionen: 0.9 W/m2K

Vridfönster

Kronfönster Air är öppningsbara fönster som tillverkas med Kronfönsters diskreta Ultra Light vridbeslag. Alla fönster kan förses med spröjs, mellanliggande eller fasta utanpåliggande.

SLUTBLECK

Slutbleck av elförzinkat stål med rullager och grå tätningslist ger ett energisnålt fönster.

TOPPBESLAG

Toppbeslag med bakkantssäkring ger ett gediget skydd mot inbrott.

VRIDBESLAG

Vårt egentillverkade vridbeslag Ultra light ger dig en smidig och enkel funktion med säkerhetsspärr som borgar för ett problemfritt fönster. Air är ett riktigt välbalanserat och lättöppnat designfönster med ett rikligt ljusinsläpp.

HANDTAG

Handtag i borstad finish (aluminium) ger den rätta känslan och ett tidlöst utseende.

färger olika färger fönster
Färgval

Air träfönster erbjuds i alla NCS-färger och RAL-färger på både utsida och insida. Väljer du aluminiumbeklädda träfönster kan du få insidan i alla NCS- och RAL-färger och utsidan i alla RAL-färger.

energiglas superenergi plus

Kronfönster har tagit fram ett nytt energiglas som ger 10% extra isolering och som ser till att argongasen i glaset stannar 10 år längre än på en normal glaskassett. Vi ger dig marknadens bästa garanti på dina nya Energifönster, 15 års garanti mot kondens mellan glasen. Introduktionserbjudande, just nu kan du uppgradera till marknadens bästa energiglas utan extra kostnad om du beställer minst 3 fönster.

Kontakta oss

T Fönster AB

Huvudkontor: Fullständigt showroom,
utställning & fabriksförsäljning.

Sandvägen 2, 352 45 Växjö

Telefon: 0470-79 50 50

Epost: info@kronfonster.se

Öppettider

Mån-Fre

Butik: 08.00-17.00

Telefon: 07:00 - 17:00

Växel 07.00-17.00

Lunchstängt 11.30-12.30

Lördagsöppet Växjö

Gillar du denna sidan om fönster och dörrar?

[purple_heart_rating]