Facebook
Kronfönster category header

Plastfönster Avans – säkert, tyst, varmt och med ett lågt pris.

Plastfönster är samma sak som pvc fönster

plastfönster

Plastfönster från Kronfönster.

Plastfönster från Kronfönster ger mycket fönster för pengarna. För dig med stram budget är det ett utmärkt alternativ. Om du är ute efter ett fönstersystem med goda isolerande egenskaper som är inbrottssäkert, tyst och dessutom är underhållsfritt är plastfönster Avans rätt alternativ. Mycket av det som andra tar extra betalt eller inte ens kan erbjuda är standard på Avans. Som säkerhetshandtaget, infrästa fönsterblecksspår och isolerpaketet. det NYHET! Nu kan du montera Avans med Karmskruv, glöm giftigt och kladdigt fogskum, montera Avans med karmskruv.

Du köper ett billigt fönster, tillsammans med den trygghet det innebär att köpa av Kronfönster AB

Plastfönster vad är det?

Plastfönster klingar lite illa för många men i själva verket är plastfönster bara ett annat namn för PVC-fönster, en fönstertyp som är på stark frammarsch tack vare sina fina issolerande egenskaper, näst intill obefintliga behov av underhåll och fördelaktiga pris.

Våra plastfönster är tillverkat av underhållfri PVC-plast med stålförstärkta karmar och bågar för att skapa en hållbar och vindstyv profil. De är ett mycket uppskattat allternativ i allt från villor och lägenheter till sommarstugor, fritidshus, förråd och friggebodar.

Plastfönster

plastfönster

Plastfönster

Varför ska du välja Kronfönster?

Plastfönter, fönster i plast

plastfönster

Modernt energifönster med lågt u-värde

Kronfönster är en snabbt växande fönstertillverkare. Vi ger dig trygghet och kvalitet hela vägen. Till dags dato har vi dryga 50 000 kunder, och de har valt oss av en anledning. Kvalitet och kundnöjdhet på våra produkter är mycket hög.

Kronfönsters Avans – en av våra storsäljare när det kommer till plastfönster – har dessutom en rad egenskaper som en del andra plastfönster inte har. Infällda fönsterblecksspår, isolerpaketet för 10 % extra isolering, förstärkt inbrottsskydd, Möjlighet att välja till montering med karmskruv.

Detta i kombination med lågt pris, snabb leverans och fantastisk prestanda och egenskaper har gjort Avans till en riktig storsäljare med tusentals nöjda kunder genom åren.

Plastfönster Avans

Avans plastfönsters vita färg är beständig och påverkas inte negativt av solens ultravioletta strålar. Som standard har Avans, precis som våra andra underhållsfria fönster, isolerpaketet, samt infällt fönsterblecksspår som förenklar installation av fönsterbleck väsentligt. Hos andra leverantörer av plastfönster saknas detta, vilket brukar vara till förtret för kund, installatör och plåtslagare.

Kronfönster Avans har ett mycket lågt pris. Men vill att du ska känna dig lugn, vi tummar inte på kvaliteten. Eftersom vi säljer direkt till dig som kund är priset 20-30 % lägre än vad det skulle varit annars, och vi kan sälja det så billigt med bibehållen kvalitet, tack vare att vi hoppar över mellanhänder.

Tekniska fakta för Plastfönster Avans

 • Uppbyggnad: Underhållsfritt fönster tillverkat av PVC-plast med stålförstärkt centrumkammare
 • Material: PVC-plast, stål
 • Isolerkammare: 5 st. Karmdjup: 70 mm
 • Hängning: Dreh-kipp. Sidohängt och bottenhängt med inbyggd microventilation.
 • Färg: Vit (Ral 9016) Du kan mot tillägg få dina fönster lackade i valfri RAL-färg.
 • U-värde hela fönsterkonstruktionen: Med 3 glas 0,6 = 0,87 för hela konstruktionen (Uppmätt DIN EN 10077 för fönster öppningsbart 1500*1500 mm)
 • U-värde hela fönsterkonstruktionen: Med 2 glas 1,0 = 1,15 för hela konstruktionen (Uppmätt DIN EN 10077 för fönster öppningsbart 1500*1500 mm)
 • Förberett för Karmskruvsmontage? Ja, som tillval.

Glöm giftigt fogskum. Montera pvc-fönster med karmskruv!

karmskruv-pvc-fonster

plastfönster

karmskruvs montage pvc fönster.

Kronfönster kan erbjuda dig att köpa pvc fönster, förberett för karmskruvsmontage. Kronfönster har en egen patenterad teknik som möjliggör montering av pvc fönster, med helt vanlig karmskruv. Glöm kladdande, giftigt fogskum. Välj Kronfönster Avans.

Detaljbilder på pvc fönster Avans. Fönstret på bilden är som 2 luft. Det finns som även som 1 luft, 3 luft med mera, samt även med spröjs, andra färger och former. Prata med oss för vägledning om fönster som passar exakt till ditt hus. Klicka på bilden för förstoring.

Teknisk fakta för glaset i Plastfönster Avans

Plastfönster Avans fönster ritning

plastfönster

 • Typ av fönsterglas: Lågemissionsglas– energiglas
 • Kassettdjup glaskasett: 24 mm (4/16/4), eller 4/12/4/12/4 med 3-glas
 • Fyllning glaskasett: Argongas
 • U-värde glas: 1,0 eller 0,6 (3 glas)

För att kolla jämföra priser eller göra en offertförfrågan på Plastfönster Avans utan köptvång besök vår webbutik. Du får pris direkt, rabatt och specifikation mailat direkt till dig. Priser på plastfönster Avans här

Nu med Gasellkampanj: Uppgradera till 3-glas U-0,6 för under halva priset!

Vad tycker du om

vår nya site?

twitter-kronfonster

Villainbrotten ökar, skydda dig från inbrott med fönster och dörrar från Kronfönster :Läs mer

📞Ring oss dygnet runt