Facebook
Kronfönster category header

Kronfönsters mest sålda PVC-fönster. Nu uppgraderad till ännu bättre prestanda, Polaris III. Nu finns även Polaris med nya lågemmissionsglaset ”Superenergi Plus” som ger 10% bättre isolering och marknadens bästa glasgaranti, hela 15 år.

PVC Fönster Polaris

Polaris: Kronfönsters mest sålda PVC-fönster.

Kronfönster Polaris är vårt mest sålda fönstersystem. Ett fönster som har det mesta en fönsterköpare är ute efter: bra isolering,  hög kvalitet och ett bra pris. Att tusentals personer före dig har valt och är nöjda med det här fönstret är naturligtvis en också en trygghet för dig. NYHET, nu kan du även få Polaris som kan monteras med karmskruv, montera inte med kladdigt och giftigt fogskum, välj Kronfönster Polaris.

Om du köper Kronfönster Polaris vet du att du får ett modernt fönster med bra isolering och många finesser så som infällda fönsterblecksspår, isolerpaketet och förstärkt inbrottsskydd är till exempel standard. Kronfönster har även en patenterad teknik som gör att du kan få ditt nya Polaris som går att montera med karmskruv. Med Kronfönsters patenterade teknik kan du få karmskruvsmontage.

Polaris är Kronfönsters mest sålda pvc-fönster och förblir vår klassledare – år efter år.

PVC Fönster Polaris2

Nyhet: Nya lågemissionsglaset Superenergi plus.

Kronfönster har tagit fram ett nytt energiglas som ger 10% extra isolering och som ser till att argongasen i glaset stannar 10 år längre än på en normal glaskasett. Vi ger dig marknadens bästa garanti på dina nya Energifönster, 15 års garanti mot kondens mellan glasen. Introduktionserbjudande, just nu kan du uppgradera till marknadens bästa energiglas utan extra kostnad om du beställer minst 3 fönster.

superenergiglas plus marknadens bästa garanti fönster15 års garanti

Varför väljer man Polaris?

Kronfönster Polaris har nu ett så lågt u-värde att det kvalificerar sig som ett passivhus-fönster. Gränsen går vid 0,8 och Polaris har 0,79 på hela fönsterkonstruktionen. Polaris är så bra isolerat att det till och med har ett positivt energivärde. Med dubbla tätningslister, 3-glas argon U-0,5 och samma underhållsfria egenskaper som Kronfönsters övriga sortiment. Eftersom Polaris har en 85 mm profil så ger detta en stabilitet och vridstyvhet som inte lämnar något övrigt att önska. Fönstret har samma goda inbrottsskydd som Kronfönsters övriga PVC-fönster.

Pvc fönster Polaris är vårt mest sålda fönster, troligen för att du får mycket fönster för pengarna. Vad sägs om 30 års färggaranti till exempel?

PVC Fönster3

Vidare har Polaris infrästa spår för fönsterbleck in nederkant som standard, vilket kommer spara dig tusentals kronor i plåtslagerikostnader när fönsterblecken ska monteras. Dessutom blir slutresultatet mycket bättre.  Isolerpaketet, också standard och ger 10 % bättre isolering och mindre kondens. Fönstren har dessutom förstärkt inbrottsskydd. KTS – Kronfönster Tightning System, smarta tätningslister som ger dina fönster upp till dubbla livslängden är också standard och kostar inget extra om du väljer Polaris. Det är dessa fördelar som gjort Kronfönster Polaris så uppskattat bland våra kunder.

Polaris är exempelvis Installerat i ”Arga Snickaren” på kanal 5 och Bygglov på tv4.

Positivt energivärde

Polaris har ett positivt energivärde vilket innebär att om du väljer Polaris med så släpper fönstret in mer energi under ett år än vad det läcker energi genom värmeförlust.

Prestanda och kvalitet är adelsmärket för Kronfönster. Samma egenskaper gäller för vårt mest sålda fönster, Polaris.

Nu kan du köpa Polaris i vår ”Gasellkampanj”: Du får nya Polaris III med 3 glas u-0,5 till samma pris som tidigare Polaris II med 2 glas 1,0)!

Detaljbilder på pvc fönster Polaris: Fönstret på bilden är extrautrustat med mellanliggande spröjs i aluminium. Vi kan även tillverka det i andra färger, mått, former med mera. Prata med din Kronfönstersäljare för mer information. Klicka på bilderna för förstoring.

PVC-fönster Polaris från Kronfönster

PVC-fönster Polaris från Kronfönster.

pvc-fönster polaris ritning

Teknisk fakta för Polaris III

 • Uppbyggnad: Underhållsfritt fönster med stålförstärkt centrumkammare
 • Material: PVC plast, stål
 • Isolerkammare: 6 st
 • Karmdjup: 85 mm
 • Hängning: Sidohängd, dreh-kipp
 • Färg: Vit (RAL 9016) Du kan mot tillägg få dina fönster lackade i valfri RAL-färg.
 • U-värde hela konstruktionen: Med 3 glas 0,5 = 0,79 för hela konstruktionen (Uppmätt DIN EN 10077 för fönster öppningsbart 1200*1480 mm)

Teknisk fakta för glaset i Polaris III

 • Typ av fönster glas: Lågemissionsglas, energiglas
 • Kassettdjup glaskassett: 48 mm (4/18/4/18/4) med 3-glas
 • Fyllning glaskasett: Argongas
 • U-värde glas: 0,5  (3 glas)

NYHET! Karmskruvsmontage, välj bort fogskummet.

Kronfönster erbjuder dig att köpa PVC-fönster, förbereda för karmskruvsmontage. Kronfönster har en egen patenterad teknik som möjliggör montering av PVC-fönster, med helt vanlig karmskruv. Glöm kladdande, klibbigt fogskum. Välj Kronfönster Polaris.

karmskruv-pvc-fonster

karmskruv montering pvc-fönster montera fönster

Garantier för Polaris PVC-fönster

 • 30 års garanti mot blekning för standardvita (RAL 9016) Polarisfönster.
 • 10 års garanti mot blekning för Akrylfärger.
 • 5 års garanti mot blekning för lackade fönster.
 • 10 års garanti mot kondens mellan glasen i isolerrutan.
 • 10 års garanti på beslag, karm och båge.

Gör en offertförfrågan på pvc fönster Polaris direkt i vår webbutik, utan köptvång, eller bara kolla priser lite snabbt. Du får pris , eventuell rabatt och specifikation mailat direkt till dig. Enkelt och snabbt! Just nu. Uppgraderade nya Polaris III till samma pris som gamla Polaris II med 2 glas. Passa på att göra en RIKTIGT bra fönsteraffär.

Vad tycker du om

vår nya site?

twitter-kronfonster

Villainbrotten ökar, skydda dig från inbrott med fönster och dörrar från Kronfönster :Läs mer
📞Ring oss dygnet runt