Plastfönster

Plastfönster Avans – säkert, tyst, varmt och med ett lågt pris.

Plastfönster från Kronfönster ger mycket fönster för pengarna. För dig med stram budget är det ett utmärkt alternativ. Om du är ute efter ett fönstersystem med goda isolerande egenskaper som är inbrottssäkert, tyst och dessutom är underhållsfritt är plastfönster Avans rätt alternativ. Mycket av det som andra tar extra betalt eller inte ens kan erbjuda är standard på Avans. Som säkerhetshandtaget, infrästa fönsterblecksspår och isolerpaketet. det NYHET! Nu kan du montera Avans med Karmskruv, glöm giftigt och kladdigt fogskum, montera Avans med karmskruv.

Du köper ett billigt fönster, tillsammans med den trygghet det innebär att köpa av Kronfönster AB

plastfönster

Avans plastfönsters vita färg är beständig och påverkas inte negativt av solens ultravioletta strålar. Som standard har Avans, precis som våra andra underhållsfria fönster, isolerpaketet, samt infällt fönsterblecksspår som förenklar installation av fönsterbleck väsentligt. Hos andra leverantörer av plastfönster saknas detta, vilket brukar vara till förtret för kund, installatör och plåtslagare.

Kronfönster Avans har ett mycket lågt pris. Men vill att du ska känna dig lugn, vi tummar inte på kvaliteten. Eftersom vi säljer direkt till dig som kund är priset 20-30 % lägre än vad det skulle varit annars, och vi kan sälja det så billigt med bibehållen kvalitet, tack vare att vi hoppar över mellanhänder.

Plastfönster klingar lite illa för många men i själva verket är plastfönster bara ett annat namn för PVC-fönster, en fönstertyp som är på stark frammarsch tack vare sina fina issolerande egenskaper, näst intill obefintliga behov av
underhåll och fördelaktiga pris.

Våra plastfönster är tillverkat av underhållfri PVC-plast med stålförstärkta karmar och bågar för att skapa en hållbar och vindstyv profil. De är ett mycket uppskattat allternativ i allt från villor och lägenheter till sommarstugor, fritidshus, förråd och friggebodar.

Kronfönster är en snabbt växande fönstertillverkare. Vi ger dig trygghet och kvalitet hela vägen. Till dags dato har vi dryga 50 000 kunder, och de har valt oss av en anledning. Kvalitet och kundnöjdhet på våra produkter är mycket hög.
Kronfönsters Avans – en av våra storsäljare när det kommer till plastfönster – har dessutom en rad egenskaper som en del andra plastfönster inte har. Infällda fönsterblecksspår, isolerpaketet för 10 % extra isolering, förstärkt
inbrottsskydd, Möjlighet att välja till montering med karmskruv.

Detta i kombination med lågt pris, snabb leverans och fantastisk prestanda och egenskaper har gjort Avans till en riktig storsäljare med tusentals nöjda kunder genom åren. Avans plastfönsters vita färg är beständig och påverkas inte negativt av solens ultravioletta strålar. Som standard har Avans, precis som våra andra underhållsfria fönster, isolerpaketet, samt infällt fönsterblecksspår som förenklar installation av fönsterbleck väsentligt. Hos andra leverantörer av plastfönster saknas detta, vilket brukar vara till förtret för kund, installatör och plåtslagare.

Kronfönster Avans har ett mycket lågt pris. Men vill att du ska känna dig lugn, vi tummar inte på kvaliteten. Eftersom vi säljer direkt till dig som kund är priset 20-30 % lägre än vad det skulle varit annars, och vi kan sälja det så billigt med bibehållen kvalitet, tack vare att vi hoppar över mellanhänder.

Uppbyggnad: Underhållsfritt fönster tillverkat av PVC-plast med stålförstärkt centrumkammare
Material: PVC-plast, stål
Isolerkammare: 5 st. Karmdjup: 70 mm
Hängning: Dreh-kipp. Sidohängt och bottenhängt med inbyggd microventilation.
Färg: Vit (Ral 9016) Du kan mot tillägg få dina fönster lackade i valfri RAL-färg.
U-värde hela fönsterkonstruktionen: Med 3 glas 0,6 = 0,87 för hela konstruktionen (Uppmätt DIN EN 10077 för fönster öppningsbart 1500*1500 mm)
U-värde hela fönsterkonstruktionen: Med 2 glas 1,0 = 1,15 för hela konstruktionen (Uppmätt DIN EN 10077 för fönster
öppningsbart 1500*1500 mm)
Förberett för Karmskruvsmontage? Ja, som tillval.

Glöm giftigt fogskum. Montera pvc-fönster med karmskruv!
Kronfönster kan erbjuda dig att köpa pvc fönster, förberett för karmskruvsmontage. Kronfönster har en egen patenterad teknik som möjliggör montering av pvc fönster, med helt vanlig karmskruv. Glöm kladdande, giftigt fogskum. Välj Kronfönster Avans.

plastfönster Avans Kronfönster

Typ av fönsterglas: Lågemissionsglas– energiglas
Kassettdjup glaskasett: 24 mm (4/16/4), eller 4/12/4/12/4 med 3-glas
Fyllning glaskasett: Argongas
U-värde glas: 1,0 eller 0,6 (3 glas)

För att kolla jämföra priser eller göra en offertförfrågan på Plastfönster Avans utan köptvång besök vår webbutik. Du får pris direkt, rabatt och specifikation mailat direkt till dig.

energiglas superenergi plus

Nyhet: Nya lågemissionsglaset Superenergi plus

Kronfönster har tagit fram ett nytt energiglas som ger 10% extra isolering och som ser till att argongasen i glaset stannar 10 år längre än på en normal glaskasett. Vi ger dig marknadens bästa garanti på dina nya Energifönster, 15 års garanti mot kondens mellan glasen. Introduktionserbjudande, just nu kan du uppgradera till marknadens bästa energiglas utan extra kostnad om du beställer minst 3 fönster.

Beräkna priset här.

WEBSHOP

Kontakta oss

Kronfönster AB

Huvudkontor: Fullständigt showroom,
utställning & fabriksförsäljning.

Illervägen 3, 352 45 Växjö

Telefon: 0470-79 50 50

Epost: info@kronfonster.se

Öppettider

Mån-Fre

Butik: 08.00-17.00

Telefon: 07:00 - 17:00

Växel 07.00-17.00

Lördagsöppet Växjö

Gillar du denna sidan om fönster och dörrar?